KIA Rio GT-Line - ny topversion

Siden den nye KIA Rio blev, som er 4. generation blev præsenteret i foråret 2017, er det kun gået én vej for den populære bil og det forstår vi godt! Det nuværende modelprogram byder på lidt for enhver smag, men det betyder ikke at der ikke er plads til flere modeller i KIA Rio familien. Vi kan med stor glæde præsentere den nye KIA Rio GT-Line med en livlig 3 cylinders 1.0 T-GDI med 120 HK ved 6000 omdr./min. og drejningsmoment på 172 Nm er til rådighed fra 1.500-4.000 omdr./min. Det giver alt sammen Rio GT-line maksimum fleksibilitet under alt kørsel. Den kører op til 21,3 km/l (ved blandet kørsel) og kommer med en 6 trins manuel gearkasse.

Den kendte Premium model, som egentlig har alt hvad vi troede en KIA Rio kunne have i udstyr, har nu fundet sin overmand i KIA Rio GT-Line, som udover alt det lækre udstyr som du finder i KIA Rio Premium også har:

KIA Rio GT-Line eksteriør

KIA Rio GT-Line forkofanger
KIA Rio GT-Line tågelugter - icecube
KIA Rio GT-Line sideskørte
KIA Rio GT-Line bagkofanger med difuser
KIA Rio GT-Line dobbelt afgangsrør
Privacy Glass

KIA Rio GT-Line interiør

KIA Rio GT-Line D-formet rat
KIA Rio GT-Line gearknob
KIA Rio GT-Line sædebetræk i kunstlæder og stof
KIA Rio GT-Line dørbeklædning
KIA Rio GT-Line instrumentbord - i Carbon look

 

Den sikreste B-segment bil

Den helt nye KIA Rio er den sikreste B-segment bil som KIA nogensinde har lavet. Karrosserikonstruktionen er lavet i avanceret højstyrkestål og så kommer bilen med seks airbags som standard (fordelt over frontairbags, sideairbags foran og gardinairbags). Med alt sikkerheden følger naturligvis at KIA Rio har bestået Euro NCAP-kollisionstest med 5 stjerner som er det højste der kan opnås.

Priser på kia rio gt-line

Modelvariant km/l Pris
1.0 T-GDI 100 HK 22,1 203.979,-
1.0 T-GDI 120 HK 21,3 213.979,-

Bilen fås i seks forskellige farver som er med til at understrege den sportslige karakter: Aurora Black, Platinum Graphite, Signal Red, Clear White, Silky Silver, Most Yellow.

Du må dog væbne dig lidt med tålmodighed, hvis du går med drømme om den her fed KIA Rio GT-Line, den forventes at bliver lanceret til foråret. Vil du have besked så snart vi har mere info så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller kontakt vores salgsafdeling på tlf.: 7475 2121.

KIA Rio GT-line bliver lanceret i april 2018.

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21