KIA Stonic

Den nye KIA Stonic 2017

Inspireret af de større KIA SUV'ers form og funktion kan vi nu præsentere KIA Stonic! Inspireret af de meget større KIA Sportage og KIA Sorento får vi nu en helt ny cross over i B-segmentet, som kommer som et frisk pust til modelprogrammet. Bilen har et sporty look med en svungen taglinjen og de special designede tagrælinger. Baglygterne giver KIA Stonic et ungdommeligt og futuristisk look.

Inde i kabinen går de skarpe horisontale linjer fra det ydre igen. Elegance og geometriske former er også ord der beskriver kabinen. Teknologi og ergonomien er også helt i top i den nye KIA Stonic. Kabinen i KIA Stonic er indrettet så der er maksimal plads til alle i personer i bilen samt baggage, KIA Stonic byder på klassens bedste skulderplads, god benplads og lofts højde og bagagerummet med en kapicitet på 352 liter kan udvides ved hjælp af en dobbelt bund. HMI (Human - Machine - Interface) kan på en elegant måde kombineres med en smartphone men alle bilens funktioner, Apple CarPlay™ og Android Auto™ medfølger som standard udstyr. KIA Stonic vil åbne op for muligheden for at individualisere og personliggøre bilen mere end nogen anden KIA model tidligere både indvendig og udvendig. Bilen vil bl.a. kunne fås med op til 20 forskellige kombinationer med to farver, hvor der kan vælges imellem 5 markante farver til taget. I kabinen bliver der også mulighed for at vælge imellem en masse sprælske farver.

Motorerne der vil kunne tibydes byder bl.a. på en række downsizede turboladede benzin- og dieselmotorer, det kombineret med en manuel gearkasse giver motoren et ordentlig spark. Der vil være mulighed for at vælge imellem en 1,0-liters T-GDI-letvægtsmotor (benzinmotor med turbo og direkte indsprøjtning), som yder 120 HK, en 1,25 liters eller  1,4 MPI-motor uden turbo. Til slut vil der også være mulighed for en effektiv 1,6-liters diesel motor.

 

 

 

KIA Stonic - kommer snart til salg

KIA Stonic forventes at komme til salg i 4. kvartal af 2017, vi kender endnu ikke priserne på KIA Stonic, men så snart vi gør vil siden her blive opdateret. Vi opdaterer naturligvis også med detaljer og billeder af den nye KIA Stonic så snart vi ved mere.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21