Isuzu D-Max på hvide plader

Hos Jørgen Hansen Biler er vi eneforhandler af bilmærket Isuzu i Sønderjylland og har det største udvalg af Isuzu.

Modellerne vi forhandler hedder Isuzu D-Max og fås i forskellige udgaver. Bilen, uanset model, er en voldsom maskine i sig selv. Meget vigtigere er det ekstremt høje drejningsmoment bilen yder. Det gør, at bilen med en vogntogsvægt på op til seks tons også kommer op ad de stejle bakker uden problemer. Bilen fås nu også på hvide plader, og henvender sig derfor også til private. D-Max Crew Cab og Extended Cab med hvide plader tilbydes i farver som bl.a. Ash Beige Met, Nautilus Blue Mica, Venetian Red Mica og Tundra Green Mica.

Vil du skille dig ud fra mængden eller har du brug for en arbejdsmaskine hvor du samtidig kan have plads til familien? Så fås pickuppen Isuzu D-Max også på hvide plader. Komfort og sikkerhedsudstyr kan sammenlignes med det du finder i almindelige personbiler, så du behøver altså ikke gå på kompromis. Ikke nok med at du kommer til at skille dig ud fra mængden med denne kraftige pickup, alle hverdagens gøremål vil hurtig kunne ordnes, da ladet har plads til lidt af hvert. Isuzu D-max skiller sig væsentlig ud i forhold til andre hvideplade biler der kører rundt herhjemme, at der så yderligere kan lastes op til 985 kg på ladet og at den kan trække 3,5 tons på krogen, gør den ikke mindre speciel. Når du skal ud og erhverve dig en pickup er det også værd at tænke på at du med en Isuzu D-Max får 5 års garanti, som gælder så længe du i løbet af de 5 år ikke overstiger 100.000 km.

Isuzu D-Max EXTENDED CAB

Isuzu D Max er i sig selv en overskudsforretning for dig som ejer, idet, at den bruger mindre diesel, men kan slæbe mere end de tilsvarende konkurrenter i klassen. Bilen er bygget som en lastbil, hvilket giver den en enorm styrke og solide egenskaber.
Vi kan som altid tilbyde en attraktiv finansiering -  kontakt en af vore sælgere for at høre mere.

Isuzu D-max med hvide plader fås fra 394.580,-


I en Isuzu D-max Extended Cab på hvide plader er der plads til to personer på 2. række i den lukkede kabine. En Extended Cab på hvide plader fås med en masse forskelligt udstyr, som standard har pickuppen et pænt udstyrsniveau, men du kan selvfølgelig også vælge en anden udstyrsmodel hvis dit behov er til dette. Isuzu D-max Extended Cab i Standard udgaven har bl.a. aircondition, LED kørelys, 16" stålfælge, sorte kofangere for og bag osv.

 

Model: Pris fra:
D-Max 4x4 Extended Cab - Standard 394.580,-
D-Max 4x4 Extended Cab - Premium 440.533,-
D-Max 4x4 Extended Cab - Exclusive AUT. 517.533,-

 

Se prislister, afgifter og tillæg på Isuzu D-max Extended Cab lige her:

Isuzu D-Max crew cab på hvide plader


Hvis du vælger en Isuzu D-max Crew Cab på hvide plader får du fuld komfort og tre siddepladser på bagsædet. Standard udstyret består bl.a. af aircondition, bluetooth, fartpilot, bakkamera og meget mere. Alt dette gør din køretur lidt mere behageligt. Ønsker du mere udstyr kan du vælge imellem andre udstyrsmodeller.

Du kan også få Isuzu D-max Crew Cab på hvide plader, den fås fra 493.078,-

 

D-Max 4x4 Crew Cab - Premium 493.078,-
D-Max 4x4 Crew Cab - Exclusive AUT. 547.596,-
D-Max 4x4 Crew Cab - Exclusive AUT. - Black Edition 559.167,-

 

Se prislister, afgifter og tillæg på Isuzu D-max Crew Cab lige her:

 

Vil du prøve Isuzu D-Max med hvide plader?
Så ring på telefon 74 75 21 21. Vi har Danmarks største udvalg af Isuzu og helt sikkert også en der passer til dine behov.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21