KIA CEE'D

KIA Cee'd er en af de mest populære modeller fra KIA, og det er ikke uden grund. Det er en af de mest støjsvage biler du kan finde på markedet for tiden, og med bilen følger også intelligent sikkerhedsudstyr, og masser af ekstraudstyr. Ifølge EU normen kører den nye KIA Cee'd op til 27,8 km/l, hvilket er med til at placere den i energiklasse A+. Den nye KIA Cee'd er udstyret med en GDI motor. Benzinmotoren har adgang til direkte indsprøjtning, der udløser alle hestekræfterne på én gang. I forbindelse med udviklingen af GDI motoren yder denne bil det maksimale moment omdrejnings mæssigt fra lavt til højt med færre emissioner. Alt dette betyder, at du har trækkraft og god samvittighed når du kører bilen.
De indvendige forbedringer tæller blandt andet aircondition, bluetooth, el-ruder foran, 3-trins sædevarme, varme i rattet og kørecomputer.
Denne model byder også på en ny kabine. Ud over standart kabinen er følgende kabiner mulige at bestille: Premium kabine, GT-Line kabine, læder kabine og GT kabine. Bilen kan du bl.a. vælge i flotte farver, som Track Red, Black Pearl, Urban Yellow og mange flere. Til en kontantpris fra 187.056,- kan du blive ejer af den nye KIA Cee'd, som har fået et anderledes udtryk både ind- og udvendigt.

ET GODT kampagne TILBUD på Kia Cee'd

Lige nu kan vi tilbyde KIA Cee'd 1,4 Attraktion, som er en kampagnemodel der findes både som 5 dørs og SW. KIA Cee'd Attraction kan blive din fra kun 214.026,-. Udstyrsmæssigt har Style Limited rigtig meget at byde på:

Navigationsanlæg med bakkamera
Parkeringssensor bag
LED baglygter
LED kørelys
Tågelygter foran
Cornering light
2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg
Autolight control
Varme i rattet
6 airbags
Højdejusterbart førersæde

KIA CEE'D MED 360 komplet

Er den kontante pris lige i overkanten, og virker beløbet for stort at skulle betale på én gang? Så har du mulighed for at købe bilen på vores koncept, som også giver dig sikkerhed i dit budget. Vores 360 Komplet koncept er en aftale du kan tegne, som samler alle udgifterne til din bil på én regning. 360 Komplet regningen er det eneste, lige ud over brændstof, du skal tænke på hver måned. Regningen indeholder et lille beløb, som dækker service, afdrag, forsikring og vejhjælp. 360 Komplet prisen på denne KIA Cee'd starter fra 2.519,- pr. måned. Vi kan også hjælpe dig med at sænke udbetalingen en smule. Hvis du har en gammel bil, så tager vi den gerne i bytte for 15.000,-. De 15.000,- du får for den gamle bil, skal bruges til at sænke udbetalingen på den bil du ønsker.

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21