KIA Picanto GT-Line

KIA har en forkærlighed for GT-Line modeller, og i forbindelse med den nyligt offentliggjorte 3. generation af KIA Picanto er en KIA Picanto GT-Line blevet til. Den nye KIA Picanto GT-Line er en model udviklet med et ungdommeligt, og helt nyt opdateret design både ud- og indvendigt. Bilen er i første omgang præsenteret i GT-Line versionen, som får den til at fremstå fræk i udseendet.

Dristige linjer - nu med turbomotor

En GT-Line model er tit kendetegnet på skarpe dristige linjer, som forener en standart model med en fræk og til tider, hurtig model. KIA Picanto GT-Line har fået et udvendigt og bredt løft. Med en forøget akselafstand på 15 millimeter, skubbes hjulene længere ud i hjørnerne, hvilket giver den en mere flabet fremtoning. Indvendigt byder bilen teknologien velkommen i form af en "flydende" touchscreen, en lang række farver til interiør og indtræk, High-tech komfort, bekvemmelighed, sikkerhed, samt mere plads. Køberne af en KIA Picanto har ofte været dem der manglede en praktisk bil, som var til at betale - det er KIA Picanto GT-Line stadig. Køberne af de nye Picanto og GT-Line modeller vil kunne nyde godt af en endnu mere praktisk bil. De nye Picanto modeller er mere rummelige og har mere kabine- og bagagerumsplads. Udvendigt er KIA Picanto GT-Line udstyret med nye projektionsforlygter med LED-blinklys, og LED-kørelys.

Eksteriøret er præget af enten røde eller sølvfarvede og sorte detaljer på kølergrillen, på luftindtagene på siderne og langs sideskørterne. Bagpå er der tilføjet et forkromet afgangsrør. Markante og lige linjer, som løber horisontalt med bilens front, understreger den tiger-nose grill, som de fleste nye KIA modeller er udstyret med.

Den kække KIA Picanto GT-Line kommer nu også med en turbomotor der giver 100 HK og en topfart på 180 km/t. Prisen på en KIA Picanto GT-Line T-GDI er 164.999,-.

KIA Picanto GT-Line - som ingen anden minibil!

KIA Picanto GT-Line giver en lækker fornemmelse at køre i, og en helt anden komfort end diverse andre mini- og mikrobiler. Den gør det nemt for dig at komme rundt i bybilledet og parkeringen går som en leg. De 67 hk du finder i 1.0 modellen, som passer perfekt til bilen, sikre at du både kører på motorvej, landevej og i byerne uden problemer og så er den ovenikøbet opgivet til at kunne køre 22,2 km/l.

Bilen kommer også med varme i rattet og i forsæderne, har man først prøvet det på en kold dag, så bliver det svært at undvære.

Bagagerummet byder på overraskende meget plads og det er gældende for hele modelprogrammet af KIA Picanto. Mange tror at den ikke kan tilbyde den plads som deres behov kræver, men rent faktisk har den klassens største bagagerum med 255 liter. Ofte får vi spørgsmålet om der f.eks. kan være en barnevogn i en KIA Picanto? Det er ikke helt umuligt at få en barnevogn ind, det afhænger selvfølgelig af barnevognens størrelse, men der findes modeller som passer ind, så hele familien kan komme med på tur. Der er dog også rigelig plads til shopping poserne.

Så er du til en sporty lille bil som kører langt på literen og bare har lige det ekstra som bliver lagt mærke til, så kunne KIA Picanto GT-Line godt være noget for dig. Som ved alle KIA’s bilmodeller er der også 7 års garanti på en Picanto GT-Line.

De flotte og frække detaljer, som måske er savnet i den almindelige KIA Picanto kan fås i GT-Line udgaven. Det D-formede rat vil kun være tilgængeligt i KIA Picanto GT-Line, det samme vil de 2 forskellige motorer også være.

Udstyr i KIA Picanto GT-Line

Udstyrslisten i KIA Picanto GT-line er lang og er du til fede detaljer hele vejen rundt, så er en Picanto GT-line et must! Udover det udstyr som du finder i den veludstyrede Picanto Advance, så får du bl.a.:

GT-Line 16" Alufælge
GT-Line dobbelt afgangsrør
GT-Line kofanger foran og bagved
LED kørelys og baglygter
Projektionsforlygter
Armlæn mellem forsæder
GT-Line interiør i kunstlæder
Klimaanlæg
High glossy sorte detaljer indvendigt
GT-Line sideskørter

 

1,0 GT-Line - 4 sæder 139.199,-
1,0 GT-Line AUT - 5 sæder 169.199,-
1,0 GT-Line T-GDI - 5 sæder 164.999,-

 

Ekstraudstyr til picanto gt-line

7" Audio Display, Apple CarPlay m. stemmestyring, Bakkamera & Tweeter 9.999,-
Privacy Glass 1.999,-
El-indklappelige sidespejle m. LED blinklys 1.999,-
7” navigationsanlæg m. Bakkamera, parkeringssensor bagved og Apple Carply stemmestyring 11.999,-
DAB+ radio (kun med navigation)
1.999,-

 

KIA picanto GT-Line med Komplet

Du kan naturligvis også få Picanto GT-Line med Komplet, så er du godt kørende med sikkerhed i budgettet. Du får:

Afdrag
Service
Forsikring
Vejhjælp
Bilvask
Skift & opbevaring af hjul
Reparation af stenslag
Lånebil

Fra KUN 1.989,- pr. måned kan du komme ud og køre i en KIA Picanto uden bekymringer. Vi samler det hele på en regning, så du slipper for uforudsigelige regninger. Kontakt vores salgsafdeling for prisen på en Picanto GT-Line med vores Komplet løsning.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21