Match KIA til jeres kør-selv-ferie

Skal du og din familie på kør-selv-ferie?
- så drøn afsted i en spritny KIA

Vi er klar med den helt rigtige KIA, til jeres kør-selv-ferie. Vi har det største udvalg af KIA biler i hele landet, og er klar til at hjælpe dig og din familie afsted på årets ferie i dejlige Danmark.

Her er plads til hele familien og jeres kør-selv-ferie bliver lidt nemmere i en KIA. I får friheden til selv at styre destinationerne – lige fra Rømø til Råbjerg Mile til Møns Klint. Her er ingen begrænsninger – og så betaler vi endda brændstoffet! I kan drøne afsted på jeres kør-selv-ferie i juli måned, uden at tænke på kilometerne, hvis I køber en ny KIA bil hos os. Tilbuddet gælder fra den 14/05/20-31/07/20.

 

Derudover tilbyder vi lige nu -20 % på alt originalt tilbehør til eftermontering -  lige fra tagboks 390L, cykelholder Pro til cykelholder til anhængertræk – tilbehør som gør jeres ferie endnu mere fleksibel.


Vi har alle biler på lager og er klar til levering inden jeres ferie starter!

 

 

Tilbuddet gælder fra 14/05/20-31/07/20 og kan IKKE kombineres med andre tilbud. Brændstoffet betales til ferien i forbindelse med køb af bil her hos Jørgen Hansen Biler A/S i gældende periode. Der tages billede af kilometerstand inden ferien påbegyndes og efter ferien afsluttes, dog senest d. 31/7-2020. Refusions beløbet beregnes udfra gældende dagspris på brændstof og bilens opgivne antal km/l. Dagsprisen for benzin (Blyfri 95) findes på www.f24.dk/priser. Dækning af brændstof svarer til op til 3 ugers kør-selv-ferie. 20 % rabat på tilbehør, gælder kun originalt tilbehør til eftermontering i forbindelse med købet.

Komplet 

Køb Komplet til din nye KIA for at undgå overraskelse og få sikkerhed i budgettet.

Gør det nemt for dig selv – køb Komplet til din KIA

Har du også forelsket dig i en KIA? Vil du gerne gøre det så nemt og overskueligt som muligt for dig selv at investere i en ny bil? Så skal du overveje at købe din nye KIA med Komplet her hos os. På den måde behøver du ikke længere, at bekymre dig om alverdens forskellige månedlige udgifter på bilposten.

Med Komplet betaler du et fast månedligt beløb. Ganske enkelt. Det eneste, der kommer ud over dette, er brændstof.

Komplet indbefatter:

  • Service
  • Forsikring
  • Vejhjælp
  • Afdrag
  • Gratis reparation af stenslag
  • Gratis skift og opbevaring af hjul
  • Gratis lejebil

Kort sagt får du det hele med Komplet. Det er én samlet pakkeløsning, som gør det nemt for dig at holde styr på budgettet.

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK