Kia Cee'd GT-Line

KIA Cee'd GT-Line er landet, og den er lige som motor journalisterne lovede - fantastisk flot og fantastisk hurtig. KIA Cee'd GT-Line (1,0) fås fra 239.999,-. Selvom denne model kan købes med en 1,0-motor under hjelmen, så yder den alligevel op til 120Hk, og er yderst lækker indrettet, med flotte og stilistiske finesser. En GT-Line model er kendetegnet på lækkert design, og udstyr der udelukkende findes i GT modellerne. De indvendige GT-finesser er blandt andet alupedaler, rat og sædebetræk.

EN TURBOOPLEVELSE med KIA Cee'd GT-line

KIA Cee'd GT-Line er født med en Turbo GDI motor, og som navnet siger, så er den turbo-hurtig. Den omtalte motor giver bilen lov til at præstere. Hemmeligheden bag det hele er den direkte indsprøjtning, som frigør al bilens potentiale direkte på vejen. Samtidig med indsprøjtningens virkning, har en avanceret teknologi sørget for, at KIA Cee'd GT-Line leverer det maksimale moment fra lave til høje omdrejninger, men med færre emissioner.

En af KIA Cee'd GT-Line modellerne indeholder en 7-trins gearkasse. Den omtalte gearkasse er en videreudvikling af den populære dobbelt koblingsgearkasse, som ofte blev brugt i racerbiler i 80'erne. Gearkassen leverer helt nye højder af komfort og hurtighed til din KIA Cee'd GT-Line, og øger præstationerne med et mærkbart moment, samt betydelig bedre brændstoføkonomi. 7-trins gearkassen er automatisk, men ønsker du køreoplevelserne som en racerkører, kan gearet skiftes manuelt med en skiftekontakt ved rattet.

Udstyr til KIA Cee'd GT-Line

Autolight control
Elruder - bag
LED baglygter
Parkeringssensor - bag
Supervision instrumenter m. TFT display
17" alufælge
El-indklappelige sidespejle m. LED blink
Elektronisk lændestøtte på forsæderne
Mood belysning
GT-Line kabine

 

Kampagnemodel kia cee'd gt-line Limited

Lige nu er der forskellige kampagnemodeller, som gør at du får lidt mere for pengene, du kan købe en KIA Cee'd GT-Line. Modellen hedder KIA Cee'd GT-Line Limited og fås fra kun 239.999,- udover det udstyr som følger med den almindelige KIA Cee'd GT-Line, så får du også:

7" Navigationsanlæg m. bakkamera
Parketingssensor bag
Apple CarPlay
Privacy Glass
Bakspejl aut. nedblændeligt
Regnsensor

 

Der er et begrænset antal af denne kampagnemodel.

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21