Kia Ceed GT

Er du til en fræk model, så er KIA Ceed GT den frækkeste dreng i klassen. KIA Ceed GT har en 1,6 GDI motor, som yder 204 HK. Ifølge EU normen kører modellen op til 13,5 km/l. Med en KIA Ceed GT kommer du med andre ord ikke til at stå stille ret længe af gangen. KIA Ceed GT kan blive din til en pris fra 325.380,-. Med så er sikkerheden og komforten også i top. Du får blandt andet bakkamera, vognbane assistent og xenon lygter med i købet. Bilen fås i flere flotte farver, som bl.a. tæller Black Pearl, Deluxe White, Sparkling Silver og Track Red. Der er også mulighed for panorama soltag.

360 KOMPLET med Kia Ceed GT

Ønsker du at købe bilen til en fast lav månedlig pris, hvor service, forsikring, afdrag og vejhjælp er inkluderet? Så er vores 360 Komplet koncept noget for dig. Ønsker du en KIA Ceed GT skal nemlig kun lægge fra 3.399,- om måneden, og så er bilen din når løbetiden er nået. Hos os får du altid mindst 15.000,- for din gamle bil, uanset stand. De 15.000,- skal du bruge som en del af udbetalingen, og dermed trække dem fra kontantprisen, på den bil du drømmer om.

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

udstyrsmodeller - kia ceed gt vision - kia ceed gt advance

Der findes to udstyrsmodeller du kan vælge imellem, KIA Ceed GT Vision som virkelig har meget lækkert GT udstyr og så er der KIA Ceed GT Advance som er til dig der bare skal have hele pakken. Du kan se et lille udpluk af det lækre udstyr som KIA Ceed GT fås med:

2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg
GT 18" Alufælge
Bakkamera
Regnsensor
GT Skørter
GT Alu sportspedaler
Smart key system
Skydbart armlæn mellem forsæder
Elektronisk parkeringsbremse
GT Supervision med moment og turbotryk

TEST AF KIA CEED GT

Inden du læser videre synes vi lige du skal læse anmeldelsen, som vores testkører har lavet.

TEST AF KIA CEED GT

 

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21