NY ISUZU D-MAX EXTENDED CAB

Ønsker du en ny Isuzu d-max model, som udelukkende skal bruges til erhvervskørsel, og uden bagdøre, så er den ny Isuzu D-max Extended Cab noget for dig. Modellerne vi forhandler hedder Isuzu D-Max, og fås i forskellige udgaver. Den ny Isuzu D-max Extended Cab er en voldsom maskine i sig selv. Med en motor, som kan rumme 1,9 liter, og yder op til 163 HK findes intet bedre!

Meget vigtigere er det ekstremt høje omdrejningsmoment bilen kan tilbyde. Omdrejningsmomentet gør, at bilen med en vogntogsvægt på op til seks tons, også kommer op ad de stejle bakker, helt uden problemer. Bilen fås både på gule plader og hvide plader. Derfor henvender den sig primært til virksomheder og erhvervsdrivende. Den ny Isuzu D-Max Extended Cab tilbydes i ni flotte farver: Ash Beige Met, Cosmic Black Mica, Fjord Blue Met, Obsidian Gray Mica, Nautilus Blue Mica, Splash White, Titanium Silver Met, Tundra Green Mica og Venetian Red Mica. Den ny Isuzu D-max Extended Cab fås kun som 2-dørs, men ønskes en 4-dørs model, er Isuzu Crew Cab den 4X4 du skal kigge på.

Crew Cab

Ny Isuzu D-Max extended

Lavere brændstofforbrug og højere ydelse. Isuzu D Max er i sig selv en overskudsforretning for dig som ejer, idet, at den bruger mindre diesel, men kan slæbe mere end de tilsvarende konkurrenter i klassen. Bilen er bygget som en lastbil, hvilket giver den en enorm styrke og solide egenskaber.

Vi kan som en af de eneste Isuzu forhandlere tilbyde en attraktiv leasing aftale - kontakt en af vore sælgere for at høre mere.

Udstyr i Isuzu D-Max Extended Cab

Som standard kommer Isuzu D-Max Extended Cab med en masse lækkert udstyr når du køber den med manuelt gear:

Aircondition
12 Volt udtag i handskerum
Kulde forberedt batteri
El ruder
16" Stålfælge
Sorte kofangere for og bag
Sædebetræk i standard sort stof
Vinyl beklædt gulv
Reservehjul i full size
Centrallås

 

Isuzu med Komplet løsning

Vi kan nu tilbyde en Isuzu D-max med vores populære Komplet løsning. Aftalen inkluderer leasing ydelsen, forsikring, service og vejhjælp, så skal du ikke bekymre dig om uforudsete regninger. Et priseksempel på en Isuzu D-max Extended Cab Exclusive Aut. inkl.:

Leasing ydelse
Forsikring
Service
Vejhjælp

Kun 4.350,- pr. måned. Ekstra ordinær leasing afgift 20.000,-, aftalen er gældende over 60 mdr. med 20.000 km pr. år (ønsker du et tilbud om flere km pr. år er du velkommen til at kontakte os). Alle priser er eksklusiv moms. Efter aftalens udløb afleveres bilen til forhandleren.

Vil du vide mere om Isuzu Komplet, eller ønsker et tilbud på en specifik model, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 

5 års garanti med Isuzu D-Max Extended Cab

Når du køber en Isuzu D-max Extended Cab, så køber du også tryghed. Alle Isuzu D-Max leveres med 5 års eller 100.000 km garanti, alt efter hvad indtræffer først. Skulle der mod forventninger være fejl indenfor de første 5 år eller de første 100.000 km, så kan du bare indlevere bilen ved os og så hjælper vi dig uden beregning så længe det er dækket af garantien. Hos Jørgen Hansen Biler er vi et autoriseret Isuzu værksted, du kan derfor trygt lade din bil i vores hænder, da vores mekanikere har den erfaring og uddannelse der skal til, for at du sikkert kan komme ud og køre igen.

Specifikationer på den ny Isuzu EXTENDED

Længde 5.295 mm
Bredde 1.860 mm
Højde 1.790 mm
Overhæng foran 905 mm
Overhæng bag 1.295 mm
Frihøjde 235 mm
Akselafstand 3.095 mm
Track/bag 1.570 mm/1.570 mm
Køreklar vægt 2.009 kg
Totalvægt 3.000/3.050 kg
Maksimal bruttovægt 6.000 kg
Lad længde 1795 mm
Lad bredde 1530 mm
Lad højde 465 mm
Ladmål ialt 1,1 m3

Priserne løber fra 210.949,- alt afhængig af om manuelt eller automat gear ønskes.

Tekniske specifikationer

Billig 4x4

Læs mere om den billige 4x4 vi kan tilbyde - nemlig Isuzu D-Max

Ny billig 4×4

 

Hilltip Ekstraudstyr til din Isuzu D-Max Extended Cab

Der findes forskelligt ekstraudstyr fra Hilltip, som måske er oplagt til din Isuzu D-max, der kan bl.a. nævnes fejemaskine, Ice Striker Plus (salt spreder til glatføre bekæmpelse) og Snow Striker - V plov der gør det nemt at fjerne sne.

Læs mere om de forskellige muligheder her:

Hilltip ekstraudstyr

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21