KIA CEED

KIA Ceed er en af de mest populære modeller fra KIA, og det er ikke uden grund. Det er en af de mest støjsvage biler du kan finde på markedet for tiden, og med bilen følger også intelligent sikkerhedsudstyr, og masser af ekstraudstyr. Ifølge EU normen kører den nye KIA Cee'd op til 27,8 km/l, hvilket er med til at placere den i energiklasse A+. Den nye KIA Ceed er udstyret med en GDI motor. Benzinmotoren har adgang til direkte indsprøjtning, der udløser alle hestekræfterne på én gang. I forbindelse med udviklingen af GDI motoren yder denne bil det maksimale moment omdrejnings mæssigt fra lavt til højt med færre emissioner. Alt dette betyder, at du har trækkraft og god samvittighed når du kører bilen. De indvendige forbedringer tæller blandt andet aircondition, bluetooth, el-ruder foran, 3-trins sædevarme, varme i rattet og kørecomputer.
Denne model byder også på en ny kabine. Style og Style Plus Clim har samme kabine, hvilket er den kabine alle modellerne er udstyret med. Ud over standart kabinen er disse kabiner mulige at bestille: Premium kabine, GT-Line kabine, læder kabine og GT kabine. Bilen kan du bl.a. vælge i flotte farver, som Track Red, Black Pearl, Urban Yellow og mange flere. Til en kontantpris fra 187.056,- kan du blive ejer af den nye KIA Ceed, som har fået et anderledes udtryk både ind- og udvendigt.

ET EKSTRA GODT TILBUD

Lige nu kan vi tilbyde KIA Ceed 1,4 Attraction, som er en kampagnemodel der findes både som 5 dørs og SW. KIA Ceed Attraction kan blive din fra kun 214.026,-. Udstyrsmæssigt har Attraction rigtig meget at byde på:

Navigationsanlæg med bakkamera
Parkeringssensor bag
16" alufælge
LED baglygter
Privacy glass
Autolight control
El-ruder i bag
Piano black frontgrill m. krom ramme
Premium dørbeklædning
High glossy detaljer indvendigt
Premium sædebetræk

 

PRIS & UDSTYRSLISTE

360 komplet

Er den kontante pris lige i overkanten, og virker beløbet for stort at skulle betale på én gang? Så har du mulighed for at købe bilen på vores koncept, som også giver dig sikkerhed i dit budget. Vores 360 Komplet koncept er en aftale du kan tegne, som samler alle udgifterne til din bil på én regning. 360 Komplet regningen er det eneste, lige ud over brændstof, du skal tænke på hver måned. Regningen indeholder et lille beløb, som dækker service, afdrag, forsikring og vejhjælp. 360 Komplet prisen på denne KIA Ceed starter fra 2.519,- pr. måned. Vi kan også hjælpe dig med at sænke udbetalingen en smule. Hvis du har en gammel bil, så tager vi den gerne i bytte for 15.000,-. De 15.000,- du til gengæld får skal bruges på at sænke udbetalingen på den bil du ønsker.

360 KOMPLETSKROTPRÆMIE

Specifikationer

Specifikationer

Type

Personbil

Brændstof

Benzin/Diesel

Model

Style/Plus/Clim, Premium, GT-Line/DCT, Attraction/DCT

Motorstørrelse

1,0-1,4-1,6

Anhængervægt

1000kg-1500kg

Halvårlig grøn ejerafgift

310,-/890,-/1.060,-/1.460,-

HK

100/136

Årgang

2016

Udstyr

Interiør

Aircondition

Elektrisk bakspejl

Regnsensor

Varme i rattet

Eksteriør

Elektriske sidespejle

Indfarvede sidespejle med blink

Krom detaljer

Tågelygter

Sikkerhed

Airbags i front og sider

Brake Assist System

Hill Start Assist

Kollisionsbjælker i dørene

Udstyr

Navigation og bakkamera

Privacy Glass

Radio med TFT skærm

Smart Key

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21

Jørgen Hansen Biler A/S │ Salg: Man-Fre kl. 09-17 │ Lør - lukket │ Søn kl. 13-16 │ Værk: Man-Tors 07.30-16 Fre kl. 07.30-14 │ Lør-Søn: Lukket Ribevej 40, 6780 Skærbæk +45 74 75 21 21 info@jh-biler.dk