Samarbejde med Rikke Thomsen

17. juni 2020

Jørgen Hansen Biler A/S
feat. Rikke Thomsen

Vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at vi i maj måned indgik et samarbejde med Rikke Thomsen.

Rikke Thomsen er sanger-sangskriver og musiker, som har fået sit gennembrud ved at synge på klingende sønderjysk. I 2019 udgav hun albummet ”Omve’n Hjemve”, med seks sange på sønderjysk, som handler om hendes længsel til Sønderjylland. I hendes sange arbejder hun blandt andet med hvordan vores sprog knytter sig til vores udvikling og levevis.

I 2019 modtog hun Modersmål-Prisen for sin indsats for den sønderjyske dialekt. Modersmål-Prisen uddeles til personer, som udviser en særlig påskønnelse af sproget. Herunder er idealerne, at det skal være klart, udtryksfuld og varieret, hvilket Rikke i den grad viser at gøre brug af i hendes smukke sange. Rikke Thomsen er desuden historiens yngste modtager af Modersmål-prisen.

Rikke Thomsen indgår som hovedperson i vores nuværende og kommende tv-reklamer, hvor vi også gør brug af hendes egen sang ”Mojn når vi komme (mojn når vi gæ)”, som emmer af kærlighed til det sønderjyske – noget som bestemt også står os nær!

Det indgået samarbejde kommer til at forløbe over det næste år, hvorfor man vil kunne se - og ikke mindst høre - rigtig meget til Rikke Thomsen i vores kommende tv-reklamer, radioreklamer og opslag på vores sociale medier.