Kia Cee'd GT

Er du til en fræk model, så er KIA Cee'd GT den frækkeste dreng i klassen. KIA Cee'd GT har en 1,6 GDI motor, som yder 204 HK. Ifølge EU normen kører modellen op til 13,5 km/l. Med en KIA Cee'd GT kommer du med andre ord ikke til at stå stille ret længe af gangen. KIA Cee’d GT kan blive din til en pris fra 325.380,-. Med så er sikkerheden og komforten også i top. Du får blandt andet bakkamera, vognbane assistent og xenon lygter med i købet. Bilen fås i flere flotte farver, som bl.a. tæller Black Pearl, Deluxe White, Sparkling Silver og Track Red. Der er også mulighed for panorama soltag.

360 KOMPLET med Kia Cee'd GT

Ønsker du at købe bilen til en fast lav månedlig pris, hvor service, forsikring, afdrag og vejhjælp er inkluderet? Så er vores 360 Komplet koncept noget for dig. Ønsker du en KIA Cee'd GT skal nemlig kun lægge fra 3.399,- om måneden, og så er bilen din når løbetiden er nået. Hos os får du altid mindst 15.000,- for din gamle bil, uanset stand. De 15.000,- skal du bruge som en del af udbetalingen, og dermed trække dem fra kontantprisen, på den bil du drømmer om.

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

udstyrsmodeller

Der findes to udstyrsmodeller du kan vælge imellem, KIA Cee'd GT Vision som virkelig har meget lækkert GT udstyr og så er der KIA Cee'd GT Advance som er til dig der bare skal have hele pakken. Du kan se et lille udpluk af det lækre udstyr som KIA Cee'd GT fås med:

2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg
GT 18" Alufælge
Bakkamera
Regnsensor
GT Skørter
GT Alu sportspedaler
Smart key system
Skydbart armlæn mellem forsæder
Elektronisk parkeringsbremse
GT Supervision med moment og turbotryk

TEST AF KIA CEE'D GT

Inden du læser videre synes vi lige du skal læse anmeldelsen, som vores testkører har lavet.

TEST AF KIA CEE'D GT

 

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21