Gratis lånebil

Når du har en serviceaftale hos os, stiller vi altid en gratis lånebil til rådighed, mens vi giver din egen bil kærlig behandling. Har du ikke en serviceaftale, men synes du, at det i det lange løb, ville være nemmere at få en gratis lånebil stillet til rådighed, så kan du altid kontakte vores sælgere for at høre, om det er muligt at tegne en serviceaftale. Ud over den gratis lånebil tilbyder vi også service, sprinklervæske, synsgebyr og meget andet.
I Sønderjylland har vi helt unikke områder, som ikke findes andre steder i Danmark. Med den gratis lånebil kan du køre en tur over grænsen efter proviant, eller køre en tur til Rømø og gå en tur i klitterne. Du kan også besøge Tønder eller Ribe og de mange seværdigheder byerne tilbyder. Ikke alt behøver koste penge, og vi vil gerne gøre lidt ekstra for vores kunder, derfor synes vi, at der skal være en gratis lånebil.

Serviceaftale

Er skaden sket?

Er skaden sket, vil du være på forkant, eller bare gerne vide hvordan vores proces foregår - tilbyder vi som en ekstra service en folder, hvor vi beskriver processen når din skadede bil ankommer hos os. Folderen indeholder også en seddel du kan lægge i forruden på din bil, så vejhjælpen ved hvor din bil skal afleveres hvis skaden er sket. Når sedlen er lagt i forruden på din bil kan du frit forlade den, og stole trygt på, at vi tager os godt af den. Du kan frit downloade folderen, printe den, og lægge den i din bil til den dag du kunne få brug for den.

Er skaden sket?

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21