KIA Ceed SW GT-Line

Som en af de nyeste modeller på KIA Ceed SW listen kan vi præsentere KIA Ceed SW GT-Line. Denne model er designet med tanke på atletiske træk, og dristige linjer. Udvendigt er en sportsundervogn udviklet, for at give føreren en realistisk sportslig køreoplevelse. Når køreoplevelsen er sportslig, så skal interiøret og eksteriøret også være det. Derfor er KIA Ceed SW GT-Line udstyret med dobbelt kromudstødning, sideskørter, LED baglygter og GT-Line kofangere. Indvendigt følger det dristige sportslige udtryk med det udvendige udseende. Specielle GT-Line syninger, et rat lavet af perforeret læder og alu pedaler symboliserer en gennemført racer. Ud over et opdateret og sportsligt design, ligger vilde kræfter og venter under kølerhjelmen. Alle modellerne er udstyret med turbo motorer, som viser tænder på vejene.

KIA Ceed SW GT-Line Attraction - et skarpt tilbud til de hurtige! - spar over 48.000,-

Er du hurtig? Så har vi en hurtig Ceed SW GT-Line Attraction til dig, billigere end nogensinde før. Der er meget begrænset antal af disse biler, så du skal være hurtig, hvis du skal have fingrene i en af disse kampagne biler.

Udstyret er det samme som du finder i en KIA Ceed SW GT-line, men du får selvfølgelig også noget ekstra:

Navigation
Bakkamera
Apple CarPlay med stemmestyring
DAB+ radio
Privacy glass
Aut. nedblændeligt bakspejl
Regnsensor
Elektronisk P-bremse
Armlæn mellem forsæder
Luftdyser ved bagsæder

Den her kampagnemodel som er fuldstændig spækket med udstyr, fås med 3 forskellige motor/gearkasser:

Ceed SW GT-Line Attraction

Motor/gearkasse Pris
1.0 Benzin/manuel 233.979,-

 

Motor/gearkasse Pris
1.6 Diesel - manuel 233.979,-

 

Motor/gearkasse Pris
1.6 Diesel - automatgear 253.979,-

 

Bilerne sælges efter først-til-mølle princippet, så vil du sikre dig en af de her kampagnemodeller, så kontakt vores salgsafdeling på tlf.: 7475 2121.

kia ceed sw gt-line limited - kampagnemodel

Lige nu kan du gøre en ekstra god handel med en kampagnemodel som er er KIA Ceed SW GT-Line Limited, den fås fra kun 253.979,- og er spækket med en masse lækkert udstyr. Du får bl.a. 17" Alufælge og en masse fedt GT-udstyr som GT Line for- & bagkofanger, GT-Line alupedaler, GT-Line kabine, GT-Line udstødning og meget mere som den almindelige KIA Ceed GT SW-Line kommer med. Men derudover får du også:

7" Navigationsanlæg med bakkamera
Parkeringssensor bag
Apple CarPlay
Privacy glass
Automatisk nedblændeligt bakspejl
Regnsensor

 

tilkøb af Ekstraudstyr til KIA Ceed SW GT-Line

Mangler du lige lidt ekstra til den ellers veludstyret model, så fortvivl ej! Du kan tilkøbe det til din KIA Ceed GT Line.

Ekstraudstyr Pris
Navigation, bakkamera, Apple CarPlay (GT-Line) 11.999,-
Smart Key 6.999,-
El-justerbart førersæde med memory funktion 4.999,-
Panorama el glassoltag 13.999,-

 

Vil du vide mere om hvordan bilen er i praksis? Så kan du læse med nedenfor, hvor vores testkører har lavet en anmeldelse af bilen.

TEST AF KIA CEED SW GT-LINE

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21