KIA Picanto GT-Line

KIA har en forkærlighed for GT-Line modeller, og i forbindelse med den nyligt offentliggjorte 3. generation af KIA Picanto er en KIA Picanto GT-Line blevet til. Den nye KIA Picanto GT-Line er en model udviklet med et ungdommeligt, og helt nyt opdateret design både ud- og indvendigt. Bilen er i første omgang præsenteret i GT-Line versionen, som får den til at fremstå fræk i udseendet.

Dristige linjer

En GT-Line model er tit kendetegnet på skarpe dristige linjer, som forener en standart model med en fræk og til tider, hurtig model. KIA Picanto GT-Line har fået et udvendigt og bredt løft. Med en forøget akselafstand på 15 millimeter, skubbes hjulene længere ud i hjørnerne, hvilket giver den en mere flabet fremtoning. Indvendigt byder bilen teknologien velkommen i form af en "flydende" touchscreen, en lang række farver til interiør og indtræk, High-tech komfort, bekvemmelighed, sikkerhed, samt mere plads. Køberne af en KIA Picanto har ofte været dem der manglede en praktisk bil, som var til at betale - det er KIA Picanto GT-Line stadig. Køberne af de nye Picanto og GT-Line modeller vil kunne nyde godt af en endnu mere praktisk bil. De nye Picanto modeller er mere rummelige og har mere kabine- og bagagerumsplads. Udvendigt er KIA Picanto GT-Line udstyret med nye projektionsforlygter med LED-blinklys, og LED-kørelys.

Eksteriøret er præget af enten røde eller sølvfarvede og sorte detaljer på kølergrillen, på luftindtagene på siderne og langs sideskørterne. Bagpå er der tilføjet et forkromet afgangsrør. Markante og lige linjer, som løber horisontalt med bilens front, understreger den tiger-nose grill, som de fleste nye KIA modeller er udstyret med.

De flotte og frække detaljer, som måske er savnet i den almindelige KIA Picanto kan fås i GT-Line udgaven. Det D-formede rat vil kun være tilgængeligt i KIA Picanto GT-Line, det samme vil de 2 forskellige motorer også være.

1,0 GT-Line - 4 sæder 133.533,-
1,0 GT-Line - 5 sæder 141.455,-
1,0 GT-Line AUT - 5 sæder 163.748,-
1,2 GT-Line - 5 sæder 148.592,-
1,2 GT-Line AUT - 5 sæder 175.401,-

KIA Picanto GT-Line udstyr

16" GT-Line alufælge
Krom håndtag udvendigt
LED baglygter
Tågeforlygter
Kromliste langs vinduer
GT-Line sideskørter
GT-Line for- og bag kofanger
GT-Line udstødning
Klimaanlæg
Kunstlæder kabine
Kunstlæder på armlæn i dørene, og mellem forsæderne
Armlæn mellem forsæderne - skydbart
Opbevaringsboks under armlænet mellem forsæderne
Satin krom indvendige dørhåndtag
High glossy sorte detaljer på armlænet i dørene
High glossy sorte detaljer på instrumentbordet

 

KIA picanto GT-Line med 360 Komplet

Du kan naturligvis også få Picanto GT-Line med 360 Komplet, så er du godt kørende med sikkerhed i budgettet. Du får:

Afdrag
Service
Forsikring
Vejhjælp

Fra KUN 1.679,- pr. måned kan du komme ud og køre uden bekymringer. Vi samler det hele på en regning, så du slipper for uforudsigelige regninger.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21