KIA Niro Hybrid Van

Den billigste varevogn, brændstofmæssigt i hvert fald - er uden tvivl KIA Niro van. Bilen, som i personbil er meget populær, fås nu også som varevogn. En optimal varevogn er kendetegnet på en god trækkraft, et stort bagagerum og en god brændstoføkonomi. Vi kan love, helt uden at lyve, at KIA Niro van opfylder alle kravene. KIA Niro van er udviklet med henblik på en god brugsværdi for alle brancher. Med mulighed for trækkraft op til 1300kg, et bagagerum på 427 liter, og en ny effektiv hybrid drivlinje, som holder brændstoføkonomien nede, er KIA Niro van i sig selv en kæmpe gevinst at eje. Med sine 141Hk, og en store rækkevidde på op til 27 km/l kommer du langt for få penge. Med nødbremse som standard på Vision udgaven, er sikkerheden i top. Denne sikkerhed er blevet lønnet med 5 stjerner i Euro NCAP testen. Som sædvanligt er modellen omfattet af KIAs 7 års fabriksgaranti. Du finder de opdaterede priser længere nede på siden.

KIA Niro van kampagnemodeller

Det er nu også muligt at erhverve sig en KIA Niro van som kampagnemodel. Med en KIA Niro van kampagnemodel får du lige lidt mere udstyr for pengene.

KIA Niro Attraction van

Udover alt det udstyr du finder i KIA Niro Comfort så får du desuden også:

Stænklapper
Forberedt fra fabrikken til anhængertræk
Valgfri farve
Bakkamera med dynamisk guide
7" Navigation med touch skærm
Apple CarPlay med stemmestyring
DAB+
Forberedt til Android Auto

Prisen for KIA Niro Attraction van er 165.999,- (206.750,- inkl. moms og levering)

KIA Niro Attraction Plus van

Vil nu gerne have en KIA Niro van med mest mulig udstyr, så kan vi tilbyde KIA Niro Attraction Plus van, som udover det udstyr som KIA Niro Advance kommer med også har:

Stænklapper
Forberedt fra fabrikken til anhængertræk
Valgfri farve
Læderkabine
DAB+

Prisen for KIA Niro Attraction Plus van er 180.999,- (224.057,- inkl. moms og levering)

 

Der tages forbehold for ændringer af modeller og priser. Du finder den helt opdaterede liste under "prisliste" nederst på siden, hvor du også finder den fulde udstyrsliste.

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21