KIA RIO VAN

KIA rio van bringer dig længere

KIA Rio van er en lille bil der har store ambitioner. Den kører langt på literen og bringer dig dermed længere for mindre. Den har fået stor anerkendelse for designet, der kombinerer rummelighed, dynamik og høj interiør kvalitet. KIA Rio van er placeret i energiklassen A++, og sikkerheden er også i top. Udover det frække design og det fordelagtige brændstofforbrug, fås KIA Rio van også med et stort udvalg af udstyr der gør denne lille sag ekstra attraktiv. Det imponerende udstyrsniveau giver dig en komfortabel og sikker bil med 7 års garanti. Hvis du leder efter en mindre men økonomisk bil, med plads bag i og som stadig kan følge med toppen af udstyrs modellerne, er KIA Rio van noget for dig. KIA Rio van bryder nemlig fordommene for hvad du kan forvente af en lille billig bil.

KIA Rio Attraction van kampagnemodel

KIA Rio van fås i mange forskellige udstyrsvarianter. Vil du gerne have en masse ekstraudstyr og samtidig spare penge, så er det nu muligt med en KIA Rio Attraction i van udgave. Af udstyr får du bl.a.:

Klimaanlæg med antidug
Bakkamera med dynamisk guide
Parkeringssensor bagved
7" Audio Display
Apple CarPlay med stemmestyring
Varme i rat og forsæder
Læderrat & lædergearknob
Bluetooth
Nødbremse med fodgængergenkendelse
LED kørelys

Priserne ligger fra kun 101.999,- (128.165,- inkl. moms og levering) 

 

Udover kampagnemodellen er det også muligt at vælge imellem:

  • KIA Rio Comfort van
  • KIA Rio Advance van
  • KIA Rio Premium van
  • KIA Rio GT-Line van

 

Du kan se de forskellige modeller og priser i nedenstående prisliste angående KIA Rio van. Har du spørgsmål eller har du brug for vejledning til valg af din kommende firmabil, så kontakt os endelig på tlf.: 7475 2121. Husk at vi tilbyder både finansiering og erhvervsleasing.

 

Der tages forbehold for ændringer af priser, se prislisten længere nede på siden, hvor den fulde udstyrsliste er.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21