Service med oplevelser

Det skal være en oplevelse at komme til service...

Det er ikke nogen hemmelighed at vores forretning ikke ligger i nogen storby - Den ligger midt i noget der er meget større! Området er nemlig en del af Vadehavet  som er på UNESCOS verdensarvsliste, og det er noget vi er stolte over.
Så på trods af størrelsen af byen, valfarter vores kunder fra nær og fjern med glæde mod Skærbæk for at få deres bil på vores værksted.

Vi beskæftiger i øjeblikket over 20 medarbejdere, hvor mekanikerne er uddannet i trit med Kia og Suzukis forskrifter, så din bil får den bedst mulige behandling. Vi tilbyder altid en GRATIS lånebil mens du venter på at din bil bliver færdig på vores værksted, det eneste du skal gøre er at gøre opmærksom på dette, når du booker din tid på værkstedet. Så er vi sikre på at have en bil klar til dig. Lånebilen er gratis de første 2 dage, derefter koster det 325,- pr. dag.

Når du nu alligevel er i området, så vil vi gerne opfordre dig til at tage ud og se alle de ting som Sønderjylland har og byde på. Så skal tiden nok gå stærkt imens du venter på at din bil er klar igen. Hvad siger du til en tur til Rømø? Nyd vandet på en sommerdag? Spise en god frokost på Café Midtpunkt eller gå en tur en lang tur og bliv blæst igennem i efteråret. Hvad med en østerssafari, hvor du selv kan fange din frokost? Kør til Ribe og oplev domkirken eller se Sort Sol langs vestkysten... vi kunne blive ved! Det er selvfølgelig også en mulighed at kører en tur ned over grænsen og udforske de mange shoppingmuligheder.

Vi kan stolt berette, at vi er blevet officiel National Park Vadehavet Partner - i forbindelse med vores interesse i at sprede budskabet om området vi er så stolte af. Vil du vide mere omkring National Park Vadehavet kan du læse det her:

www.nationalparkvadehavet.dk

 

Der er rigtig mange muligheder for at gå på opdagelse i det Sønderjyske. Vi har nedenfor samlet et lille udvalg af forslag til oplevelser og links til websites hvor du kan læs mere og evt. booke tid.

Østerssafari i vadehavet
Sort Sol langs vestkysten
Vadehavscentret i Vester Vedsted
Sælsafari på Mandø
Ribe Domkirke
Hjemsted Oldtidspark
Skærbæk Fritidscenter
Skærbæk gocart bane
Kammerslusen ved Ribe
Wegner museet i Tønder
Schackenborg
Tag med færgen over til øen Sylt
Udforsk Nationalpark Vadehavet
Klægager - Den gamle Digegreves gård


Dette er kun et lille udpluk af de muligheder der er for oplevelser i Sønderjylland, du kan læse meget mere her:

www.vadehavskysten.dk

www.klaegager.dk

www.syltfaerge.dk

www.vadehavscentret.dk 

www.visitribe.dk

www.sydvestjylland.com

Jørgen Andersen Philipp ved Jørgen Hansen Biler

Jørgen Andersen Philipp

Værkstedschef


kd.relib-hj@post @PAJ
53 0post @0 57 37

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21