KIA Cee'd SW GT-Line

Som en af de nyeste modeller på KIA Cee'd SW listen kan vi præsentere KIA Cee'd SW GT-Line. Denne model er designet med tanke på atletiske træk, og dristige linjer. Udvendigt er en sportsundervogn udviklet, for at give føreren en realistisk sportslig køreoplevelse. Når køreoplevelsen er sportslig, så skal interiøret og eksteriøret også være det. Derfor er KIA Cee'd SW GT-Line udstyret med dobbelt kromudstødning, sideskørter, LED baglygter og GT-Line kofangere. Indvendigt følger det dristige sportslige udtryk med det udvendige udseende. Specielle GT-Line syninger, et rat lavet af perforeret læder og alu pedaler symboliserer en gennemført racer. Ud over et opdateret og sportsligt design, ligger vilde kræfter og venter under kølerhjelmen. Alle modellerne er udstyret med turbo motorer, som viser tænder på vejene.

kia cee'd sw gt-line limited - kampagnemodel

Lige nu kan du gøre en ekstra god handel med en kampagnemodel som er er KIA Cee'd SW GT-Line Limited, den fås fra kun 249.999,- og er spækket med en masse lækkert udstyr. Du får bl.a. 17" Alufælge og en masse fedt GT-udstyr som GT Line for- & bagkofanger, GT-Line alupedaler, GT-Line kabine, GT-Line udstødning og meget mere som den almindelige KIA Cee'd GT SW-Line kommer med. Men derudover får du også:

7" Navigationsanlæg med bakkamera
Parkeringssensor bag
Apple CarPlay
Privacy glass
Automatisk nedblændeligt bakspejl
Regnsensor

 

tilkøb af Ekstraudstyr til KIA Cee'd SW GT-Line

Mangler du lige lidt ekstra til den ellers veludstyret model, så fortvivl ej! Du kan tilkøbe det til din KIA Cee'd GT Line.

Ekstraudstyr Pris
Navigation, bakkamera, Apple CarPlay (GT-Line) 11.999,-
Smart Key 6.999,-
El-justerbart førersæde med memory funktion 4.999,-
Panorama el glassoltag 13.999,-

 

Vil du vide mere om hvordan bilen er i praksis? Så kan du læse med nedenfor, hvor vores testkører har lavet en anmeldelse af bilen.

TEST AF KIA CEE'D SW GT-LINE

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21