KIA RIO

KIA Rio er en af de mest attraktive modeller for tiden, det skyldes ikke blot det frække design, men også den store udstyrspakke, samt kørsels økonomien. KIA Rio kører helt op til 30,3 km/l ifølge EU normen, og har i øvrigt de laveste CO2 værdier i hele branchen. Udover økonomien, som er med til at placere den i energiklasse A++, er KIA Rio også yderst sikker, og scorer højeste antal stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest. I øvrigt kan bilen fås i betagende farver som f.eks. Urban Blue, Clear White og Signal Red. Ønskes en KIA Rio Style 1,2 kan den fås til 125.417,-.

Modellen kan også fås på gule plader. KIA Rio Van er en bil med store ambitioner. Den har med rette høstet stor anerkendelse for designet, der kombinerer rummelighed, dynamik og høj interiør kvalitet. Bilen på gule plader fås fra 80.199,- ex. moms. Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder, eller læs mere om bilen, og dens muligheder. Du kan også læse mere om den nye Kia Rio 2017 her.

KIA RIO VAN

LIDT MERE KIA RIO

Lige nu kan vi tilbyde dig en KIA Rio 1,2 Attraction Plus model, som er en kampagnemodel. Kampagnemodeller fra KIA kommer i et begrænset antal, men altid med en hel del eftermonteret ekstraudstyr. Ekstraudstyret alene, har en værdi af 42.000,-, og medfølger uden at koste dig ekstra. Hvis du ønsker at kigge nærmere på bilen, så kan vores sælgere kontaktes. KIA Rio 1,2 Attraction Plus kan blive din fra kun 163.999,-. Af ekstraudstyr byder den på:

Sædevarme på forsæderne
Læderrat & lædergearknop
Fartpilot m. Speedlimiter
7" navigation med bakkamera
Autolight control
Fuldautomatisk klimaanlæg
17" alufælge
Regnsensor
Parkeringssensor bag
LED kørelys
Privacy glass
El-indklappelige sidespejle med blink

KIA Rio med 360 Komplet

KIA Rio Style 5-dørs kan blive din fra 125.417,-. Du kan selvfølgelig også vælge at finansiere denne model med 360 Komplet fra kun 1.889,- pr. måned. Prisen er inklusiv forsikring, afdrag, service og vejhjælp. Vil du også helst lægge en lav udbetaling på bil, eller give os din bil i bytte? Så giver vi minimum 15.000,- for din gamle bil. De 15.000,- skal du bruge som en del af udbetalingen på din nye bil.

SKROTPRÆMIE

360 KOMPLET

Test af Kia Rio

Hvad synes befolkningen egentlig om bilen?

Test af KIA Rio

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21