Ingen produkter fundet

Extra products

news
{{product.category}}

KIA varevogn - KIA van

Vi har altid et stort udvalg af både nye, og KIA varevogne eller vans som de også kaldes. Vi får jævnligt sendinger af nyere brugte KIA i alle modeller, og samlet set har vi som regel Danmarks største udvalg af KIA biler - både biler til private, men også KIA varevogne til virksomheder. Er en KIA varevogn at foretrække, så har vi, generelt mulighed for at skaffe både nye og brugt KIA varevogne.

Om du foretrækker en KIA varevogn eller personbil vil vi altid hjælpe dig med at finde den helt rigtige model, som passer til dine behov. Behovene kan være forskellige fra privatperson til privatperson, og er meget alsidig, når det handler om en erhvervsdrivende. Selvom prisen er den samme for en privat, som en erhvervsdrivende, så kan formålet være et helt andet.

En erhvervsdrivende kan have brug for mere plads eller en nyere vogn med flere muligheder, hvor en privatperson måske kun kan have brug for en KIA varevogn, hvor der er god plads bagi, men hvor alderen på bilen ikke betyder så meget.

Næsten hele modelprogrammet fra KIA er repræsenteret under varevogne. Der er helt sikkert også en der passer til dit behov.

Mindre KIA varevogne

KIA Rio - som er den mindste bil som tilbydes som van fås fra kun 78.419,- (ekskl. moms). Den fås med en 1,4 Diesel motor som kører op til 29,4 km/l. Er du mere til benzin udgaven, så kan du stadigvæk komme langt på literen, den kan kører op til 24,4 km/l.
En KIA Rio er generelt en økonomisk mindre bil. Den er særdeles billig i grøn halvårlig ejerafgift og så fås den med en masse forskelligt udstyr. KIA Stonic som også er bygget på KIA Rio fås også som varevogn. Den maskuline crossover er rummelig på trods af at det er en mindre bil.

KIA varevogn som hybrid

Vil du gerne have en varevogn der kører langt på literen og samtidig er miljøvenligt, så vil vi gerne fremhæve KIA Niro, som er en yderst populær hybrid bil. Bilen er økonomisk og miljøvenlig, da den selv skifter mellem brugen af benzin og el. Den skal ikke lades op, da KIA Niro HEV selv udnytter den kinetiske energi, ved nedbremsning til at oplade batteriet. Der er forskellige modelvarianter at vælge imellem, med forskelligt udstyr.

En van i mellemklassen

Af biler i mellemklassen som kan fås som varevogn er KIA Ceed van og KIA Venga van. KIA Ceed fås også som stationcar. Med en KIA Ceed SW varevogn får du ekstra plads i bagagerummet.

KIA varevogn som SUV

De populærer SUV crossovers som mange mennesker foretrækker, fordi det er en bil man sætter dig ind i, fremfor at sætte sig ned i. De fås nu også som varevogn. Her kan du vælge imellem KIA Carens van, KIA Sportage van og KIA Sorento van alt efter hvor meget plads du har brug for og hvilken en prisklasse du ønsker. Fælles for dem alle er at de har et sportsligt look og så fås de selvfølgelig med alt det udstyr som hjertet begærer.

Vi hjælper meget gerne med at finde den helt rigtige varevogn til dig, så du får den helt rigtige van der passer til dig og din dagligdag. Der kan være mange overvejelse i forbindelse med at skulle købe en ny bil, hvad enten du køber som privatperson eller som virksomhed. Vi vil gerne hjælpe dig med at komme igennem den jungle, så det eneste du skal tænke på er at dukke op den dag hvor bilen skal afleveres. Ønsker du en serviceaftale til din varevogn, så tilbyder vi også dette. På den måde er du sikker på ikke at få nogle ubehagelige overraskelser, da der bliver taget hånd om alle services og reparationer der altid vil medfølge når man køber bil.

7 års garanti på KIA varevogn

Selvom du køber en varevogn får du stadig KIA's 7 års garanti/150.000 km. det giver ro hvis der skulle ske noget med din bil, derudover øger det også gensalgsværdien, da garantien kan overføres til den næste ejer.

Er du interesseret i at få et tilbud, så kontakt gerne vores salgsafdeling ved Jørgen Hansen Biler A/S på tlf.: 7475 2121.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21