BOOK SERVICEEFTERSYN

Indtast dine kontaktoplysninger:

Vi kontakter Dem efterfølgende for at aftale en nøjagtig dato og et tidspunkt.

Bilinformation:

Dato og tidspunkt:

date
Lejebil i perioden

Print PDF'en.

Denne skal være udfyldt, og skal medbringes.

billigt Serviceeftersyn

Uanset hvilken bil du har, kræver den fra tid til anden et godt serviceeftersyn, og gerne på et værksted med det mest moderne udstyr, samt de bedst uddannede mekanikere. Dette finder du med garanti hos Jørgen Hansen Biler A/S.

Alle serviceeftersyn udføres med de nyeste maskiner - herunder et avanceret testanlæg, som vores veluddannede mekanikere bruger til at justere teknikken i bilerne. Om vores medarbejdere kan vi oplyse, at de følger alle relevante kurser, der er nødvendige for at kunne servicere et højteknologisk stykke mekanik, som en moderne bil er i dag. En ny bil kommer sjældent på værksted, men serviceeftersyn skal dog overholdes, hvis du altid vil være sikkert og komfortabelt kørende. Er skaden sket, kan du trygt henvende dig til os. Vi har altid det sidste nye inden for autoopretning, som sikrer at din bil altid er 100% i orden – også efter en skade. Vi ordner alt for dig, lige fra hjælp til udfyldelse af skadesanmeldelse, kontakt af taksator m.m.

Selvom et serviceeftersyn kan synes dyrt og unødvendigt for nogen, så kan din bil ikke undvære det. Ved et serviceeftersyn opdages der fra tid til anden fejl, som ofte kan have fatale konsekvenser for din pengepung senere hen.

Hvad koster serviceeftersyn

Lille serviceeftersyn

Kontrol af lys
Kontrol af dæk og dæktryk
Kontrol af luft- og pollenfilter
Kontrol af undervogn og styretøj
Kontrol af alle væsker
Kontrol af viskerblade
Kontrol af remme
Udskiftning af olie og oliefilter
Visuel kontrol af bremser
Smøring af døre, låse og hængsler

Stort serviceeftersyn

Kontrol af lys
Kontrol af dæk og dæktryk
Udskiftning af luft- og pollenfilter (Efter interval)
Udskiftning af brændstoffilter (På udvalgte modeller)
Udskiftning af bremsevæske
Udskiftning af olie og oliefilter
Kontrol af undervogn og styretøj
Kontrol af alle væsker
Kontrol af viskerblade
Kontrol af remme
Smøring af døre, låse og hængsler
Visuel kontrol af bremser
Tilvalg: Rengjorte, adskilte og smurte bremser - For & bag

Hvornår skal min bil til serviceeftersyn og hvad er pris på serviceeftersyn

Intervallet for serviceeftersyn af en bil kommer an på hvilken en bil du har. Ved KIA er der nogle retningslinjerne som vi anbefaler at du overholder i forhold til dine serviceeftersyn så du er sikker på at bilen opretholder de 7 års garanti.

 

Serviceeftersyn bil

Har du en lille bil, så er en god tommelfingerregel, at give den til serviceeftersyn ved 15.000km, og en større bil ved 30.000km om året. Kører du ikke så langt, så er det en god idé, at lade os give den et serviceeftersyn mindst én gang om året.

 

Hybrid bil

En hybrid bil skal til service ved 15.000 km eller én gang i året.

Plug in hybrid

Plug in hybrid er også en delvis benzin bil og skal til service ved 15.000 km eller én gang i året

El bil

100% el biler skal til service ved 15.000 km eller én gang i året.

Det kan variere hvor ofte bilen skal til service og man bør holde sig det angivne serviceinterval der står i servicebogen

 

Serviceeftersyn pris kan variere, da det afhænger af hvilken bil som at der skal til service. En lille bil vil altid koste mindre end en større bil når den skal til service. Reservedele er dyrere ved en stor bil og det kan også være mere omfattende arbejde der skal laves på en stor bil.

Er din bil fyldt 8 år, så kan vi tilbyde service til billigere priser. Vi syntes nemlig at det er vigtigt at bilerne passer deres service, selvom de ikke længere er omfattet af garantien. På den måde får du en bil der holder i rigtig mange år og samtidig er værdien højere hvis du ønsker at sælge den på et tidspunkt. Ønsker du en pris på service eftersyn, så kan du kontakte os og vi kan hurtig give dig et uforpligtende tilbud.

Det er vigtigt at du benytter dig af et autoriseret værksted når din bil skal til service, på den måde er du garanteret at din bil er i sikre hænder. Vi laver alt arbejde på din bil efter KIA’s forskrifter og vores mekanikere er løbende på kurser og uddannelse, så de kan tage sig af din bil helt efter bogen. En anden fordel der er ved at få lavet dit service på et autoriseret KIA værksted er at du er sikker på, at bilen kan blive dækket af den 7 årige garanti, hvis der skulle opstå problemer. Så det er en slags forsikring for dig og din bil.

Når din bil skal til service behøver du naturligvis ikke og sidde og vente ved os, det er du naturligvis velkommen til, men ønsker du en lånebil, når vi skal lave din bil, så giver du bare besked om dette når du bestiller tid til service. På den måde kan du nemt komme på arbejde eller hvad med at køre ud og opleve den fantastiske natur vi er omgivet af ved Vadehavet eller måske udnytte tiden med at køre et smut ned over grænsen og handle.

 

Husk at du optjener stjerner som kan indløses til fede præmier hver gang du kommer til service med din bil ved Jørgen Hansen Biler.

Jørgen Andersen Philipp ved Jørgen Hansen Biler

Jørgen Andersen Philipp

Eftermarkedschef


kd.relib-hj@post @PAJ
83 0post @0 57 37

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på + 45 74 75 21 21