KIA Optima GT

KIA er vilde med hurtige og flotte biler, og de har - udover KIA Optima og KIA Optima GT-Line også kunne præsentere modellen i en GT udgave. Disse lækre modeller er fremstillet for, at kunne levere et bredt udvalg af biler med forskelligt udstyr. KIA Optima GT er modellen der sætter prikken over i'et. Modellen udfylder det tomrum af udstyr og fart, som enhvert fartglad menneske måtte have. Slanke konturer og et atletisk design er kendetegnet ved den nye KIA Optima GT. Den kraftfulde 2.0 T-GDI motor leverer op til 245Hk, og fås kun i en enkelt udgave. Prisen på denne er 519.888,-. Du har nok undret dig over, at samme udstyr, men en anden pris er repræsenteret her i forhold KIA Optima GT-Line. Forskellen er den vilde 245Hk motor. Denne motor har GT-Line udgaven ikke.

KØREOPLEVELSEN med en Kia Optima GT

Det slående ved denne model er de flotte kofangere og det brede luftindtag, som får bilen til at udstår yderst hurtig i udseendet. KIA Optima GT er udstyret med et centreret sportsligt cockpit, aluminiumspedaler og ergonomiske sæder i racing design. Alt dette giver føreren et strejf af fart og lækkerhed. Lige så sporty som udseendet er, lige så sporty er køreoplevelsen.

Bilen er udstyret med en vognsbaneassistent, som med en let markering retter bilen op, hvis vognbanen forlades uden at blinke. Assistenten meddeler føreren, at vognbanestykket ikke overholdes, og derfra må føreren overveje at blinke ved vognbane skift, eller blive i vognbanen. En vejskiltsassistent meddeler for høj fart, hvis restriktionen ikke er overholdt - denne meddelelse vises i konsollen.

Udstyr til Kia Optima GT

18" alufælge
8" navigationsanlæg m. touch skærm
Smart Key
El-justerbart førersæde m. hukommelse
Sidespejle m. hukommelse
Mood belysning foran
Solgardiner i bagdørene
 

tilkøb af Ekstraudstyr

Udstyr Pris
Farvetillæg 6.998,-
Dab radio 1.998,-
Rød læderkabine 4.998,-
El-panorama soltag & LED belysning i kabinen 19.998,-
   
   

Specifikationer

Specifikationer

Type
Personbil

Brændstof
Benzin/Diesel

Model
Style/Premium

Motorstørrelse
1,7

HK
141

Årgang
2017

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21