Nye KIA-modeller hos Jørgen Hansen Biler A/S

Vi ved, hvor vigtig en god og økonomisk ny bil er for mange danskere. Et køb af en ny bil er sjældent en uvæsentlig udgift, og de færreste bilejere har lyst til ubehagelige overraskelser, og unødige udgifter, fordi bilen ikke er i orden. Derfor stræber vi efter, at alle vores kunder føler tryghed og tillid til os, når de køber hos os, uanset om der er tale om en brugt eller ny bil.

Lige meget hvilken ny bil du leder efter, så har vi et bredt udvalg af modeller i forskellige prisklasser. En ny bil i den billige ende kan være en KIA Picanto. Bilen fås til billige penge med en hel del udstyr inkluderet i prisen. I den større og mere bekostelige ende finder du en KIA Sorento. Denne model yder godt, og har meget udstyr, du ikke anede du manglede.

Ønsker du at købe bilerne til en lav månedlig betaling, så kan vi tilbyde vores unikke 360 Komplet koncept. Konceptet er udviklet til dig, som gerne vil holde fokus på andre vigtige ting, end din bil regning.

360 Komplet

KIA Motors har hædret vores firma, og placeret os blandt de bedste forhandlere i verden, og nu også Danmarks bedst sælgende KIA forhandler. Det er vi naturligvis både glade-og stolte over, da certificeringen som KIA Platinum Prestige Dealer blandt andet er et resultat af meget høj kundetilfredshed blandt vores KIA kunder. Vi er dog stadig bare en bundsolid sønderjysk virksomhed, drevet med fornuft, hjerte for kunderne og begge ben plantet i marskens muld. Jørgen Hansen Biler A/S har eksisteret siden 1961, og har gennem tiden også solgt både Suzuki, Mazda og Citroën, men kærligheden til KIA har varet siden hhv. 2002, og i 2015 kunne vi byde et nyt mærke velkommen, nemlig Isuzu. Virksomheden er i dag et aktieselskab, drevet af hovedaktionær og indehaver Jørgen Hansen i samarbejde med en flok engagerede medarbejdere og under kyndig kontrol af en kompetent bestyrelse.

Hele teamet består af yderst kvalificerede profiler, hvor mange er oplært her og har været her mange år. Vi løfter i flok for at nå vores mål om at være områdets foretrukne leverandør af nye KIA og Isuzu modeller, og brugte biler. Det gør vi ved altid at give en god og kyndig vejledning og servicering af din KIA eller Isuzu – uanset om det drejer sig om køb, salg, service eller vedligehold. Dette sikrer, at du som kunde hos os, altid får en professionel betjening i et uformelt bilhus.

 

Du finder alle KIA bilmodeller hos os

I 2016 og 2017 blev vi kåret som Danmarks mest sælgende KIA forhandler. Både i 2016 og 2017 har vi solgt ca. 600 helt nye KIA biler på trods af at vores bil hus ikke ligger i en storby, kører vores kunder lang vej for at købe ny bil, ja størstedelen af dem besøger os også når deres bil skal til service eller på værksted. Kunderne siger at de kommer her pga. den gode service kombineret med en god handel. Vi ønsker at tilbyde de bedste priser når der skal købes ny bil og når bilen skal på værkstedet. Vi har nok Danmarks største udvalg af KIA modeller og bestræber os på at have alt på lager. Vi har også et stort udvalg af nye Isuzu pickups. Rigtig mange virksomheder kan får stor gavn en Isuzu, da den kan ombygges så den passer helt til virksomhedens formål. Vi syntes det skal være nemt at være bilejer også selvom man har virksomhed, derfor kan vi nu også tilbyde vores Komplet løsning hvor du får det hele på en regning og undgår uforudsete regninger, men en Isuzu D-Max.

 

Som kunde ved Jørgen Hansen Biler får du tilbudt en masse fordele, uden vores kunder eksisterer vi ikke, så derfor manglede det bare at vi giver noget tilbage. Hvis du downloader vores app. Finder du en masse fordele til dig og din bil. Du kan bl.a. se alt information om din bil og bestille tid på værkstedet. Er uheldet ude og har du brug for vejhjælp kan vores app hjælpe dig med at lokalisere hvor du præcis er, ydermere er der kontaktoplysninger så kan komme i kontakt med vejhjælp. Sker der et uheld med en anden bil har du også en hjælp til at udfylde en skadesrapport på stedet. Er man ude for et uheld kan man være i chok og derfor glemme de ting man skal huske i forhold til at få modpartens oplysninger, det kan skadesrapporten hjælpe dig med. Der er også en førstehjælpsguide, der hurtig kan give dit et overblik, så du kan hjælpe andre i nød. Derudover finder du parkerings hjælp, benzinpriser og trafikinformationer. Vi har desuden også et loyalitetsprogram, hvor du som trofast kunde ved os kan optjene stempler hver gang du besøger vores værksted. Stemplerne kan du indløse til fine præmier.

 

Tag et kig på vores hjemmeside og se om der er noget der kunne friste dig, hvad end du kigger efter en ny eller brugt bil. Er du i tvivl om hvilken bil der vil være bedst for dig at anskaffe, skal det være en benzin, diesel, el, hybrid eller plug-in hybrid? Og skal det være via finansiering eller leasing? Så kontakt os endelig, vi er her for at guide dig, så du får den rigtige bil der passer til dit behov, dine ønsker og økonomi. Vi sætter en ære i at yde en god service og give dig et ærlig svar. Du kan finde os i butikken i Skærbæk eller kontakte os på tlf.: 7475 2121.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21