Isuzu d-max som mandskabsvogn

Ønsker du mere plads i firmabilen, så ansatte også kan køre med, så du samtidig slipper for at skulle sende flere biler hen til det samme sted? Så kan Isuzu D-Max nu også fås som mandskabsvogn. Som altid med Isuzu D-Max må den trække 3500 kg på krogen og har en af branchens højeste lasteevner med over 1000 kg. Der følger også 5 års garanti med når du køber en ny Isuzu D-Max som mandskabsvogn.

Sikkerhed er også en af de vigtige ting som Isuzu D-Max har, med 6 airbags, piskesmældsbeskyttelse i sæderne, sele strammere og 4 flotte stjerner i EURO NCAP.

Ikke nok med at den nye Isuzu har fået en opgradering udseendemæssigt, den kommer også længere rundt på literen end forgængeren, har en højere ydelse og endda også til en lavere pris. Der er mange grunde til at vælge Isuzu som udkonkurrere tilsvarende mandskabsvogne i samme klasse.

Isuzu Extended cab som mandskabsvogn

Den ny Isuzu D-max Extended Cab fås nu også som mandskabsvogn og med en motor, som kan rumme 1,9 liter, og yder op til 163 HK så du kommer ikke til at gå ned på krafter med den voldsomme maskine. Et højt omdrejningsmoment er med til at gøre det til en smal sag at komme op af stejle bakker for Extended Cap som mandskabsvogn. Den fås i et stort udvalg af farver, her kan bl.a. nævnes den populære Cosmic black, Nautilus Blue, Splah White, Obsidian Gray og der findes selvfølgelig mange flere farver at vælge imellem.

Der er ikke sparret på udstyr på den nye Extended Cap som mandskabsvogn, så du kan altid få skræddersyet din bil som du ønsker, alt efter behov så den passer ind i din branche. Isuzu Extended Cab som mandskabsvogn fås fra kun 153.059,- excl. moms.

Nedenstående finder du alt du har brug for at vide om den nye Isuzu Extended Cab som mandskabsvogn. Vil du vide mere, så kontakt os gerne på tlf.: 7475 2121.

 

Isuzu crew cab som mandskabsvogn

Ligesom Isuzu Extended Cab fås Isuzu Crew Cab også som mandskabsvogn. Isuzu Crew Cab har mange af de samme egenskaber som Isuzu Extended Cab, motoren er også på denne model en heftig maskine med 163 HK og kan rumme 1,9 liter.

Har du nogle specielle krav eller ønsker til din Isuzu? Så kontakt os gerne, der findes utrolig meget udstyr til Isuzu, så den kan leve op til netop de behov og udfordringer som din virksomhed står overfor. Isuzu Crew Cab som mandskabsvogn fås fra kun 184.579,- excl. moms.

Nedenstående finder du alt du har brug for at vide om den nye Isuzu Extended Cab som mandskabsvogn. Vil du vide mere, så kontakt os gerne på tlf.: 7475 2121.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21