KIA Optima GT

KIA er vilde med hurtige og flotte biler, og de har - udover KIA Optima og KIA Optima GT-Line også kunne præsentere modellen i en GT udgave. Disse lækre modeller er fremstillet for, at kunne levere et bredt udvalg af biler med forskelligt udstyr. KIA Optima GT er modellen der sætter prikken over i'et. Modellen udfylder det tomrum af udstyr og fart, som enhvert fartglad menneske måtte have. Slanke konturer og et atletisk design er kendetegnet ved den nye KIA Optima GT. Den kraftfulde 2.0 T-GDI motor leverer op til 245Hk, og fås kun i en enkelt udgave. Prisen på denne er 493.979,-. Du har nok undret dig over, at samme udstyr, men en anden pris er repræsenteret her i forhold KIA Optima GT-Line. Forskellen er den vilde 245Hk motor. Denne motor har GT-Line udgaven ikke.

KØREOPLEVELSEN med en Optima GT

Det slående ved denne model er de flotte kofangere og det brede luftindtag, som får bilen til at udstår yderst hurtig i udseendet. KIA Optima GT er udstyret med et centreret sportsligt cockpit, aluminiumspedaler og ergonomiske sæder i racing design. Alt dette giver føreren et strejf af fart og lækkerhed. Lige så sporty som udseendet er, lige så sporty er køreoplevelsen.

Bilen er udstyret med en vognsbaneassistent, som med en let markering retter bilen op, hvis vognbanen forlades uden at blinke. Assistenten meddeler føreren, at vognbanestykket ikke overholdes, og derfra må føreren overveje at blinke ved vognbane skift, eller blive i vognbanen. En vejskiltsassistent meddeler for høj fart, hvis restriktionen ikke er overholdt - denne meddelelse vises i konsollen.

Udstyr til Kia Optima GT

Er du til en masse lækkert udstyr, så er KIA Optima GT helt sikkert noget for dig, ikke nok med at bilen er spækket med komfort, du får altså også noget godt til øjet med alt det lækre GT udstyr som en rigtig GT model kommer med. Du får bl.a.:

GT 18" alufælge
8" navigationsanlæg m. touch skærm
Smart Key
El-justerbart førersæde m. hukommelse
Sidespejle m. hukommelse
Mood belysning foran
Solgardiner i bagdørene
GT læderkabine
Wireless Phone Charger

 

Resten af udstyret kan ses på på prislisten nederst på siden.

tilkøb af Ekstraudstyr

Ekstraudstyr Pris
BSD Blind Spot Detection 9.999,-
Ventilation i forsæder & el-indstilleligt passagersæde 14.999,-
Rød GT-Line læderkabine 4.999,-
El-panorama soltag & LED belysning i kabinen 19.999,-
360 grader Around View Monitor 9.999,-

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21