KIA Optima GT-Line

KIA Optima GT-Line er på banen, og den er i dén grad til at få øje på! Med de højtydende motorer bilen findes med, er det svært at lade den stå. Den 1,7-liters diesel motor opnår en optimal balance mellem de vilde præstationer bilen opnår, og en høj effektivitet. Dette giver føreren en fornemmelse af en fuldendt dynamisk kørsel.
Lækkert udstyr, og yderst god køreoplevelse er hvad en af bilens forcer er. Netop køreoplevelsen er dét KIA's designteam har tænkt mest over, da modellen skulle udvikles. KIA Optima GT-Line består af en rummelig kabine med indbydende interiør. Det førerorienterede cockpit hjælper føreren med at holde øjnene på vejen, da instrumentpanelet er placeret i korrekt øjenhøjde. Indstillingerne i panelet kan indstilles, så kun de informationer føreren mener er vigtigst, bliver vist. Instrumentpanelet indeholder blandt andet en navigation, som er standartudstyr. Af ekstraudstyr i instrumentpanelet kan man for et mindre beløb tilføje det højtydende Harman Kardon Premium soundsystem, som med en effekt på 590W byder tonerne velkommen i de 10 monterede højtalere. KIA Optima GT-Line er en GT udgave af den nye KIA Optima, og indeholder derfor også ekstraudstyr, og GT hentydninger. Ud over udstyret, som KIA Optima kan tilbyde, er bilen stoppet til randen med GT-Line lækkerheder. Komforten i bilen tæller blandt andet nydesignede opvarmede sæder, som ventilerer bilen bedre end før. Sædeindtræk i førsteklasses læder kan tilkøbes - det kan en rød læderkabine også.
KIA Optima GT-Line fås i strålende farver, som; Pluto Brown og Silky Silver. KIA Optima GT-Line er i en klasse for sig selv, i forhold til de andre KIA modeller.

tilkøb af Ekstraudstyr til Kia Optima GT-Line

Udstyrspakke Pris
HBA (High Beam Assist) 4.999,-
Rød GT-Line læderkabine 4.999,-
Varme i bagsæderne 4.999,-
Baglygter i fuld LED 9.999,-
BSD (Blind Spot Detection) og el-justerbart førersæde 14.999,-
Ventilation i forsæderne & el-justerbart passagersæde 14.999,-
360 Around View Monitor & el-justerbart førersæde 19.999,-
El-justerbart panorama glassoltag og LED belysning i kabinen 19.999,-
AEB Automatisk nødbremse & Smart Cruise Control (Kun DCT) 25.999,-

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21