KIA Niro

KIA Niro - som ingen anden hybrid!

Den nye hybridbil fra KIA formår at udskille sig fra alle andre hybridbiler, med et design der ligger op af en crossovers praktiske og æstetiske appeal men et elegant, aerodynamisk karrosseri og diskrete flader. Hybridsystemet skifter mellem brug af drift på benzin og strøm, eller en kombination af brug af begge dele. Batteriet oplades når dette er muligt. Systemet fungerer uden problemer og med god respons.
KIA Niro udleder kun lidt CO2 88g/km og kører hele 26,3 km/l. Rummelighed er kodeordet i kabinen - rigeligt med benplads til alle i KIA Niro, takket være den relativt lange akselafstand, masser af skulderplads takket være det brede karosseri og klassens bedste loftshøjde. Denne models særlige kendetegn er de bløde materialer i høj kvalitet. Den enkeltfarvede kabine kan fås i sort eller mørkegrå, med indtræk i stof - stof og læder, eller med komplet læderindtræk.
Det udvendige byder på de flotte og velkendte linjer fra KIA, som tilføjer dynamik til KIA Niro. Den velkendte grille er godt integreret mellem de markante forlygter, som understreges af LED positionslyset, som strækker sig i forlygtens fulde længde. Bag Tigernose grillen sidder et aktiv luftspjæld, som nedkøler motoren. Det lukker ved høje hastigheder for at reducere luftmodstand af hensyn til præstationer og brændstoføkonomi. KIA Niro har en sportslig profil, som blandt andet er understreget af krom vindueslister, og selve profilen giver KIA Niro klassens bedste luftmodstand på kun 0,29.

KIA Niro har som forventet opnået 5 stjerner i Euro NCAPs sikkerhedstest, pakken som der tilbydes som standard hedder Advanced Driving Assistance Pack/Safety Pack, og indeholder KIA's AEB system (nødbremse) som i Euro NCAP testen fremhæves og opnår topkarakter i sikkerhed for både fodgængere og biler.

Modelvariant: Pris:
1.6 GDI Hybrid 141HK Vision 299.563,-
1.6 GDI Hybrid 141HK Comfort 319.563,-
1.6 GDI Hybrid 141HK Advance 349.563,-

360 komplet med Kia Niro

Ønsker du at købe bilen til en fast lav månedlig pris, hvor service, forsikring, afdrag og vejhjælp er inkluderet? Så synes vi, at 360 Komplet konceptet noget for dig. Vi kan som de eneste i Danmark tilbyde dig et koncept som dette, og det er ikke uden grund, at det er så populært. Vi samler nemlig alle udgifterne på én samlet regning til dig. Du skal ikke tænke på andet end at fylde brændstof på din bil. KIA Niro kan fås fra 3.699,- pr. måned.
Ønsker du desuden heller ikke, at lægge en meget stor udbetaling, og vil du tilmed af med din gamle bil? Så giver vi minimum 15.000,- for din gamle bil. Skrotpræmien på 15.000,- skal du bruge, som et tilskud til udbetalingen på bilen du ønsker. Skrotpræmien tilbydes på alle vore nye Kia modeller, som købes med 360 Komplet.

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

Utallige teknologier, som du kan stole på

Undgå farlige situationer med de nyeste teknologier hvor der er øget fokus på sikkerhed.

Autonomous Emergency Braking System - Som bremser bilen i tilfælde af potentielle kollisioner.
Blind Spot Detection med Rear Cross Traffic Alert-system - Som øger førerens opmærksomhed, vognbaneassistent og Advanced Smart Cruise Control.

Af andre nye innovative tiltag, der er med til at øge komfort og infotainmentoplevelsen kan nævnes: 8" navigationssystem, med KIA's Connected Services med teknologi fra TomTom og Android Auto™, trådløst opladningssytem til mobiltelefoner, og JBL Premium-soundsystem.

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21