Bilfinansiering uden udbetaling

Hos Jørgen Hansen biler A/S kan vi formidle finansierings muligheder for købet af din nye eller brugte bil. Vores finansierings muligheder er ofte både bedre og billigere, end den finansiering, du kan opnå i din bank. Det er de fordi vores finansierings kilder er specialiserede i finansiering af netop biler.

Køber du ny KIA hos Jørgen Hansen biler, formidler vi særdeles fordelagtige finansieringsmuligheder. Vores foretrukne finansieringspartnere er KIA Finans og Santander finansiering.

KIA finans

Når man skal ud og have ny bil er det de færreste der køber kontant, derfor kan vi tilbyde finansiering gennem KIA så du kan trygt læne dig tilbage og nyde din nye bil. KIA Finans har en masse fordele her i blandt:

Bevar dine lånemuligheder i banken
Fast lav rente som kan give sikkerhed
Lav variabel rente
Du får svar på din låneansøgning indenfor 30 min.
Billige førtidsindfrielsesmuligheder

Santander finansiering

På under 5 min. kan vi få svar på en ansøgning om finansiering igennem Santander, så kan du hurtigt få drømmebilen i sigte. Santander har som vores samarbejdspartner meget at byde på bl.a.:

Fleksibilitet
Du kan låne med og uden udbetaling
Attraktiv rente
Fleksibel tilbagebetaling efter aftale
Lånet skal tilbage betales inden bilen fylder 12 år

Lån til værkstedsregning eller lækkert udstyr

Har du ikke lavet en serviceaftale og skal bilen på værksted, så du kan komme hurtigt ud og køre igen, så kan vi også her hjælpe. Vi tilbyder finansieringsmuligheder i forbindelse med værkstedsregninger. Det er også muligt at du har udset dig noget udstyr til bilen som bare ville være perfekt, men måske er økonomien ikke til det pt. så kan vi også her hjælpe med finansiering.

Finansiering af nye og brugte biler

Fælles for disse finansierings muligheder er, at en finansiering af din nye, eller brugte bil af disse veje ikke belaster dine muligheder for, at finansiere andre lån i din egen bank.
Du kan selv vælge hvem du vil samarbejde med, når du skal finansiere din bil. Vi hos Jørgen Hansen Biler A/S har kompetente sælgere ansat til at guide dig igennem den jungle det nogle gange kan være, når man skal vælge finansierings selskab. Èn ting der er vigtig at vide, når du skal snakke finansiering med os er, at vi nemt og hurtigt får dig bag rattet i din nye bil.

Lige meget hvilken bil du er interesseret i, har vi samarbejdspartnere i form af stabile finansierings selskaber der kan tilbyde dig et overskueligt og individuelt tilpasset lån der passer til lige nøjagtig dit budget. Kom ind til Jørgen Hansen Biler i Skærbæk og fortæl os hvordan du kunne tænke dig at få din bil finansieret.
Ny eller brugt bil

 

Køb bil uden udbetaling ved jørgen hansen biler

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig når du skal låne penge til en ny eller brugt bil. Nogle gange får vi også spørgsmålet om billån uden udbetaling er en mulighed? Det er ikke alle mennesker der har 20% af bilens pris til udbetalingen, det er det som det normalt koster hvis man ønsker at få finansieret en bil. Men finansiering af bil uden udbetaling kan vi også godt hjælpe med. Vi skal dog ind og undersøge først om det det kan lade sig gøre. Hvis man skal gøre brug af køb af bil uden udbetaling skal indkomsten beregnes og der skal tages forbehold for nogle forskellige ting, før vi kan sige noget med sikkerhed. Mange tror ikke at de kan blive godkendt til at låne til en ny bil uden udbetaling, men ofte er det muligt. Det tager ikke lang tid for os at undersøge, du skal blot kontakte os, vi foretrækker dog at du ringer til os eller kommer ned forbi forretningen, ofte er der nemlig en masse spørgsmål som du skal svare på. Vi udfylder derefter en ansøgning til finansiering og kort tid efter, samme dag, får vi svar om finansiering af bil uden udbetaling kan lade sig gøre.

Bil med lav udbetaling

Har du lidt til udbetalingen, men ikke 20% af bilens pris, så er der måske andre muligheder. Hvis du har en bil i forvejen som du skal af med, giver vi altid en god pris for denne. Vi giver faktisk minimum 15.000 kr. for din gamle bil, uanset hvilken stand den er i. Har du en KIA i forvejen som du gerne vil have erstattet med en ny, så kan den måske være mere værd end du tror. Går du i tanker om en ny eller er du bare nysgerrig? Så hold dig endelig ikke tilbage, vores salgsafdeling sidder klar til at hjælpe dig.

Leasing uden udbetaling

Nogle gang får vi henvendelser angående leasing bil uden udbetaling, men de fleste leasing biler kræver at man ligger en sum penge for at kunne lease. Det er ikke de 20% af bilens pris som det normalt er ved finansiering, men et mindre beløb end dette. Det sker dog at der kommer en kampagne model med 0 kr. i udbetaling på en leasing bil, det er bare yderst sjældent.

Om det er bedst at få sin bil finansieret eller leaset afhænger meget af ens egen situation, hvilken kørselsbehov der er og i hvor lang tid man regner med at beholde bilen. Hvis du ønsker rådgivning i forhold til om leasing eller finansiering er det bedste, så gør vi det gerne. Det er en tillidssag men vi er på din side og når vi rådgiver om den bedste løsning for dig, så du kan gå tilfreds herfra med din nye bil, hvad end den er leaset eller finansieret.


Lease eller købe?

 

Har du hørt om vores Komplet løsning? Hvis du godt kan lide tryghed og sikkerhed i budgettet, så har vi det hel rigtige produkt til dig. Løsningen er enkelt, du betaler en regning om måneden som dækker over afdrag på din bil til finansieringen, service af bilen, det skal dog nævnes at det ikke kun er service der er inkluderet, det er alle reparationer der skulle opstå om det er fordi bilen skal have skiftet viskerblade eller nye bremser. Derudover er forsikringen inkluderet, vi har brugt rigtig lang tid på at finde frem til den helt rigtige samarbejdspartner som er Sønderjysk forsikring, deres forsikring er både billig men også utrolig god. I Komplet er der også vejhjælp inkluderet det første år. Det eneste du skal tænke på er at komme ned med din bil når den har behov for det, så klarer vi resten. De fleste af vores kunder vælger denne mulighed for at få ”alt på en regning”. De skal aldrig bekymre sig om en stor værkstedsregning eller en bil der ikke virker.

Vi kan godt lide at forkæle vores kunder lidt ekstra, så når du har en Komplet aftale ved os, så får du også fuld valuta for pengene med vores loyalitets app. Hver gang du har været på vores værksted og fået bilen lavet, så kvitterer vi med stempler i din app og så kan du så spare op til forskellige gaver som vi har udvalgt, der er alt fra sikkerhedssæt til middag for 2. Gaverne kan variere, men fælles for dem er at der altid er forkælelse til enten dig eller bilen.

Vi forsøger hele tiden at udvide vores koncept og give kunderne mest muligt for pengene og mange af vores kunder kommer igen og handler ny bil, det er helt sikkert et succeskriterie.

 

Du kan altid ringe til vores salgsafdeling på tlf. 7475 2121 hvis du har spørgsmål til finansiering af bil eller leasing. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21