Teknisk skole fremtidssikre

11. juni 2021

Fremtidens værksted kræver god uddannelse

TVMidtVest har lavet et indslag om et meget aktuelt emne på Skjern Tekniske Skole, hvor vores lærling Magnus Cornelsen er med. 

Indslaget handler om, at Skjern Tekniske Skole har valgt at have ekstra meget fokus på elbiler, hvorfor de unge lærlinge gerne kommer langvejsfra for at gå på skolen. Elektriske køretøjer ses oftere på liftene ude på værkstederne, og vi er helt enige i, at det især er vigtigt, at de nye unge lærlinge får særlig indsigt i hvordan elbiler skal arbejdes med.

Én af de elever, som er med i indslaget, er vores lærling Magnus Cornelsen. Han er meget opmærksom på at autobranchen er foranderlig, hvorfor han udtaler:

”Hvis vi skal tage udgangspunkt i, at jeg skal bruge min uddannelse de næste 20 år, så er det vigtigt, at vi også arbejder med elbiler.”

 

Skjern Tekniske Skole arbejder ihærdigt på at gå forrest når det kommer til at uddanne de unge lærlinge, hvilket vi bestemt bifalder. Bilbranchen er under stor udvikling og på vores værksted er vi selv meget opmærksomme på, at alle vores mekanikere skal have de rette forudsætninger med god uddannelse og mulighed for løbende efteruddannelse.

Magnus bliver udlært denne sommer 2021 og vi har haft glæden af at have ham i hele hans læreperiode.

 

Se indslaget og læs hele artiklen her