KIA CEE'D SW

Med en KIA Cee'd SW får du alle fordelene fra den populære KIA Cee'd – kombineret med stationwagon formen. Du er stadig sikret super gode køreegenskaber, og stor sikkerheds- og komfortpakke. Med KIA Cee'd SW får du også en økonomisk stationcar, der ifølge EU normen kan køre op til 23,8 km/l. Du kan bl.a. få den i de pæne farver som Sand Track, Sirius Silver og Dark Gun Metal – og den kan blive din til en kontantpris fra kun 199.999,-.  

ET RIGTIG GODT TILBUD på kia Cee'd SW

Lige nu kan vi tilbyde KIA Cee'd SW 1,4 Limited, som er en kampagnemodel. Modellen kan blive din fra kun 229.999,-. Der er begrænset antal af denne model. Udstyrsmæssigt har Limited rigtig meget at byde på:

Navigationsanlæg med bakkamera
Parkeringssensor bag
2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg
LED kørelys
Privacy glass
Cornering light
Premium sæder
Fartpilot m. speedlimiter
Varme i rattet
16" alufælge
Apple carplay

360 Komplet med Kia Cee'd SW

Hvis du ønsker at dele betalingen op i månedlige rater, og få service, forsikring og vejhjælp med i prisen, så synes vi du skal kigge nærmere på vores 360 Komplet koncept. En KIA Cee'd SW kan blive din fra 2.619,- om måneden. Vi kan ydermere tilbyde en lavere udbetaling. Hvis du afleverer din gamle bil, uanset stand, så kvitterer vi med 15.000,- i skrotpræmie, som skal bruges til at nedsætte udbetalingen på KIA Cee'd SW.

360 KOMPLET

SKROTPrÆMIE

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21