KIA Optima SW GT

KIA Optima SW GT er udstyret med en hurtig 2.0 T-GDI motor, som yder op til 245Hk. Bilen er så veludstyret, at du som ejer ikke kommer til at mangle noget. Ud over det lækre udstyr bilen kommer med, kan bagagerummet også rumme en del - op til 552 L. KIA Optima SW GT fås desuden i flotte farver, som; Gravity Blue og Aurora Black. Prisen på KIA Optima SW GT er 523.979,-.

Det behøver ikke være kedeligt at være familiefar!

Selvom man er blevet far, og skal have ny og større bil, så behøver der ikke gå børne-container i den. Når den primære grund til en ny bil er, at der skal være plads til hele familien, så behøver det ikke nødvendigvis være en kedelig og langsom bil der skal erhverves.
Et punkt mange familier prioriterer højt er, at der skal være god plads, ikke mindst i bagagerummet. KIA Optima SW GT kan indeholde en barnevogn og en tranportkasse på samme tid. Hvis mere plads ønskes, kan 40/20/40 splitbagsæderne benyttes, så bagagerummet kan rumme op til 1.686 L. På skinnesystemet i bagagerummet kan bagage fastmonteres - det sikrer en sikker transport af dine varer - stort som småt. Barrier nettet sørger desuden for, at små-bagage bliver på plads under transporten. Bagagerummet er indrettet med 12V strømudtag, og en udtagelig bagagerumslampe. På bagsædet kan man snildt fastspænde 3 autostole uden problemer, og midtersædet kan også rumme et voksent menneske med 1 stol på hver side. Der er desuden benplads nok til alle, og med IsoFix på alle sæder er sikkerheden for de små også i top. De 7 airbags bilen er udstyret med, er placeret både for og bag, og sikrer alle passagerer ved en eventuel kollission.

Udstyr til Kia Optima SW GT

GT-Line bremseskiver
GT-Line aluminiums pedaler
GT-Line sideskørter
GT-Line sort loftbeklædning
GT-Line bag kofanger 
GT-Line forkofanger u. tågelygter
GT-Line udstødning
GT-Line frontgrill
GT-Line læder kabine
GT-Line LED baglygter

tilkøb af Ekstraudstyr

Er bilens udstyrsniveau ikke nok for dig, så er der mere ekstraudstyr at hente. Hvis bilen skal være mere familievenlig, så kan privacy glass og barrier net anbefales. Disse ting er med til at opfylde de fleste ting en familievenlig bil skal have.

Ekstraudstyr Pris
BSD Blind Spot Detection 9.999,-
Privacy glass 2.998,-
Barrier Net 3.998,-
360 Grader Around View Monitor 9.999,-
Rød GT-Line læderkabine 4.998,-
El-justerbart panorama soltag & LED belysning i kabinen 19.998,-
Ventilation i forsæderne & el-justerbart passagersæde 14.998,-

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21