Hvordan får jeg strøm til min KIA?

19. december 2019

Strøm til din KIA plug in-hybrid eller elbil

Køber du en plug-in hybrid eller en elbil, kan det være, du også ønsker en ladeboks til hjemmet. Måske vil du oven i købet gerne have både til hjemmet og til sommerhuset.

Det kan også være, du ikke har brug for en ladeboks derhjemme, men bare gerne vil kunne oplade på farten – mulighederne er mange, og der findes en løsning til alle behov hos Clever. 

Clever Unlimited

Clever Unlimited er abonnementet til dig, der både ønsker en ladeboks hjemme hos dig selv og ønsker mulighed for at oplade bilen på farten. Du får således installeret en ladeboks derhjemme i en af tre valgfrie farver, og så får du desuden en ladebrik, så du frit kan benytte Clevers ladenetværk i hele Danmark. 

Har du en ladeboks derhjemme, lægger du selv ud for den strøm, du bruger, når du oplader med din private ladeboks. Hvert kvartal modtager du så en tilbagebetaling fra Clever, som fjernaflæser strømforbruget på din ladeboks.
Tilbagebetalingen finder sted i februar, maj, august og november og beregnes ud fra den til enhver tid gældende tilbagebetalingssats samt forbruget på din ladeboks. Pengene overføres direkte til din konto, hvis bare du er tilmeldt Betalingsservice.

Opstartspris – elbil 0 kr.
Opstartspris – plug-in hybrid 9.795 kr.
Abonnementpris – elbil 749 kr./md.
Abonnementpris – plug-in hybrid 369 kr./md.
Twinpower installationspris* 7.500 kr.

*kun til e-Soul

Clever Unlimited Network

Clever Unlimited Network er til dig, der enten ikke har behov for eller ikke har mulighed for at få installeret en ladeboks hjemme hos dig selv. Du får i stedet en ladebrik, som du frit kan benytte til alle Clevers ladestationer i hele Danmark.
Du kan finde et opdateret kort over alle Clevers ladestationer på deres hjemmeside eller i deres app.

Opstartspris – elbil 0 kr.
Opstartspris – plug-in hybrid 2.295 kr.
Abonnementpris – elbil 625 kr./md.
Abonnementpris – plug-in hybrid 245 kr./md.