Finansiering af din bil

Hos Jørgen Hansen biler A/S kan vi formidle finansierings muligheder for købet af din nye eller brugte bil. Vores finansierings muligheder er ofte både bedre og billigere, end den finansiering, du kan opnå i din bank. Det er de fordi vores finansierings kilder er specialiserede i finansiering af netop biler.

Køber du ny KIA hos Jørgen Hansen biler, formidler vi særdeles fordelagtige finansieringsmuligheder. Vores foretrukne finansieringspartnere er KIA Finans og Santander finansiering.

KIA finans

Når man skal ud og have ny bil er det de færreste der køber kontant, derfor kan vi tilbyde finansiering gennem KIA så du kan trygt læne dig tilbage og nyde din nye bil. KIA Finans har en masse fordele her i blandt:

Bevar dine lånemuligheder i banken
Fast lav rente som kan give sikkerhed
Lav variabel rente
Du får svar på din låneansøgning indenfor 30 min.
Billige førtidsindfrielsesmuligheder

Santander finansiering

På under 5 min. kan vi få svar på en ansøgning om finansiering igennem Santander, så kan du hurtigt få drømmebilen i sigte. Santander har som vores samarbejdspartner meget at byde på bl.a.:

Fleksibilitet
Du kan låne med og uden udbetaling
Attraktiv rente
Fleksibel tilbagebetaling efter aftale
Lånet skal tilbage betales inden bilen fylder 12 år

Lån til værkstedsregning eller lækkert udstyr

Har du ikke lavet en serviceaftale og skal bilen på værksted, så du kan komme hurtigt ud og køre igen, så kan vi også her hjælpe. Vi tilbyder finansieringsmuligheder i forbindelse med værkstedsregninger. Det er også muligt at du har udset dig noget udstyr til bilen som bare ville være perfekt, men måske er økonomien ikke til det pt. så kan vi også her hjælpe med finansiering.

Finansiering af nye og brugte biler

Fælles for disse finansierings muligheder er, at en finansiering af din nye, eller brugte bil af disse veje ikke belaster dine muligheder for, at finansiere andre lån i din egen bank.
Du kan selv vælge hvem du vil samarbejde med, når du skal finansiere din bil. Vi hos Jørgen Hansen Biler A/S har kompetente sælgere ansat til at guide dig igennem den jungle det nogle gange kan være, når man skal vælge finansierings selskab. Èn ting der er vigtig at vide, når du skal snakke finansiering med os er, at vi nemt og hurtigt får dig bag rattet i din nye bil.

Lige meget hvilken bil du er interesseret i, har vi samarbejdspartnere i form af stabile finansierings selskaber der kan tilbyde dig et overskueligt og individuelt tilpasset lån der passer til lige nøjagtig dit budget. Kom ind til Jørgen Hansen Biler i Skærbæk og fortæl os hvordan du kunne tænke dig at få din bil finansieret.
Ny eller brugt bil

Lease eller købe?

Er du i tvivl om du vil lease eller købe? Måske bare i tvivl om hvad fordele og ulemperne er?
Lease eller købe?

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21