Ingen produkter fundet

Extra products

news
{{product.category}}

Ny Isuzu fra Jørgen Hansen Biler

Vi siger altid at der er en Isuzu til ethvert formål! En Isuzu kan bruges i rigtig mange erhverv, alt fra gartnere og tømrerfirmaer kan have god nytte af denne kraftmaskine, som ikke går uset hen. Der er så mange fordele ved at købe en Isuzu at det er svært at vide hvor man skal starte. En Isuzu har en nyttelast på op til et ton og kan trække op til hele 3,5 ton og så får du selvfølgelig altid Isuzu med 5 års garanti.

Isuzu kan special bygges efter dit behov, har du brug for et praktisk tiplad til din Isuzu? Eller hvad med en Isuzu som mandskabsvogn? Mulighederne når det kommer til Isuzu er nærmest uendelige, og der er så meget ekstraudstyr der kan tilkøbes. Er du i tvivl om du kan få en Isuzu til det du skal bruge den til? Så kontakt os og vi hjælper dig med at finde det helt rette.

Vi tilbyder finansiering af Isuzu og som noget helt nyt kan du også privatlease en helt ny Isuzu til en rigtig skarp pris. Hvis du vil vide mere om privatleasing af Isuzu, så sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål.

Er du ligesom rigtig mange andre imponeret af den fede Isuzu, men måske er du ikke virksomhedsejer? Så kan du også købe en Isuzu på hvide plader. Isuzu er en rigtig lækker fritidsvogn og der er rigeligt af plads når man skal på farten.

Vil du vide mere om Isuzu, så kontakt os her ved Jørgen Hansen Biler.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21