Ingen produkter fundet

Extra products

news
{{product.category}}

KIA som erhvervs- eller firmabil

Har du overvejet KIA som erhvervsbil? Så tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige KIA modeller som erhvervsbil til dig. Der er mindre biler som en KIA Rio som tilbydes som firmabil, men til dem der har brug for noget lidt større er KIA Sportage og KIA Sorento oplagte som erhvervsbiler. Som standard kommer KIA erhvervsbiler med meget lækkert ekstraudstyr. Vi syntes ikke man skal gå ned på udstyr når man skal ud og have ny firmabil. Når du køber KIA som erhvervsbil er der forskellige muligheder i forhold til finansiering eller leasing, det er specielt attraktivt i forhold til det lave beskatnings grundlag.

Mange har forskellige præferencer når de skal ud og handle erhvervsbil, måske har du brug for ekstra meget plads bag i eller noget ekstraudstyr som kan gøre det mere behageligt for dig der bruger mange timer på vejene. Måske er du interesseret i en økonomisk og miljøbesparende bil som firmabil, så anbefaler vi at du kigger på en KIA Optima SW PHEV som firmabil. Ikke nok med at du kører rigtig langt på literen og skåner miljøet, du sparer også rigtig mange penge.

Vil du gerne prøve en KIA før du beslutter dig hvilken firmabil du ønsker? Eller har du spørgsmål? Så kontakt os endelig. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig på en KIA erhvervsbil.