KIA Optima GT-Line

KIA Optima GT-Line er på banen, og den er i dén grad til at få øje på! Med de højtydende motorer bilen findes med, er det svært at lade den stå. Den 1,7-liters diesel motor opnår en optimal balance mellem de vilde præstationer bilen opnår, og en høj effektivitet. Dette giver føreren en fornemmelse af en fuldendt dynamisk kørsel.
, og yderst god køreoplevelse er hvad en af bilens forcer er. Netop køreoplevelsen er dét KIA's designteam har tænkt mest over, da modellen skulle udvikles. KIA Optima GT-Line består af en rummelig kabine med indbydende interiør. Det førerorienterede cockpit hjælper føreren med at holde øjnene på vejen, da instrumentpanelet er placeret i korrekt øjenhøjde. Indstillingerne i panelet kan indstilles, så kun de informationer føreren mener er vigtigst, bliver vist. Instrumentpanelet indeholder blandt andet en navigation, som er standartudstyr. Af ekstraudstyr i instrumentpanelet kan man for et mindre beløb tilføje det højtydende Harman Kardon Premium soundsystem, som med en effekt på 590W byder tonerne velkommen i de 10 monterede højtalere. KIA Optima GT-Line er en GT udgave af den nye KIA Optima, og indeholder derfor også ekstraudstyr, og GT hentydninger. Ud over udstyret, som KIA Optima kan tilbyde, er bilen stoppet til randen med GT-Line lækkerheder. Komforten i bilen tæller blandt andet nydesignede opvarmede sæder, som ventilerer bilen bedre end før. Sædeindtræk i førsteklasses læder kan tilkøbes - det kan en rød læderkabine også.
KIA Optima GT-Line fås i strålende farver, som; Pluto Brown og Silky Silver. KIA Optima GT-Line er i en klasse for sig selv, i forhold til de andre KIA modeller.

 

KIA Optima GT-Line fås fra 354.999,- Ønsker du KIA Optima GT-Line med automatgear er det også en mulighed, er prisen 383.979,-

Udstyr til optima gt-line

KIA Optima GT-Line er helt oppe i toppen når det kommer til udstyr, du får bl.a.:

18" Alufælge
8" Navigationsanlæg med touch skærm
Apple CarPlay
Wireless Charger (gælder kun DCT)
Smart Key
Alu indstigningslister
GT-Line udstødning
GT-Line læderkabine
GT-Line formet rat
GT-Line sideskørter

Resten af udstyret kan ses i prislisten som du finder nederst på siden.

tilkøb af Ekstraudstyr til Kia Optima 2017 GT-Line model

Er det ikke nok med det udstyr der følger med som standard på KIA Optima GT-Line, så er der mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr, her kan du vælge imellem:

Ekstraudstyr Pris
BSD Blind Spot Detection 9.999,-
HBA High Beam Assist 4.999,-
Fuld LED forlygter 9.999,-
Varme i bagsæder 4.999,-
Ventilation iforsæder og el-indstilleligt passagersæde 14.999,-
Rød GT-Line læderkabine 4.999,-
Panorama el glassoltag + LED belysning i kabine 19.999,-
360 graders Around View Monitor 9.999,-

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21