Ny KIA Picanto

Ny KIA Picanto 2017

Den nye KIA Picanto er tredje generation af Picanto modellen. Og den er i dén grad et nyt, og mere ungdommeligt pust til A-segmentet. Den er hovedsageligt stadig kvindernes favorit, og den fås stadig med KIA's 7 års garanti. Prisen på den ny KIA Picanto starter fra 94.999,-.

360 komplet

Ønsker du et nemt og billigt bilkøb? Så kan du købe bilen med vores 360 Komplet koncept, som også giver dig sikkerhed i dit budget. Den ny KIA Picanto koster fra 1.549,- pr. måned. Vores 360 Komplet koncept er en aftale du kan tegne, hvor alle udgifterne til din bil er samlet på én regning. 360 Komplet regningen er den eneste regning du skal betale, ud over brændstof. Regningen indeholder et lille beløb, som dækker service, afdrag, forsikring og vejhjælp.

Læs mere om 360 Komplet her

 

Om den nye KIA Picanto

KIA Picanto fremstår mere selvsikker med sit nye design, og højteknologiske kabine, end de tidligere modeller har gjort. Ny KIA Picanto tilbyder desuden flere individualiseringsmuligheder, og så bliver den klassens mest alsidige bil. Individualiseringen består af 11 flotte lakeringer, hvor Lime Light, Shiny Red, Aurora Black, Pop Orange, Sparkling Silver og Celestial Blue er helt nye farver. Dét Picanto kunder verden over har været mest vilde med er de lave driftomkostninger, og så gør det heller ikke noget, at den grønne ejerafgift er en af de laveste overhovedet. Ny KIA Picanto har en perfekt størrelse til bykørsel, og har et højt udstyrsniveau i forhold til prisen. Ydermere indeholder den ny KIA Picanto et nyt niveau af høje præstationer, den nyeste teknologi indenfor opkoblingsmuligheder og høj sikkerhed. Bilen er blevet trimmet indvendigt, så kun det mest nødvendige udstyr er repræsenteret, derved er en ny moderne kabine skabt, som virkelig udstråler kvalitet og simplicitet. Det brede horisontale design får kabinen til at fremstå større, og giver en god følelse af plads hos passagererne.
Skulle der være tvivl om ændringerne i brændstoføkonomien fra den udgående KIA Picanto til den ny KIA Picanto, så skal det nævnes, at eksempelvis 1,0 MPI-motoren er opgivet til 25,6 km/l i forhold til 22.7 km/l tidligere.

1,0 Vision - 4 sæder 94.999,-
1,0 Comfort - 4 sæder 104.999,-
1,0 Comfort - 5 sæder 112.999,-
1,0 Comfort AUT - 5 sæder 134.999,-
1,0 Advance - 4 sæder 114.999,-
1,0 Advance 5 sæder 122.999,-
1,0 Advance AUT - 5 sæder 144.999,-
1,2 Advance - 5 sæder 129.999,-
1,2 Advance AUT - 5 sæder 154.999,-

Indvendigt design

Indvendigt er instrumentpanelet centreret. Radioen og den "flydende" 7" touchskærm, som indeholder Human-Machine interface er placeret strategisk i midten, så føreren ikke skal flytte fokus for langt ned, når instrumenterne skal betjenes ved kørsel. På den måde er køreoplevelsen højnet betydeligt. Selvom begge KIA Picanto modeller er identiske på ud- og indvendige mål, så åbner den ny KIA Picanto for bedre plads. Pladsen består af maksimale muligheder i den nye rummelige kabine og større bagagerumsplads. De nye eksakte mål i højden er 1.485mm, længden er 3.595mm og bredden er 1.595mm. De nye mål har resulteret i en længere akselafstand og et længere overhæng bagpå, hvilket er det der har givet mere plads i kabinen og bagagerummet (Overhænget foran er reduceret med 15mm til 675mm).

Benpladsen og hovedhøjden er også forbedret, så alle har mulighed for at sætte sig ind i bilen. Den forbedrede hovedhøjde hænger også sammen med den lave indstigningshøjde, som gør det nemmere at komme ind og ud af bilen, men også at være i kabinen. En nyopstået mulighed er et tilvalg af enten 4 eller 5 sæder. Ved 4 sæder giver det passagerene mere plads på bagsædet, hvor 5 sæder giver 1 siddeplads mere i bilen (Modellerne med 1,2-liters motor, og versionerne med automatgear fås kun med 5 sæder). Alle bagsæderne er udstyret med justerbare nakkestøtter, så alle bagsæde passagerer kan sidde godt. 

Et armlæn er blevet tilføjet mellem forsæderne, og det kan forskydes helt op til 55mm fremad og bagud. Under armlænet er det længe ventede opbevaringsrum, som er guld værd i en bil. Der kan i rummet opbevares en 1-liters flaske eller et par solbriller. Under midterkonsollen er der yderligere plads til opbevaring, og så er der også tilføjet dobbelt udtrækkelige holdere til drikkevarer. Udtrækket gør det muligt at strække væk, så der vil være plads til andet opbevaring.

Yderligere opbevaring

Det nye store bagagerum vokser fra 200L til maksimalt 255L - hvilket betyder, at det er det mest rummelige bagagerum i klassen. Ønskes et større bagagerum, så kan 60/40 splitbagsædet klappes ned, så det ligger helt fladt. Dette øger kapaciteten til 1.010L.  

MOTOR- OG MODELPROGRAMMET

Den ny KIA Picanto fås med tre forskellige benzinmotorer. 1,0-liters, og 1,25-liter (1,2-liter) MPI-motorerne uden turbo er de samme som den udgående KIA Picanto, men de har dog gennemgået en del forbedringer, så effektiviteten og køreegenskaberne er blevet forbedret. Alle motorerne er kombineret med en 5-trins manuel gearkasse. 

1,0-liters modellen yder 67HK, hvor 1,2-liters motoren yder 84HK, og slutteligt kan den populære, og genkendelige 1,0-liters benzinmotor med turbo, og direkte indsprøjtning (T-GDI) også fås til den ny KIA Picanto. Denne model yder 100HK.
Når netop den sidstnævnte motor bliver præsenteret i slutningen af 2017, bliver det den stærkeste motor, der nogensinde har kunne fås til en KIA Picanto. Udvendigt findes nye projektionsforlygter med LED blink og LED kørelys (Dog ikke Vision). 

Basisversionen, Vision er udstyret med 14" stålfælge, men alufælge i 14"-16" kan tilvælges. Ydermere indeholder standartudgaven også sæder med sort/grå stofindtræk. Også her er individualiseringsmulighederne store, da Picanto ejerne selv kan vælge mellem fire farvepakker (ekstraudstyr), som gør deres ny KIA Picanto til unik. Farvepakkerne ser således ud:

High-glossy Black
En kombination af sort, gråt og hvidt indtræk med hvide syninger.
Brown
Brunt indtræk med lyseblå syninger, og lyseblåt mønster ned af siden (Tilkøb)
Red
Sort/gråt indtræk, med rødt mønster og røde syninger (Tilkøb)
Lime
Gråt/lysegråt indtræk, med limegrønne syninger (Tilkøb)

 


 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21