KIA Picanto GT-Line

KIA har en forkærlighed for GT-Line modeller, og i forbindelse med den nyligt offentliggjorte 3. generation af KIA Picanto er en KIA Picanto GT-Line blevet til. Den nye KIA Picanto GT-Line er en model udviklet med et ungdommeligt, og helt nyt opdateret design både ud- og indvendigt. Bilen er i første omgang præsenteret i GT-Line versionen, som får den til at fremstå fræk i udseendet.

Dristige linjer

En GT-Line model er tit kendetegnet på skarpe dristige linjer, som forener en standart model med en fræk og til tider, hurtig model. KIA Picanto GT-Line har fået et udvendigt og bredt løft. Med en forøget akselafstand på 15 millimeter, skubbes hjulene længere ud i hjørnerne, hvilket giver den en mere flabet fremtoning. Indvendigt byder bilen teknologien velkommen i form af en "flydende" touchscreen, en lang række farver til interiør og indtræk, High-tech komfort, bekvemmelighed, sikkerhed, samt mere plads. Køberne af en KIA Picanto har ofte været dem der manglede en praktisk bil, som var til at betale - det er KIA Picanto GT-Line stadig. Køberne af de nye Picanto og GT-Line modeller vil kunne nyde godt af en endnu mere praktisk bil. De nye Picanto modeller er mere rummelige og har mere kabine- og bagagerumsplads. Udvendigt er KIA Picanto GT-Line udstyret med nye projektionsforlygter med LED-blinklys, og LED-kørelys.

Eksteriøret er præget af enten røde eller sølvfarvede og sorte detaljer på kølergrillen, på luftindtagene på siderne og langs sideskørterne. Bagpå er der tilføjet et forkromet afgangsrør. Markante og lige linjer, som løber horisontalt med bilens front, understreger den tiger-nose grill, som de fleste nye KIA modeller er udstyret med.

KIA Picanto GT-Line - som ingen anden minibil!

KIA Picanto GT-Line giver en lækker fornemmelse at køre i, og en helt anden komfort end diverse andre mini- og mikrobiler. Den gør det nemt for dig at komme rundt i bybilledet og parkeringen går som en leg. De 67 hk du finder i 1.0 modellen, som passer perfekt til bilen, sikre at du både kører på motorvej, landevej og i byerne uden problemer og så er den ovenikøbet opgivet til at kunne køre 25,6 km/l.

Bilen kommer også med varme i rattet og i forsæderne, har man først prøvet det på en kold dag, så bliver det svært at undvære.

Bagagerummet byder på overraskende meget plads og det er gældende for hele modelprogrammet af KIA Picanto. Mange tror at den ikke kan tilbyde den plads som deres behov kræver, men rent faktisk har den klassens største bagagerum med 255 liter. Ofte får vi spørgsmålet om der f.eks. kan være en barnevogn i en KIA Picanto? Det er ikke helt umuligt at få en barnevogn ind, det afhænger selvfølgelig af barnevognens størrelse, men der findes modeller som passer ind, så hele familien kan komme med på tur. Der er dog også rigelig plads til shopping poserne.

Så er du til en sporty lille bil som kører langt på literen og bare har lige det ekstra som bliver lagt mærke til, så kunne KIA Picanto GT-Line godt være noget for dig. Som ved alle KIA’s bilmodeller er der også 7 års garanti på en Picanto GT-Line.

De flotte og frække detaljer, som måske er savnet i den almindelige KIA Picanto kan fås i GT-Line udgaven. Det D-formede rat vil kun være tilgængeligt i KIA Picanto GT-Line, det samme vil de 2 forskellige motorer også være.

1,0 GT-Line - 4 sæder 133.533,-
1,0 GT-Line - 5 sæder 141.455,-
1,0 GT-Line AUT - 5 sæder 163.748,-
1,2 GT-Line - 5 sæder 148.592,-
1,2 GT-Line AUT - 5 sæder 175.401,-

Picanto GT-Line - Demobils udsalg!

Da vi skal have skiftet vores KIA Picanto 1,0 GT-Line demobiler ud, kan vi tilbyde dem til en utrolig skarp pris. Vi har i alt 7 stk. som alle har kørt i mellem 2.000 - 6.000 km. Så er du på udkig efter en lækker bil, som er spækket med udstyr til en god pris, så skal du overveje at slå til nu. Vi har selvfølgelig også tilføjet lidt mere til tilbuddet, så derfor får du også:

Lakmetal (valgfri farve efter først til mølle)
Basispakke
Navigation m. Apple Carplay
Fartpilot
Komplet sæt vinterhjul

 

Alt dette fås for kun 9.995,- + én gammel bil i udbetaling, herefter lyder den månedlige ydelse på kun 1.837,-.

Du sparer 18.500,- på dette tilbud.

---------

Udbetaling 9.995,- + en gammel bil (hvis du ikke har en gammel bil er udbetalingen 31.888,-) Rente 2,95%. ÅOP 8,9%, løbetid 96 mdr. Samlede kreditomkostninger 48.721. Samlet beløb der betales inkl. udbetaling 208.159,- Kontantpris 159.438,-

Picanto GT-Line udstyr

16" GT-Line alufælge
Krom håndtag udvendigt
LED baglygter
Tågeforlygter
Kromliste langs vinduer
GT-Line sideskørter
GT-Line for- og bag kofanger
GT-Line udstødning
Klimaanlæg
Kunstlæder kabine
Kunstlæder på armlæn i dørene, og mellem forsæderne
Armlæn mellem forsæderne - skydbart
Opbevaringsboks under armlænet mellem forsæderne
Satin krom indvendige dørhåndtag
High glossy sorte detaljer på armlænet i dørene
High glossy sorte detaljer på instrumentbordet

 

Ekstraudstyr til picanto gt-line

Multifunktionel Smart Key & startknap 4.999,-
Soltag i glas (GT-line 1.2 motor) 5.999,-
Fartpilot med hastighedsbegrænser og parkeringsensor bagved 3.999,-
LED belysning ved make-up spejle 599,-
Privacy Glass 1.999,-
El-indklappelige sidespejle m. LED blinklys 1.999,-
7” navigationsanlæg m. Bakkamera, parkeringssensor bagved og Apple Carply stemmestyring 11.999,-
Interiør pakker kunstlæder (Brown, Red eller Lime) 999,-

 

 

 

KIA picanto GT-Line med 360 Komplet

Du kan naturligvis også få Picanto GT-Line med 360 Komplet, så er du godt kørende med sikkerhed i budgettet. Du får:

Afdrag
Service
Forsikring
Vejhjælp

Fra KUN 1.679,- pr. måned kan du komme ud og køre uden bekymringer. Vi samler det hele på en regning, så du slipper for uforudsigelige regninger.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21