Autoriseret Kia værksted i Skærbæk

Hos Jørgen Hansen Biler er vi både stolte af at være et autoriseret Kia værksted, men også, at vi fire år i træk (2016, 2017, 2018 og 2019) er blevet kåret som Danmarks bedst sælgende Kia-forhandler. Vi har desuden et af Jyllands største udvalg af biler! Det kan man kun opnå, hvis man elsker det, man laver - og det gør vi! Der var flere forskellige faktorer, der spillede ind i forhold til kåringen, bl.a. kundetilfredshed og service på Kia; i disse kategorier lå vi i top! Ud fra disse faktorer er vi et autoriseret Kia værksted.

Der er noget tilfredsstillende over at optimere den maskine, som en bil er. At lytte til den, kigge den efter i krogene og finde ud af, hvad man kan gøre, for lige at gøre den lidt bedre. At være bilmekaniker er nok lidt et nørdet håndværk, men at være nørdet betyder bare, at man er passioneret og grundig med det, man laver – og sådan er vi her hos Jørgen Hansen Biler, og igen er det derfor, vi er et autoriseret Kia værksted.

At være et autoriseret Kia værksted kræver, at man lever op til Kia's værdier og de regler, de stiller de autoriserede Kia værksteder. Kia's værdier ligger ikke langt fra vores egne værdier, og det er derfor ikke svært for os at holde af dem. Det hele afspejler sig i vores team – både i forretningen og på værkstedet. Vi tager nemlig ejerskab og alle er en væsentlig og bærende del af det arbejdende team hver dag. På værkstedet har mekanikerne hver deres personlige værktøj, som de har ansvaret for. Vi køber det bedste til dem og sørger for at de starter med et godt og stabilt udgangspunkt. Herefter har hver mekaniker selv ansvaret for, at deres værktøjsbord hele tiden er velholdt, opdateret og komplet. Vi tror nemlig på, at medansvar giver en større følelse af ejerskab overfor det samlede resultat, nemlig en virksomhed, hvor kunderne kommer igen og har lyst til at være en del af fællesskabet, også mellem deres besøg hos os. Hos os er der ét omdrejningspunkt, og det er kunderne og deres behov for en driftssikker og gerne økonomisk bil.

Det autoriserede Kia værksted, som Jørgen Hansen Biler er, ligger i Skærbæk. Man kan stort set ikke komme længere vestpå, uden at få våde fødder. Så nej, vi ligger ikke ligefrem centralt. Det kan både have fordele og ulemper. Vi har heldigvis vendt det hele til en fordel, og det kan vi lige præcis, fordi vi selv kommer herfra. Vi er desuden det mest øde autoriserede Kia værksted, du kan finde, men vi kan altså vores håndværk. Vi er jyske, og Jørgen er nok, om nogen, kendt for godt jysk købmandsskab. Han ved, hvad det vil sige at lave et godt tilbud, og så har han lavet en række fordele, som er værd at køre langt for. De tilbud, der er mest eftertragtede, ud over vores autoriserede Kia service på biler, er vores unikke Komplet koncept og vores skrotpræmie.

Få en serviceaftale på vores autoriserede Kia værksted

Hvis du har en serviceaftale hos vores autoriserede KIA værksted, så stiller vi en gratis lejebil til rådighed. Den står frit til rådighed, mens vi tager os kærligt af din bil, og så vil vi foreslå dig, at du tager ud og kigger på de smukke omgivelser her i det sønderjyske. Du kan bl.a. besøge Marsk Camp, hvor du kan nyde en frokost på Marsk Restaurant, smage deres lækre italienske is fra Ishuset eller tage 25 meter op i højderne i det verdenskendte Marsk Tower og se så langt øjet rækker. Danmarks ældste by, Ribe, ligger heller ikke langt her fra. Se de smukke huse, stormflodssøjlen, tage et smut op i toppen af Domkirken, for at se det hele lidt fra oven, eller besøg Ribes Vikinger. Besøg Gram Lergrav, grav efter fossiler og se hvalfossiler, der er 10 millioner år gamle. Når I er i Gram, skal I også besøge Gram Slot.
Gå ikke glip af Tønder og Møgeltønder; Tønder er en smuk historisk by med lækre caféer og rigtig gode shopping muligheder. I Møgeltønder finder I Schackenborg Slot og de smukkeste gamle historiske huse. Rømø tilbyder gigantiske vaffelis og fantastiske strande – det er ren og skær wellness og smuk natur øen ejer.

Du kan også bare tage lejebilen en tur over grænsen, få handlet lidt øl og sodavand og hvad der ellers skal til, og så komme retur og flytte alle dine varer over i en fin og nyserviceret bil.