KIA Optima Plug-in Hybrid

KIA's helt nye svar på fremtidens mest økonomiske og fremtidssikrede bil er KIA Optima Plug-in Hybrid sedan. Bilen er KIA's første plug-in-hybrid-elbil nogensinde, og den kører op til overraskende 62,5km/l ved blandet kørsel henhold til NEDC (New European Driving Cycle). KIA Optima Plug-in Hybrid fås i 7 strålende farver. Blandt dem er; Gravity Blue, Temptation Red og Silky Silver. Kia Optima Plug-in Hybrid koster 449.999,-. Ønskes Temptation Red, som farve på bilen, så er denne farve uden beregning.

CLEVER og Kia Optima Plug-in Hybrid

En KIA Optima Plug-in Hybrid skal delvist bruge el, som brændstof. Men du behøver en ladestand for, at kunne oplade. Ønsker du forskellige opladningsmuligheder til din KIA Optima Plug-in Hybrid hjemme, eller på farten? Så kan vi tilbyde dig CLEVER. CLEVER er en virksomhed, som tilbyder opladning på offentlige CLEVER standere i Danmark, Sverige og Tyskland. Du kan også få en ladestand installeret hjemme hos dig selv eller på virksomheden hvor du arbejder. KIA meddelte for kort tid siden, at et samarbejde er indgået med CLEVER, så vi nu, som forhandler også kan tilbyde vore el-bils kunder bedre og nemmere muligheder for at komme nemmere frem.

CLEVER - ubegrænset strøm til din kia

Køreoplevelsen med en Kia Optima Plug-in Hybrid

Hybridbilen kan oplades, men også køre på almindeligt brændstof, hvilket gør den til en yderst økonomisk bil at eje. De første 54 kilometer køres med 0 emissioner, altså kun med elektrisk drift, og med en hastighed helt op til 120km/t. Efterfølgende overtager den effektive 2,0 liters GDI-motor resten af køreturen. Alt dette er med til at placere KIA Optima Plug-in hybrid i en klasse, hvor ikke mange andre kan følge med - den er nemlig en af D-segmentets førende modeller, som kører længst via ren elektrisk drift. Batterikassen optager heller ikke plads i bagagerummet, da den er placeret bag bagsædet og i reservehjulsfordybningen.Det er ikke alene en økonomisk gevinst der venter i sidste ende ved at erhverve sig denne model, den udleder kun 37g/km CO2-emissioner ved blandet kørsel. Du vinder altså også god energi, ved at skåne naturen.

tilkøb af Ekstraudstyr

Udstyr Pris
BSD (Blind Spot Detection), SPAS (Smart Park Assist System) & 270° Around View Monitor 19.999,-
Lædersæder, ventilation i forsæderne, el-justerbart passagersæde & varme i bagsæderne 24.999,-
Lædersæder 14.999,-
Wireless Phone Charger (Kompatibel med udvalgte telefoner) & DAB radio 4.999,-
Panorama el soltag & LED belysning i kabinen 19.999,-

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21