Ny KIA Sportage GT-Line

KIA er stadig rigtig glade for GT-Line modeller, og de har gennem tiden tilføjet nye udgaver til modelprogrammet, når en eksisterende model har fået et re-design. Ud fra de generelle basismodeller er nye teknologier blevet til. Disse teknologier er gennem tiden blevet tilføjet GT-Line modellerne, så kunden med ønske om yderligere sportsudstyr og andet har mulighed for at erhverve sig en tilpasset model. Det attraktive, og nytænkende design bilen indvendigt indeholder, tæller blandt andet et rat med flad bund og GT emblem, pedaler med aluminiums finish og en sportslig kabine. Kabinen er indvendigt fuldendt, med sorte sæder i ægte læder og satinkrom detaljer - alt dette giver brugerne af bilen en følelse af en fuldendt køreoplevelse.

MAKSIMAL SPORTSLIGHED MED KIA SPORTAGE GT-LINE

Udvendig kommer KIA Sportage GT-Line med helt nydesignede 19" aluminiumsfælge

KIA Sportage GT-Line har fået et sportsligt ansigtsløft udvendigt, og de opdaterede LED tågeforlygter i et nyt "ice-cube" design giver bilen et flabet og unikt udseende. De dobbelte afgangsrør, og de helt unikke 19" alufælge er en opgradering af både komfort og udstyr.
Den nye KIA Sportage GT-Line er svaret på maksimal sportslighed og komfort, og derfor har den også tidligere vundet IF design prisen. KIA Sportage GT-Line er nemlig et luksus stykke uden lige! Forskellen på den almindelige KIA Sportage og KIA sportage GT-line er blandt andet udstyret, men også det lækre GT-Line opdateringer. KIA Sportage GT-Line indholder vildt meget lækkert udstyr

 

Den nye KIA Sportage GT-Line forventes at komme i løbet af efteråret. Følg med her på siden for yderligere opdatering omkring priser osv.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21