KIA Picanto GT-Line

KIA har en forkærlighed for GT-Line modeller, og i forbindelse med den nyligt offentliggjorte 3. generation af KIA Picanto er en KIA Picanto GT-Line blevet til. Den nye KIA Picanto GT-Line er en model udviklet med et ungdommeligt, og helt nyt opdateret design både ud- og indvendigt. Bilen er i første omgang præsenteret i GT-Line versionen, som får den til at fremstå fræk i udseendet.

Dristige linjer

En GT-Line model er tit kendetegnet på skarpe dristige linjer, som forener en standart model med en fræk og til tider, hurtig model. KIA Picanto GT-Line har fået et udvendigt og bredt løft. Med en forøget akselafstand på 15 millimeter, skubbes hjulene længere ud i hjørnerne, hvilket giver den en mere flabet fremtoning. Indvendigt byder bilen teknologien velkommen i form af en "flydende" touchscreen, en lang række farver til interiør og indtræk, High-tech komfort, bekvemmelighed, sikkerhed, samt mere plads. Køberne af en KIA Picanto har ofte været dem der manglede en praktisk bil, som var til at betale - det er KIA Picanto GT-Line stadig. Køberne af de nye Picanto og GT-Line modeller vil kunne nyde godt af en endnu mere praktisk bil. De nye Picanto modeller er mere rummelige og har mere kabine- og bagagerumsplads. Udvendigt er KIA Picanto GT-Line udstyret med nye projektionsforlygter med LED-blinklys, og LED-kørelys.

Eksteriøret er præget af enten røde eller sølvfarvede og sorte detaljer på kølergrillen, på luftindtagene på siderne og langs sideskørterne. Bagpå er der tilføjet et forkromet afgangsrør. Markante og lige linjer, som løber horisontalt med bilens front, understreger den tiger-nose grill, som de fleste nye KIA modeller er udstyret med.

KIA Picanto GT-Line - som ingen anden minibil!

KIA Picanto GT-Line giver en lækker fornemmelse at køre i, og en helt anden komfort end diverse andre mini- og mikrobiler. Den gør det nemt for dig at komme rundt i bybilledet og parkeringen går som en leg. De 67 hk du finder i 1.0 modellen, som passer perfekt til bilen, sikre at du både kører på motorvej, landevej og i byerne uden problemer og så er den ovenikøbet opgivet til at kunne køre 25,6 km/l.

Bilen kommer også med varme i rattet og i forsæderne, har man først prøvet det på en kold dag, så bliver det svært at undvære.

Bagagerummet byder på overraskende meget plads og det er gældende for hele modelprogrammet af KIA Picanto. Mange tror at den ikke kan tilbyde den plads som deres behov kræver, men rent faktisk har den klassens største bagagerum med 255 liter. Ofte får vi spørgsmålet om der f.eks. kan være en barnevogn i en KIA Picanto? Det er ikke helt umuligt at få en barnevogn ind, det afhænger selvfølgelig af barnevognens størrelse, men der findes modeller som passer ind, så hele familien kan komme med på tur. Der er dog også rigelig plads til shopping poserne.

Så er du til en sporty lille bil som kører langt på literen og bare har lige det ekstra som bliver lagt mærke til, så kunne KIA Picanto GT-Line godt være noget for dig. Som ved alle KIA’s bilmodeller er der også 7 års garanti på en Picanto GT-Line.

De flotte og frække detaljer, som måske er savnet i den almindelige KIA Picanto kan fås i GT-Line udgaven. Det D-formede rat vil kun være tilgængeligt i KIA Picanto GT-Line, det samme vil de 2 forskellige motorer også være.

1,0 GT-Line - 4 sæder 137.513,-
1,0 GT-Line - 5 sæder 145.435,-
1,0 GT-Line AUT - 5 sæder 167.728,-
1,2 GT-Line - 5 sæder 152.572,-
1,2 GT-Line AUT - 5 sæder 179.381,-

 

Picanto GT-Line Attraction - kampagnemodel

Vi har fået et begrænset antal KIA Picanto GT-Line Attraction på lager, så hvis du er heldig kan du få fat i en af de små veludstyrede GT-line modeller. Når du køber en kampagnemodel sparer du penge, på den her model får du ekstraudstyr for i alt 10.000 kr. helt uden beregning.

Du kan læse mere om kampagnetilbuddet lige her:

 

KIA Picanto GT-Line Attraction

 

Picanto GT-Line udstyr

16" GT-Line alufælge
Krom håndtag udvendigt
LED baglygter
Tågeforlygter
Kromliste langs vinduer
GT-Line sideskørter
GT-Line for- og bag kofanger
GT-Line udstødning
Klimaanlæg
Kunstlæder kabine
Kunstlæder på armlæn i dørene, og mellem forsæderne
Armlæn mellem forsæderne - skydbart
Opbevaringsboks under armlænet mellem forsæderne
Satin krom indvendige dørhåndtag
High glossy sorte detaljer på armlænet i dørene
High glossy sorte detaljer på instrumentbordet

 

Ekstraudstyr til picanto gt-line

Multifunktionel Smart Key & startknap 4.999,-
Soltag i glas (GT-line 1.2 motor) 5.999,-
Fartpilot med hastighedsbegrænser og parkeringsensor bagved 3.999,-
LED belysning ved make-up spejle 599,-
Privacy Glass 1.999,-
El-indklappelige sidespejle m. LED blinklys 1.999,-
7” navigationsanlæg m. Bakkamera, parkeringssensor bagved og Apple Carply stemmestyring 11.999,-
Interiør pakker kunstlæder (Brown, Red eller Lime) 999,-

 

 

 

KIA picanto GT-Line med 360 Komplet

Du kan naturligvis også få Picanto GT-Line med 360 Komplet, så er du godt kørende med sikkerhed i budgettet. Du får:

Afdrag
Service
Forsikring
Vejhjælp
Bilvask

Fra KUN 1.759,- pr. måned kan du komme ud og køre i en KIA Picanto uden bekymringer. Vi samler det hele på en regning, så du slipper for uforudsigelige regninger.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21