Beskrivelse af vores services

Service efter interval

Med din bil følger også en servicebog, hvori der står, i hvilket interval din bil kræver service. Bestil service, når din bil nærmer sig det angivne antal kilometer, eller når den nærmer sig det angivne tidsinterval. Får du foretaget alle dine serviceeftersyn hos os, kan vi se i vores system, hvad der er lavet tidligere, og hvad der skal laves næste gang. 

Bremseeftersyn inkl. rensning og opsmøring

Et bremseeftersyn er noget, vi anbefaler, du får gjort på din bil cirka en gang om året. Et grundigt bremseeftersyn er ikke standard i et almindeligt serviceeftersyn, så derfor kan det være en god idé at få gjort, så man er sikker på, at bremserne er helt i orden. Ved bremseeftersyn adskilles bremserne og bliver renset og rengjort med sandblæser – derefter bliver de smurt op med fedt, så de glider, som de skal. Hvis man ikke servicerer sine bremser, vil der over tid sætte sig skidt, rust og bremsestøv, som kan få bremserne til at ”hænge” – det resulterer i oftere bremseskift samt mindsket bremseeffekt.

 

A/C Service inkl. kølemiddel

Lige nu har vi et rigtig godt tilbud på A/C service inklusive kølemiddel. Et service af din A/C sikrer, at den virker til både køling, afdugning og tørring, så du får det bedste indeklima i din bil året rundt. Derudover undgår du, at systemet bliver utæt pga. tørre pakninger.

 

Elektronisk styring af baglys som kørelys

I nyere biler kan man indstille lyset til "auto", som betyder, at lyset tændes automatisk, når det bliver mørkt. De fleste biler registrerer dog ikke, når det bare er diset, tåget eller regnfuldt, og mange bilister glemmer derfor at få tændt for baglyset. Det kan være farligt og forringe trafiksikkerheden for dig selv og dine medtrafikanter. Derudover kan det desuden give en bøde, hvis du bliver stoppet af politiet. I stedet kan du få eftermonteret et relæ, som sørger for, at baglysene altid er tændt. Således slipper du for at huske at tænde baglyset, og du slipper for at vurdere, hvornår det er nødvendigt eller ej. 

 

Hjulskifte inkl. hjulvask og opbevaring

To gange om året skal du have skiftet hjul; enten fra sommerhjul til vinterhjul eller fra vinterhjul til sommerhjul. Vælger du denne ydelse, sørger vi for det hele. Vi skifter hjulene, vasker dem, så de ikke ligger med snavs og bremsestøv, der ætser ind i fælgen og skaber ir og rust, og så opbevarer vi dem for dig på vores topmoderne dækhotel, så du ikke skal til at slæbe dem frem og tilbage hver gang. 

 

Hjulskifte af medbragte hjul

Du har naturligvis også mulighed for selv at medbringe dine hjul, når de skal skiftes. I så fald er det denne ydelse, du skal vælge. Vi koder dine hjul til bilen, så du undgår, at den lyser i TPMS-lampen (dæktryksindikatoren).  

 

Reparation af stenslag

Når uheldet er ude, og en drilsk sten har givet et slag i din forrude, kan du komme forbi hos os og få den skiftet. Mange forsikringsselskaber dækker denne reparation, og vi sørger for al dokumentation til taksator. Bemærk, at vi laver skader for alle selskaber.

 

Udskiftning af forrude

Kan vi ikke reparere dit stenslag, og kræver det i stedet en hel udskiftning af din forrude, så klarer vi også det. Vi sørger for al dokumentation til taksator, hvis reparationen går gennem dit forsikringsselskab. Bemærk, at vi laver skader for alle selskaber. 

 

Følgende ønskes

Dette er feltet til dig, der ønsker en ydelse, der ikke fremgår her. Det er dog oftest nemmest, hvis du kontakter os på 74 75 21 21, hvis du har et specifikt ønske til en ydelse – så finder vi en løsning.