Åbent Hus hos Jørgen Hansen Biler

Selvom vi har åbent alle ugens syv dage, så er der stadig god grund til at komme forbi, når vi holder Åbent Hus. Hver gang, vi holder Åbent Hus, er der nemlig et særligt fokus på en bil eller biltype. Så er det et tema, du har interesse i, så kan det bestemt betale sig at kigge forbi. Gode tilbud, lancering af nye modeller, konkurrencer og meget mere, er hvad du har at glæde dig til, når vi holder Åbent Hus hos Jørgen Hansen Biler. 

Hvornår holdes der Åbent Hus hos Jørgen Hansen Biler?

Vi holder Åbent Hus flere gange om året, og du kan holde dig opdateret på datoer her på siden. Her vil vi også afsløre, hvad temaet er for det givne Åbent Hus-arrangement og hvilke særlige tilbud der vil være. 

Næste Åbent Hus afholdes ... 

Den 7.-8. marts 2020.

Her kan du spare 27.000,- på en Ceed Active – enten 5-dørs eller stationcar. Du kan desuden spare 30.000,- på den populære Sportage Comfort DCT. Er du blevet lun på den SUV-inspirerede Stonic, kan du i forbindelse med Åbent Hus vælge at få DCT uden beregning! Er du ikke på udkig efter at eje, kan du jo altid leje. Med en udbetaling på kun 4.995,- og en månedlig ydelse på kun 2.595,- er Ceed Active en attraktiv kandidat, hvis du leder efter en leasingbil. 

Kom forbi og få glæde af vores mange gode tilbud!

 

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK