KIA Niro Hybrid Van

Den billigste varevogn, brændstofmæssigt i hvert fald - er uden tvivl KIA Niro van. Bilen, som i personbil er meget populær, fås nu også som varevogn. En optimal varevogn er kendetegnet på en god trækkraft, et stort bagagerum og en god brændstoføkonomi. Vi kan love, helt uden at lyve, at KIA Niro van opfylder alle kravene. KIA Niro van er udviklet med henblik på en god brugsværdi for alle brancher. Med mulighed for trækkraft op til 1300kg, et bagagerum på 427 liter, og en ny effektiv hybrid drivlinje, som holder brændstoføkonomien nede, er KIA Niro van i sig selv en kæmpe gevinst at eje. Med sine 141Hk, og en store rækkevidde på op til 26,3km/l pr. liter kommer du langt for få penge. Med nødbremse som standard på Vision udgaven, er sikkerheden i top. Denne sikkerhed er blevet lønnet med 5 stjerner i Euro NCAP testen. Som sædvanligt er modellen omfattet af KIAs 7 års fabriksgaranti. Du finder de opdaterede priser længere nede på siden.

ekstraudstyr til KIA niro van

Vi kan tilbyde forskellige ekstraudstyrs pakker, som næppe kan undværes. Uanset hvilken model du vælger, kan udstyret nedenfor eftermonteres.

 

KIA Niro ekstraudstyr
Pris
Vision pakke:
Regnsensor, privacy glass og automatisk nedblændelig bakspejl
4.999,-
Comfort pakke:
Varme i rattet, p-sensor - bag, bagagerumsbakke
3.999,-
Styling pakke:
Tagræling, el-foldbare sidespejle m. blink
2.999,-
7" navigation m. bakkamera, Apple CarPlay og forberedt til Android Auto 7.997,-

 

Advance ekstraudstyr Pris
BSD (Blind Spot Detection) 4.999,-
Smart Key 4.999,-
8" navigation m. DAB, ekstern forstærker, 8 JBL højtalere inkl. subwoofer, bakkamera, Apple CarPlay/Android Auto 5.499,-
Lædersæder 7.999,-
Lædersæder m. el-førersæde 9.999,-
Lædersæder m. ventilation i førersæde og el-førersæde 12.999,-

 De angivne priser er angivet uden moms. Du kan se hele modelprogrammet og ekstraudstyr på nedenstående prisliste.

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21