Isuzu D-max

ISUZU D-MAX CREW CAB

Ønskes en model, som både kan rumme personale, en hund, eller bare en model med flere ind-og udstigningsmuligheder, så er den ny Isuzu D-max Crew Cab den model vi synes passer dig bedst. Motoren i den ny Isuzu Crew Cab kan rumme 1,9 liter, og leverer op til 163 HK. Meget vigtigere er det ekstremt høje omdrejningsmoment bilen yder. Det betyder, at den ny Isuzu Crew Cab, med en vogntogsvægt på op til seks tons, også kommer op ad de stejle bakker. Bilen fås både på gule plader og hvide plader, og henvender sig derfor primært til virksomheder, men mest de virksomheder og erhvervsdrivende, som ønsker en nemmere bil. Ny Isuzu D-Max Crew Cab tilbyder farver som bl.a. Ash Beige Met, Cosmic Black Mica, Venetian Red Mica, Obsidian Gray Mica, Fjord Blue Met, Nautilus Blue Mica, Splash White, Titanium Silver Met og Tundra Green Mica. Ønskes en 2-dørs model, er Isuzu Extended Cab den 4X4 du skal kigge på.

Extended cap

Isuzu D-Max crew cab

Lavere brændstofforbrug, højere ydelse, billigere pris. Isuzu D Max er i sig selv en overskudsforretning for dig som ejer, idet den bruger mindre diesel, men kan trække en del mere end de tilsvarende konkurrenter i klassen. Bilen er bygget som en lastbil, hvilket giver den en enorm styrke og solide egenskaber.

Vi kan som en af de eneste Isuzu forhandlere tilbyde en attraktiv leasing aftale -  kontakt en af vores sælgere for at høre mere.

 

Specifikationer på D-Max CREW CAB

Længde 5.295 mm
Bredde 1.860 mm
Højde 1.790 mm
Overhæng foran 905 mm
Overhæng bag 1.295 mm
Frihøjde 235 mm
Akselafstand 3.095 mm
Track/bag 1570 mm/1570 mm
Køreklar vægt 2.009 kg
Totalvægt 3.000/3.050 kg
Maksimal bruttovægt 6000 kg
Lad længde 1552 mm
Lad bredde 1530 mm
Lad højde 465 mm
Ladmål ialt 0,71 m3

Priserne løber fra 244.786,- alt afhængig af om manuelt eller automat gear ønskes.

 

Isuzu D-max Crew Cab udstyr

Som standard leveres Isuzu D-Max Crew Cab med et højt udstyrsniveau. Isuzu D-Max Crew Cab - Premium modellen med manuelt gear kommer bl.a. med:

Aircondition
Bakkamera
Ratbetjent fartpilot
Premium sæder med varme
Audioanlæg med 7" touchskærm
18" Alufælge
Krom kølergrill
8 højtalere med "Surround Sound"
El sidespejle med varme og blink
Audioanlæg med CD/Radio//USB og AUX

Isuzu D-max Crew Cab Premium med automatgear, kommer med det samme udstyr som den med manuelt gear, derudover får du også:

Fuldautomatisk Klimaanlæg
Automatgearkasse med 6 gear
Elektrisk førersæde
Tyverialarm
Ratbetjent telefon og audioanlæg
Smart key/keyless entry
Aflåselig bagsmæk
Trinbræt
Shark Fin Antenne

og meget mere! Sikkerheden er heller ikke noget du skal bekymre dig om, når du kører i en Isuzu D-Max Crew Cab, den kommer nemlig med 6 airbags, Brake Assist System, ABS-bremser, ESP (Elektronisk Stabilitetsprogram). Derudover får du også et kulde forberedt-batteri og et reservedæk i full size med 18" alufælg, så er du dækket ind hvis uheldet er ude.

5 års garanti med Isuzu D-Max Crew Cab

Når du køber en Isuzu D-max Crew Cab, så køber du også tryghed. Alle Isuzu D-Max leveres med 5 års eller 100.000 km garanti, alt efter hvad indtræffer først. Skulle der mod forventninger være fejl indenfor de første 5 år eller de første 100.000 km, så kan du bare indlevere bilen ved os og så hjælper vi dig uden beregning så længe det er dækket af garantien. Hos Jørgen Hansen Biler er vi et autoriseret Isuzu værksted, du kan derfor trygt lade din bil i vores hænder, da vores mekanikere har den erfaring og uddannelse der skal til, for at du sikkert kan komme ud og køre igen.

 

Billig 4x4

Læs mere om den billige 4x4 vi kan tilbyde - nemlig Isuzu D-Max

Ny billig 4×4

 

Vil du prøve Isuzu D-Max crew cab?

Så ring på telefon 74 75 21 21 eller send en mail til info@jh-biler.dk. Søger du flere informationer om en Isuzu kan Isuzu Danmarks hjemmeside - www.isuzu.nu tilbyde hele udvalget.

 

Hilltip Ekstraudstyr til din Isuzu D-Max crew Cab

Der findes forskelligt ekstraudstyr fra Hilltip, som måske er oplagt til din Isuzu D-max, der kan bl.a. nævnes fejemaskine, Ice Striker Plus (salt spreder til glatføre bekæmpelse) og Snow Striker - V plov der gør det nemt at fjerne sne.

Læs mere om de forskellige muligheder her:

Hilltip ekstraudstyr

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21