KIA Sorento GT-Line

KIA Sorento GT-line

Den 7-personers SUV-flagskib fra KIA, har fået en overhaling i en klasse for sig. Selve bilen er blevet opgraderet og har fået en opfriskning udenpå samt indvendigt og så er der blevet mulighed for at få den nyeste sikkerhedsteknologi. KIA Sorento GT-Line byder på en 2.2 Diesel motor med en 8 trins gearkasse. I Europa blev der i 2016 solgt hele 15.796 KIA Sorento i Europa, så mon ikke denne nye opgraderede version kommer til at bidrage til at dette antal stiger det kommende år.

Med den nye GT-line model er KIA Sorento ikke en bil for en speciel skare af mennesker. Kombinationen af det praktiske i en 7-personers SUV med et lækkert design indvendigt samt udvendigt kombineret med sikkerhedsudstyret, teknologien og lækkert GT-Line udstyr gør denne model ekstra attraktiv for andre end blot den store familie.

Opgraderingen af KIA Sorento GT-Line

Meget af opgraderingen er det udvendige som har fået et touch up og betyder at der er kommet nye kofangere foran og bagpå, nye for- og baglygter med LED teknologi og selvfølgelig den velkendte "tigernose"- kølergrill med en ny mørk metallak finish. Alt dette har givet KIA Sorento GT-Line et meget mere sofistikeret look. Sammen med opgraderingen af designet følge også nye farver som er Rich Espresso og Gravity Blue.

Displayet indvendigt er et nyt design og samtidig byder KIA Sorento GT-line på et nyt audio og visuel navigationssystem. Kan du lide luksus, så kommer du til at kunne lide KIA Sorento som indvendigt er udstyret med bløde materialer og læder, du kan vælge imellem stof eller læderindtræk til din KIA Sorento GT-line. På forsæderne kan du indstille lændestøtten så komforten er helt som den skal være.

Den 8-trins gearkasse giver anledning til flere skift men også en gearkasse der kan skifte hurtigere end den udgåede 6-trins gearkasse. Det giver en mere dynamisk bil og en mindre CO2 udledning. Men gearkassen byder også på fire forskellige køreprogrammer, herunder: Eco, Comfort, Sport og Smart så du kan tilpasse det til din kørsel.

Som med alle KIA's GT-line modeller medfølger der udstyr til at fuldføre et rigtigt GT-line look, her snakker vi bl.a. røde bremsekalibre, LED tågeforlygter med 4 segmenter, panelliste og afgangsrør. Derudover får du også paddleshift, ventilation i forsæderne og meget mere.

Sikkerheden er der også taget hånd om, som noget nyt kommer Sorento GT-line med trætheds registreringssystemet (DAW) som hjælper med at advare føren i at køre når vedkommende er træt eller distræt, hvis koncentrationen er svækket hører der en advarselslyd samt en advarsel i instrumentbrættet. Der menes at op i mod hver fjerde dødsulykke i Europa skyldes træthed hos føreren af bilen. Derudover får du også vognbaneassistent, fjernlysassistent og full LED forlygter med dynamisk kurvelys. Du får altså en af de sikreste biler i denne klasse.

Du får en 8" touchskærm med infotainment og navigation. Dermedfølger også Apple Carpley og Android Auto og i midterkonsollen finder du en trådløs mobiloplader, så din smartphone kan blive opladt på farten uden brug af ledning.

Lyden er der heller ikke sparret på, Sorentoen kan nemlig opgraderes med et nyt Harman/Kardon soundsystem med en kraftig effekt på 640 W, 10 højtalere og sourroundsound.

KIA Sorento GT-line fås for 703.979,-

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21