Kia Ceed GT-Line

KIA Ceed GT-Line er landet, og den er lige som motor journalisterne lovede - fantastisk flot og fantastisk hurtig. KIA Ceed GT-Line (1,0) fås fra 243.979,-. Selvom denne model kan købes med en 1,0-motor under hjelmen, så yder den alligevel op til 120Hk, og er yderst lækker indrettet, med flotte og stilistiske finesser. En GT-Line model er kendetegnet på lækkert design, og udstyr der udelukkende findes i GT modellerne. De indvendige GT-finesser er blandt andet alupedaler, rat og sædebetræk.

EN TURBOOPLEVELSE med Cee'd GT-line

KIA Ceed GT-Line er født med en Turbo GDI motor, og som navnet siger, så er den turbo-hurtig. Den omtalte motor giver bilen lov til at præstere. Hemmeligheden bag det hele er den direkte indsprøjtning, som frigør al bilens potentiale direkte på vejen. Samtidig med indsprøjtningens virkning, har en avanceret teknologi sørget for, at KIA Ceed GT-Line leverer det maksimale moment fra lave til høje omdrejninger, men med færre emissioner.

En af KIA Ceed GT-Line modellerne indeholder en 7-trins gearkasse. Den omtalte gearkasse er en videreudvikling af den populære dobbelt koblingsgearkasse, som ofte blev brugt i racerbiler i 80'erne. Gearkassen leverer helt nye højder af komfort og hurtighed til din KIA Ceed GT-Line, og øger præstationerne med et mærkbart moment, samt betydelig bedre brændstoføkonomi. 7-trins gearkassen er automatisk, men ønsker du køreoplevelserne som en racerkører, kan gearet skiftes manuelt med en skiftekontakt ved rattet.

ceed gt line vs pro ceed gt line

Hvad er forskellen på KIA Ceed GT-Line og en KIA Pro Ceed GT-Line? Om man er til den ene eller den anden er vel mest et temperaments spørgsmål, men til efteråret 2018 kommer der en helt ny version af KIA Ceed, så mon ikke det resulterer i nye GT og GT-Line modeller ved hhv. KIA Ceed og KIA Pro Ceed.

En GT model og en GT-Line model ligner hinanden og der er ikke visuelt den helt store forskel imellem KIA Ceed GT-Line er tale om en model der er mindst ligeså flabet og fræk som en GT model, når man stiller dem op i mod hinanden. Forskellen ligger mere i motoren på de to, hvor du finder flere HK i en GT model. Men 120 HK er også rigeligt til de fleste og så får man også den samme følelse når man stiger ind og ud af en KIA Ceed GT-Line. Derudover er der også et mindre støjniveau i en Cee’d GT-Line, men det er igen en smagssag, da den almindelig GT model støjniveau nok ikke uden grund er hjort højere. Til sidst er der pga. en anden motor også en væsentlig bedre benzinøkonomi. Så kan man lide GT looket, men også en god benzinøkonomi og lidt lavere grøn afgift så kunne en KIA Ceed GT-Line godt være en bil du skulle tage og kigge lidt nærmere på.

Udstyr til KIA Ceed GT-Line

GT-Line udstyret er fedt og kan du en person der sætter pris på en bil der ikke mangler noget, så får du altså her alt hvad man kan ønske sig. Desuden får du også et rummeligt og fleksibelt bagagerum og en udmærket plads på bagsæde, hvis man tager bilens størrelse i betragtning.

Autolight control
Elruder - bag
LED baglygter
Parkeringssensor - bag
Supervision instrumenter m. TFT display
17" alufælge
El-indklappelige sidespejle m. LED blink
Elektronisk lændestøtte på forsæderne
Mood belysning
GT-Line kabine

 

Kampagnemodel kia ceed gt-line Limited

Lige nu er der forskellige kampagnemodeller, som gør at du får lidt mere for pengene, du kan købe en KIA Ceed GT-Line. Modellen hedder KIA Ceed GT-Line Limited og fås fra kun 243.979,- udover det udstyr som følger med den almindelige KIA Ceed GT-Line, så får du også:

7" Navigationsanlæg m. bakkamera
Parketingssensor bag
Apple CarPlay
Privacy Glass
Bakspejl aut. nedblændeligt
Regnsensor

 

Der er et begrænset antal af denne kampagnemodel.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os på tlf.: 7475 2121.

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21