KIA Optima SW GT-Line

I forbindelse med introduktionen af den nye KIA Optima SW har Kia inkluderet en GT-Line på model listen. KIA Optima SW GT-Line adskiller sig en smule - visuelt set, fra de almindelige Vision og Advance modeller på listen. KIA Optima SW GT-Line adskiller sig med nye kofangere, en nydesignet frontgrill, 18" alufælge med røde GT bremsekalibre, anderledes sideskørter, samt nye bagkofangere med dobbelt udstødning. KIA Optima SW GT-Line har en tomme større bremseskive, end de normale Vision og Advance modeller. Den øgede størrelse er en del af det løft der adskiller GT-Line modellerne fra de generelle Optima SW modeller. KIA Optima SW GT-Line koster fra 383.979,-, og byder på meget lækkert udstyr som standard.

Kia Optima SW GT-Line fås også som GT-Line DCT. Ud over nedenstående udstyr, som bilen som standart er udstyret med, så kan et Barrier net også tilkøbes. Nettet holder opbevaring og andet på plads. DAB radio og Privacy glass kan også tilkøbes og monteres for et mindre beløb.

Udstyr til Kia Optima SW GT-Line

Det nye infotainment system finder altid den hurtigste vej for dig. Navigations anlæget er i denne model en 8" skærm, hvilket er standartudstyr i Kia Optima SW GT-Line. I navigationssystemet er KIA Connected Services installeret, og via den nyeste TomTom teknologi er du altid opdateret indenfor eksempelvis trafikinformationer og advarsler om fartfælder. Sikkerheden er i top, så derfor kan systemet kan stemmebetjenes via Android Auto eller Apple CarPlay, så føreren altid kan holde øjnene på vejen.

18" Alufælge
8" Navigationsanlæg m. touch skærm
Bakkamera
Harman Kardon lydanlæg
SmartKey
Apple CarPlay & Android Auto
SPAS (Smart Park assist System)
Memory i sidespejlene
Smart Phone Wireless Charger (kun DCT/AUT)
Smart Power Tailgate
GT-Line læderkabine

Ekstra udstyr Til Kia Optima SW GT-Line

Udstyrspakke Pris
Rød GT-Line læderkabine 4.999,-
Varme i bagsæderne 4.999,-
HBA (High Beam Assist) 4.999,-
Forlygter m. fuld LED 9.999,-
Ventilation i forsæderne & el-justerbart passagersæde 14.999,-
BSD (Blind Spot Detection) & el-justerbart førersæde 14.999,-
360 Around View Monitor & el-justerbart førersæde 19.999,-
El-justerbart panorama glassoltag & LED belysning i kabinen 19.999,-
AEB - Automatisk nødbremse & Smart Cruise Control (Kun DCT) 25.999,-

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21