Bestil tid på værkstedet

Skal din bil til service eller er der noget du skal have lavet på vores værksted, så kan du bestille en tid på vores værksted. Du bestiller tid ved at udfylde formularen på: Bestil tid

Du udfylder blot dit navn, adresse, information omkring bilen og hvornår du ønsker at din bil skal på værkstedet. Du er også velkommen til at tilføje en kommentar hvis du har tilføjelser. Så snart vi ser din formular tager vi kontakt til dig, så vi kan få aftalt en tid. Ønsker du en lånebil i mens din egen bil er på værksted, så tilbyder vi altid at du kan låne en gratis bil mens vi sørger for at din egen bliver klar igen. Hvis du ønsker en gratis lånebil angiver du bare i kommentar feltet at du ønsker dette når du bruger vores online formular, du er naturligvis også velkommen til at ringe til os hvis du ønsker at booke tid eller komme ind forbi, så finder vi hurtig en tid til din bil.

Du kan læse mere om det at låne en gratis lånebil her: Gratis lånebil

Som regel skal en bil til service når den har kørt 15.000 km for en mindre bil, 30.000 km for en større bil eller én gang i året. Når du overholder dine services er du sikker på at du opretholder KIA's 7 års garanti, på den måde er du også sikker på at du passer så godt på din bil at du har den mange år fremover.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på + 45 74 75 21 21