KIA Sportage GT-Line

KIA er stadig rigtig glade for GT-Line modeller, og de har gennem tiden tilføjet nye udgaver til modelprogrammet, når en eksisterende model har fået et re-design. Ud fra de generelle basismodeller er nye teknologier blevet til. Disse teknologier er gennem tiden blevet tilføjet GT-Line modellerne, så kunden med ønske om yderligere sportsudstyr og andet har mulighed for at erhverve sig en tilpasset model. Det attraktive, og nytænkende design bilen indvendigt indeholder, tæller blandt andet et rat med flad bund og GT emblem, pedaler med aluminiums finish og en sportslig kabine. Kabinen er indvendigt fuldendt, med sorte sæder i ægte læder og satinkrom detaljer - alt dette giver brugerne af bilen en følelse af en fuldendt køreoplevelse.

MAKSIMAL SPORTSLIGHED MED KIA SPORTAGE GT-LINE

KIA Sportage GT-Line har fået et sportsligt ansigtsløft udvendigt, og de opdaterede LED tåge- og baglygter giver bilen et flabet og unikt udseende. De dobbelte afgangsrør, og de 19" alufælge er en opgradering af både komfort og udstyr. KIA Sportage GT-Line fås nu både som 1,6 benzin fra kun 373.979,- eller som 1,7 diesel fra kun 348.979,-.
Den nye KIA Sportage GT-Line er svaret på maksimal sportslighed og komfort, og derfor har den også tidligere vundet IF design prisen. KIA Sportage GT-Line er nemlig et luksus stykke uden lige! Forskellen på den almindelige KIA Sportage Vision er blandt andet udstyret, men også det lækre GT-Line opdateringer. KIA Sportage GT-Line indholder meget lækkert udstyr. Nedenfor er noget af udstyret listet.

Automatisk nedblændeligt bakspejl
2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg
Regnsensor
Tagræling
Privacy glass
Smart Key
Start/Stop knap
D-shape sportsrat med GT-Line emblem
4,2" SuperVision Cluster m. farve
Varme i rattet

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21