Se filmen

KIA Picanto med lav udbetaling

Vi åbner nu muligheden for, at alle kan få mulighed for at købe bil. En høj udbetaling er normalt knyttet til en god opsparing, men vi kender alle til situationen, hvor opsparingen er drænet, og man mangler en ny bil.

KIA Picanto er en af de mest populære modeller fra KIA. Picanto'en er en kompakt, og smart bil, som samtidig er økonomisk da den ifølge EU normen kører op til 22,7 km/l alt afhængig af model. Samtidig scorer den 5 stjerner i Euro NCAP sikkerhedstest. Alt dette er med til at placere bilen i energiklasse A+, så med en ny KIA Picanto skåner du også miljøet. Vi tilbyder spændende, og strålende farver som f.eks. Alice Blue, Titanium Silver og Honey Bee.

Kia Picanto 1,0 Style Plus Limited

Vi kan præsentere den velkendte KIA Picanto Style Plus Limited, som har et bredt spekter af udstyr, men som ikke koster mere end hvad overskueligt er! Bilen bringer dig sikkert og billigt fra A til B, og har også plads til familien med de ialt 4 sæder bilen har. Ud over det lækre udstyr bilen, som standart tilbyder, eftermonterer vi en original ratbetjent fartpilot, som vi muligvis er de eneste i dette land der kan montere.
Bilen koster dig fra 1.353,- pr. måned, men fordelen er, at du kun skal lægge 4.995,- i udbetaling plus din gamle bil. Vi tager imod alle biler, uanset hvilken stand den er i. Bilens udstyrsliste tæller blandt andet:

Original ratmonteret fartpilot
Bakkamera
Navigation m. touchskærm
Bluetooth
Audioanlæg m. Radio/MP3
Aircondition
14" alufælge
Læderrat & lædergearknop
Tonede ruder
Centrallås

Betingelser:

KIA Picanto 1,0 Style Plus Limited med eftermonteret original ratmonteret fartpilot. Udbetaling: 23.290,- (Hvis du ikke har en gammel bil). Variabel rente: 2,95%. ÅOP uden forsikring: 9,41%. Samlede kreditomkostninger: 38.028,-. Samlede beløb inklusiv udbetaling: 153.896,-. Finansiering og service ved Nordania Finans. Betinget af kreditgodkendelse. Løbetid på 96 mdr. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Kontantpris: 115.868,-.

Bliv kontaktet hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21