KIA Rio GT-Line - ny topversion

Siden den nye KIA Rio blev, som er 4. generation blev præsenteret i foråret 2017, er det kun gået én vej for den populære bil og det forstår vi godt! Det nuværende modelprogram byder på lidt for enhver smag, men det betyder ikke at der ikke er plads til flere modeller i KIA Rio familien. Vi kan med stor glæde præsentere den nye KIA Rio GT-Line med en livlig 3 cylinders 1.0 T-GDI med 100 HK. Det giver alt sammen Rio GT-line maksimum fleksibilitet under alt kørsel. Den kører op til 19,6 km/l og kommer med en 6 trins manuel gearkasse.

Den kendte Premium model, som egentlig har alt hvad vi troede en KIA Rio kunne have i udstyr, har nu fundet sin overmand i KIA Rio GT-Line, som udover alt det lækre udstyr som du finder i KIA Rio Premium også har:

KIA Rio GT-Line eksteriør

KIA Rio GT-Line forkofanger
KIA Rio GT-Line tågelugter - icecube
KIA Rio GT-Line sideskørte
KIA Rio GT-Line bagkofanger med diffuser
KIA Rio GT-Line dobbelt afgangsrør
Privacy Glass

KIA Rio GT-Line interiør

KIA Rio GT-Line D-formet rat
KIA Rio GT-Line lædergearknob
KIA Rio GT-Line sædebetræk i kunstlæder og stof
KIA Rio GT-Line dørbeklædning
KIA Rio GT-Line instrumentbord - i Carbon look

Ekstraudstyr i KIA Rio GT-Line

Man kan godt tænke at KIA Rio GT-line på ingen måde kan indeholde mere udstyr, men der er nogle få ting som denne meget veludstyrede bil ikke indeholder som standard:

Ekstraudstyr Pris
Soltag 8.999,-
Multifunktionel Smart Key 4.999,-
Stænklapper foran & bagved 799,-

Ekstraudstyret bliver monteret på fabrikken og derfor skal bilen bestilles med det.

Den sikreste B-segment bil

Den helt nye KIA Rio er den sikreste B-segment bil som KIA nogensinde har lavet. Karrosserikonstruktionen er lavet i avanceret højstyrkestål og så kommer bilen med seks airbags som standard (fordelt over frontairbags, sideairbags foran og gardinairbags). Med alt sikkerheden følger naturligvis at KIA Rio har bestået Euro NCAP-kollisionstest med 5 stjerner som er det højste der kan opnås.

Priser på kia rio gt-line

Modelvariant km/l Pris
1.0 T-GDI 100 HK 19,6 214.999,-

Bilen fås i seks forskellige farver som er med til at understrege den sportslige karakter: Aurora Black, Platinum Graphite, Signal Red, Clear White, Silky Silver, Most Yellow.

 

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21