Vores forholdsregler ifm. Covid-19

18. marts 2020

Vi holder åbent – men vi tager vores forholdsregler

Selvom Danmark gradvist lukkes ned, og der opfordres til, at man bliver hjemme så vidt muligt, så er der bare nogle ting, som man ikke kan sætte på pause eller lade forfalde. En af de ting er bl.a. vedligeholdelse og/eller reparation af sin nuværende bil eller evt. udskiftning af bilen. 

Når bilen er i stykker, er det vigtigt, den bliver lavet. Det giver tryghed i hverdagen at have en velfungerende bil stående, men det betyder om muligt endnu mere nu. Hvad end det drejer sig om at køre ud at handle, køre på arbejde eller køre til lægen, så er det altså bare et tryghedsskabende sikkerhedsnet med en bil i indkørslen, der ikke fejler noget og som er vedligeholdt med service. Har man ikke en sådan bil, skal den enten repareres eller skiftes ud, og så nytter det ikke noget, at man ikke har mulighed for dette, fordi landet er i noget nær undtagelsestilstand.

Det er netop derfor, vi vælger at holde hjulene i gang i forretningen, men naturligvis med nye og skærpede sikkerhedstiltag.  

Afmærkning

Vi har lavet en afmærkning ude foran vores sælgeres kontor, som er markeret med gult og sort-farvet tape, så det ikke er til at overse. Her bedes du vente, når du besøger os, hvad enten du er kunde, samarbejdspartner, leverandør eller andet. Vores sælgere sidder på den anden side af glasdøren og kan hele tiden holde øje med, når der er mennesker i udstillingen, så du risikerer ikke at vente forgæves. 

Ingen håndtryk

Når vi kommer ud til dig, byder vi dig velkommen uden at give hånd. Selvom vi ikke giver hånd, holder vi dog hele tiden vores hænder nyvaskede og afsprittede, så vi på den måde minimerer enhver form for spredning. Vi holder også afstand, når vi snakker med dig, og så vidt muligt vil vi helst stå side om side frem for ansigt til ansigt, da dette er anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen. 

 

 

God håndhygiejne

Ud over at vi selv holder vores hænder vaskede og afsprittede, har vi desuden stillet håndsprit til rådighed forskellige steder i forretningen, så du som besøgende også kan afspritte dine hænder under dit besøg. Vi anbefaler, at man ikke står for mange mennesker samlet på det samme sted, og heldigvis tillader vores relativt store udstilling, at I som besøgende kan opholde jer i god afstand fra hinanden og stadig gå rundt og se bilerne an. 

Hyppig rengøring

Bilerne i udstillingen vaskes af både indvendigt og udvendigt hver eneste dag. Det er faktisk ikke et nyt tiltag, sådan har det altid været og sådan fortsætter det med at være. 

Nøgleboks til aflevering/afhentning af bil

På værkstedet har du mulighed for at benytte vores nøgleboks, som sidder vi indgangen til indskrivningen, hvis du ikke ønsker at overdrage din nøgle til os personligt, når du afleverer din bil til service eller reparation. Ønsker du at gøre brug af nøgleboksen, gør du os bare opmærksom på dette, når du booker din tid. Når bilen er klar til afhentning, får du en SMS med den kode, du skal bruge til at afhente din nøgle i nøgleboksen. Vi sørger for at afspritte din nøgle, inden vi lægger den i nøgleboksen. 

Du kan vælge mellem 3 betalingsmuligheder:
1) MobilePay
2) Faktura, som vi lægger i bilen til dig
3) Faktura, som vi sender til dig på mail

Du skal bare fortælle os, når du booker tid, hvilken betalingsform du ønsker at gøre brug af.

 

Gummihandsker i bilerne

På værkstedet bruges der gummihandsker, når vi er i din bil, og vi spritter af både inden og efter, vi udfører arbejdet på den. 

Vi giver plads til hinanden

Af mere interne tiltag kan nævnes, at vi afholder vores frokostpauser på skift, så vi sidder med mindst en plads mellem os. Generelt er der god plads mellem arbejdsstationerne på vores værksted, så her er det heldigvis muligt for mekanikerne at arbejde, mere eller mindre som de plejer, dog med de gængse forholdsregler såsom at hoste i ærmet, vaske hænder ofte og spritte hænder jævnligt.  

Vi følger med

Situationen i Danmark, i Europa og i resten af verden ændrer sig nærmest time for time, men vi holder hele tiden et øje på nyhederne og tilpasser os myndighedernes anbefalinger løbende.