Ny bil hos Jørgen Hansen Biler A/S

Vi ved, hvor vigtig en god og økonomisk ny bil er for mange danskere. Et køb af en ny bil er sjældent en uvæsentlig udgift, og de færreste bilejere har lyst til ubehagelige overraskelser, og unødige udgifter, fordi bilen ikke er i orden. Derfor stræber vi efter, at alle vores kunder føler tryghed og tillid til os, når de køber hos os, uanset om der er tale om en brugt eller ny bil.

Lige meget hvilken ny bil du leder efter, så har vi et bredt udvalg af modeller i forskellige prisklasser. En ny bil i den billige ende kan være en KIA Picanto. Bilen fås til billige penge med en hel del udstyr inkluderet i prisen. I den større og mere bekostelige ende finder du en KIA Sorento. Denne model yder godt, og har meget udstyr, du ikke anede du manglede.

Ønsker du at købe bilerne til en lav månedlig betaling, så kan vi tilbyde vores unikke 360 Komplet koncept. Konceptet er udviklet til dig, som gerne vil holde fokus på andre vigtige ting, end din bil regning.

360 Komplet

KIA Motors har hædret vores firma, og placeret os blandt de bedste forhandlere i verden, og nu også Danmarks bedst sælgende KIA forhandler. Det er vi naturligvis både glade-og stolte over, da certificeringen som KIA Platinum Prestige Dealer blandt andet er et resultat af meget høj kundetilfredshed blandt vores KIA kunder. Vi er dog stadig bare en bundsolid sønderjysk virksomhed, drevet med fornuft, hjerte for kunderne og begge ben plantet i marskens muld. Jørgen Hansen Biler A/S har eksisteret siden 1961, og har gennem tiden også solgt både Suzuki, Mazda og Citroën, men kærligheden til KIA har varet siden hhv. 2002, og i 2015 kunne vi byde et nyt mærke velkommen, nemlig Isuzu. Virksomheden er i dag et aktieselskab, drevet af hovedaktionær og indehaver Jørgen Hansen i samarbejde med en flok engagerede medarbejdere og under kyndig kontrol af en kompetent bestyrelse.

Hele teamet består af yderst kvalificerede profiler, hvor mange er oplært her og har været her mange år. Vi løfter i flok for at nå vores mål om at være områdets foretrukne leverandør af nye KIA og Isuzu modeller, og brugte biler. Det gør vi ved altid at give en god og kyndig vejledning og servicering af din KIA eller Isuzu – uanset om det drejer sig om køb, salg, service eller vedligehold. Dette sikrer, at du som kunde hos os, altid får en professionel betjening i et uformelt bilhus.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21