KIA PICANTO

Der er ingen tvivl om, at KIA Picanto er den mest populære KIA model der nogensinde er blevet solgt. Modellen lægger sig op af, at være den mest solgte i sin klasse. Det dristige udvendige design, som den er kendt på, falder mange købere for. Modellen er perfekt til både by- og kørsel over store afstande. Den kompakte størrelse, og samtidig økonomiske kørsel på 22,7 km/l ligger modellen i den gode ende af de grønne tests. Med priser fra 92.999,- for 5-dørs modellen, er Picanto'en et stort hit. Dertil tilbyder vi attraktiv finansiering, samt spændende, og strålende farver. Sikkerhedsmæssigt er bilen opdateret, så den kan følge med de lidt større modeller. Modellen har fået det nyeste sikkerhedsudstyr monteret både ind- og udvendigt. Det kan få enhver køretur til at synes mere sikker. Tilmed scorer modellen 5 stjerner i Euro NCAP's sikkerhedstest.
Indvendigt har designerne sigtet efter komfort, opbevaring og smarte løsninger. KIA Picanto er udstyret med lommer på forsæderne, lækkert indtræk og en radio, hvor knapperne er placeret korrekt i forhold til brugervenlighed.

BILLIGT KØRENDE med Kia Picanto

Lige nu kan vi tilbyde dig en rigtig god pris på en KIA Picanto 1,0 Style Plus Limited. Bilen er spækket med udstyr, som man ikke vidste man manglede. Den kan blive din til en kontantpris på 100.418,-. En del af denne KIA Picanto's udstyr er listet nedenfor.

Aircondition
Ratbetjent audioanlæg med CD/RDS & radio/Mp3
14" alufælge
El-ruder bagi
Tonede ruder
Fjernbetjent centrallås
Bluetooth
Bakkamera
Læderrat & lædergearknop

Lidt mere KIA Picanto?

Ønsker du en model med endnu mere udstyr? Så har du mulighed for at erhverve dig en KIA Picanto Attraction Plus til 109.999,-. Bilens udstyrsliste er lang. Det skyldes den tilhørende udstyrspakke, hvor udstyr for 33.000,- er inkluderet i prisen. Udstyret i KIA Picanto Attraction Plus er listet nedenfor.

Fuldautomatisk klimaanlæg
Fartpilot & speedlimiter
Sædevarme på forsæderne
14" alufælge
Navigation m. touch skærm
Bakkamera
Ratbetjent audioanlæg
Krom dørhåndtag
Premium sædebetræk
Kromdetaljer indvendigt

Kia Picanto med 360 KOMPLET

Vi kan som de eneste i Danmark tilbyde 360 Komplet. 360 Komplet tilbyder den ultimativt laveste samlede pris på en KIA Picanto, men det er også muligt at få 360 Komplet på alle vores andre KIA modeller. Vores 360 Komplet pakke til en KIA Picanto indeholder service, afdrag, forsikring og vejhjælp. Ønsker du en KIA Picanto 1,0 5D skal du kun lægge fra 1.559,- hver måned. Ønsker du også at lægge en lav udbetaling, så tager vi gerne imod din gamle bil, og giver dig 15.000,- retur, som skal bruges på udbetalingen på din nye KIA Picanto.

360 Komplet 

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21