Kia Picanto GT-Line

KIA har en forkærlighed for GT-Line modeller, og i forbindelse med den nyligt offentliggjorte 3. generation af Kia Picanto er en Kia Picanto GT-Line blevet til. Den nye Kia Picanto GT-Line er en model udviklet med et ungdommeligt, og helt nyt opdateret design både ud- og indvendigt. Bilen er i første omgang præsenteret i GT-Line versionen, som får den til at fremstå fræk i udseendet.

Dristige linjer

En GT-Line model er tit kendetegnet på skarpe dristige linjer, som forener en standart model med en fræk og til tider, hurtig model. Kia Picanto GT-Line har fået et udvendigt og bredt løft. Med en forøget akselafstand på 15 millimeter, skubbes hjulene længere ud i hjørnerne, hvilket giver den en mere flabet fremtoning. Indvendigt byder bilen teknologien velkommen i form af en "flydende" touchscreen, en lang række farver til interiør og indtræk, High-tech komfort, bekvemmelighed, sikkerhed, samt mere plads. Køberne af en Kia Picanto har ofte været dem der manglede en praktisk bil, som var til at betale. Det er Kia Picanto GT-Line stadig. Køberne af de nye Picanto og GT-Line modeller vil kunne nyde godt af en endnu mere praktisk bil. De nye Picanto modeller er mere rummelige og har mere kabine- og bagagerumsplads.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21

Jørgen Hansen Biler A/S │ Salg: Man-Fre kl. 09-17 │ Lør - lukket │ Søn kl. 13-16 │ Værk: Man-Tors 07.30-16 Fre kl. 07.30-14 │ Lør-Søn: Lukket Ribevej 40, 6780 Skærbæk +45 74 75 21 21 info@jh-biler.dk