Autoriseret KIA værksted – Ren kærlighed til din KIA

Hos Jørgen Hansen Biler A/S er vi både stolte af, at være et autoriseret KIA værksted, men også, at vi i 2014 blev kåret som Danmarks bedste KIA Forhandler og i 2016 og 2017 er vi den forhandler blandt alle i Danmark, som har solgt flest nye KIA biler. Ja, faktisk var vi blandt de 26 bedste i verden. Vi har desuden et af Jyllands største udvalg af biler! Det kan man kun opnå, hvis man elsker det man laver, og det gør vi! Der var flere forskellige faktorer, der spillede ind i forhold til kåringen, bl.a. kundetilfredshed og service på KIA, i disse kategorier lå vi i top! Ud fra disse faktorer er vi et autoriseret KIA Værksted.

Der er noget tilfredsstillende over at optimere den maskine, som en bil er. At lytte til den, kigge den efter i krogene og finde ud af, hvad man kan gøre, for lige at gøre den lidt bedre. At være bilmekaniker er nok lidt et nørdet håndværk, men at være nørdet betyder bare, at man er passioneret og grundig med det man laver – og sådan er vi her hos Jørgen Hansen Biler, og igen er det derfor vi er et autoriseret KIA værksted.

At være et autoriseret KIA værksted kræver, at man lever op til KIA's værdier, og regler de stiller de autoriserede KIA værksteder. KIA's værdier ligger ikke langt fra vore egne værdier, og det er derfor ikke svært for os ikke at holde af dem. Det hele afspejler sig i vores team – både i forretningen og på værkstedet. Vi tager nemlig ejerskab. Virksomheden har flere ejere, og alle er en væsentlig, og bærende del af det arbejdende team hver dag. På værkstedet ejer mekanikerne selv deres værktøj. Vi køber det bedste til dem – men det er en gave, og så har hver mekaniker selv ansvaret for, at deres værktøjsbord er komplet, opdateret og velholdt. Vi tror nemlig på, at medejerskab giver en større følelse af ansvar overfor det samlede resultat, nemlig en virksomhed, hvor kunderne kommer igen, og har lyst til at være en del af fællesskabet, også mellem deres besøg hos os. Hos os, er der ét omdrejningspunkt, og det er kunderne og deres behov for en driftsikker og gerne økonomisk bil.

Det autoriserede KIA værksted, som Jørgen Hansen Biler A/S er, ligger i Skærbæk. Man kan stort set ikke komme længere vestpå, uden at få våde fødder. Så nej, vi ligger ikke ligefrem centralt. Det kan både have fordele og ulemper. Vi har heldigvis vendt det hele til en fordel, og det kan vi lige præcis fordi vi kommer herude fra. Vi er der udover også det mest øde liggende autoriserede KIA værksted du kan finde, men vi kan altså vores kram. Vi er jyske, og Jørgen er nok, om nogen, kendt for godt jysk købmandsskab. Han ved hvad det vil sige at lave et godt tilbud, og så har han lavet en række fordele, som er værd at køre langt for. De tilbud der er mest eftertragtede, ud over vores autoriserede KIA service på biler, er vores unikke Komplet koncept og vores skrotpræmie.

Skrotpræmie360 Komplet

Få en Serviceaftale på vores autoriserede KIA værksted

Hvis du har en serviceaftale hos os - på dit autoriserede KIA værksted, så stiller vi en gratis lånebil til rådighed (lånebilen er gratis de første 2 dage - derefter koster det 325 pr. dag). Den står frit til rådighed, mens vi tager os kærligt af din bil, og så vil vi foreslå dig, at du tager ud og kigger på de smukke omgivelser her i det Sønderjyske. Du kan bl.a. besøge Danmarks ældste by, Ribe. Se de smukke huse, stormflodssøjlen, tage et smut op i toppen af Domkirken, for at se det hele lidt fra oven, eller besøg Ribes Vikinger. Besøg Gram Lergrav, grav efter fossiler, og se hvalfossiler, der er 10 millioner år gamle. Når I er i Gram, skal I også besøge Gram Slot.
Tønder og Møgeltønder – Tønder er en smuk historisk by med lækre caféer, og rigtigt gode shopping muligheder. I Møgeltønder finder I Schackenborg, og de smukkeste gamle historiske huse. Rømø tilbyder gigantiske vaffelis, og fantastiske strande. Det er ren og skær wellness og smuk natur øen ejer.

Du kan også bare tage lånebilen en tur over grænsen, få handlet lidt øl og sodavand og hvad der ellers skal til, og så komme retur og flytte alle dine varer over i en fin og nyserviceret bil.
Serviceaftale

Jørgen Andersen Philipp ved Jørgen Hansen Biler

Jørgen Andersen Philipp

Eftermarkedschef


kd.relib-hj@post @PAJ
83 0post @0 57 37

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21