Ingen produkter fundet

Extra products

news
{{product.category}}

KØB NY KIA-PERSONBIL FRA JØRGEN HANSEN BILER A/S

Siden vores virksomhed startede, har vi repræsenteret flere forskellige bilmærker, men bilmærket, der hænger ved, er KIA. At købe en ny KIA-personbil har sine fordele. KIA kan nemlig tilbyde en meget lang garanti på alle deres personbiler, som er indregistreret efter år 2010. Der er tale om 7 års garanti, og det er en garanti, du kun kan få, når du køber en personbil fra KIA. Vi, hos Jørgen Hansen Biler A/S, vil derfor gerne fremhæve garantien, da den kan få stor betydning for dig som kunde. Den lange garanti giver dig nemlig en masse fordele:

 • Når du køber en fabriksny bil fra KIA, får du dækning af hele bilen. Det omfatter også nye reservedele og den arbejdsløn, der vil blive brugt på at reparere bilen.
 • Garantien på KIA’s biler kan overføres til den næste ejer, såfremt du vælger at sælge bilen inden for garantiperioden.
 • Du får ligeledes en højere gensalgsværdi af din bil, når den skal sælges.

 

En KIA-personbil skaber glæde lang tid fremover, og den glæde håber vi aldrig forsvinder. Så er du på udkig efter en ny bil fra KIA, er vi hos Jørgen Hansen Biler A/S et godt bud på en autoriseret KIA-forhandler.

 

DANMARKS STØRSTE UDVALG AF NYE KIA-PERSONBILER

Når du ankommer til vores bil-hus i Skærbæk, har vi sørget for, at du bliver introduceret for hele KIA’s modelprogram. Vi har nok Danmarks største udvalg af KIA-personbiler, og vi har helt sikkert også en model, der passer til dig og dit behov. Der er rig mulighed for at ose ved os, hvis du er på udkig efter noget nyt at køre i. Vi tilbyder altid en gratis prøvetur, så du er helt sikker på dit valg. Vi gør vores ypperste for at vejlede dig, så du får den rigtige bil i forhold til dit behov. En bil er ikke bare en bil, hvis du spørger os. Hvilken, der er bedst for dig, kan afhænge af rigtig mange ting. Det kan f.eks. afhænge af, hvor mange kilometer du kører årligt? Kører du meget motorvej eller landevej? Eller er der en lille familieforøgelse på vej? Dette er blot nogle af de spørgsmål, som vi stiller for at finde frem til den rigtige KIA-model til netop dig. Den bil, du vælger, skal være en bil, som du kan lide designet på, og som bringer dig stor køreglæde. Med en KIA-personbil får du utrolig høj kvalitet til en lavere pris end ved mange andre bilmærker. De fleste KIA-modeller kommer som standard med en masse udstyr. Har man først kørt i en bil med en masse udstyr og komfort, så er det svært at skifte til en bil med mindre udstyr eller helt uden. Dette er blot nogle af grundene til, at vi som KIA-forhandler er utrolig passioneret omkring mærket, og at mange af vores kunder vælger at købe KIA gang på gang, når tiden og lysten til en ny bil melder sig.

 

Ekstra udstyr til KIA-personbiler

Nu da rigtig mange af KIA’s biler er udstyret med en hel del lækkert udstyr, kan du måske være tilbøjelig til at tro, at der ikke er det helt store udvalg, når det kommer til ekstraudstyr – men der bliver du overrasket. KIA har nemlig et stort udvalg af lækkert ekstraudstyr, som tager din bil ”to the next level”. Det er dog ikke alt ekstraudstyr, der kan fås til alle KIA’s personbiler. Til nogle modeller kan man få parkeringshjælp, som kan være uundværlig for den, der ofte kører og parkerer i midtbyen. Noget af ekstraudstyret kan endda eftermonteres, hvis du har fortrudt, at du ikke tog det med i handlen i første omgang. Dette gælder dog langt fra alt. Tal derfor med din sælger, om det kan lade sig gøre at eftermontere ekstraudstyr på din bil. Til de fleste KIA-personbiler kan du tilkøbe:

 • Bundmåtter i forskellige materialer såsom gummi og filt.
 • Originale alufælge.
 • LED-lys f.eks. ved forsæderne eller ved indstigning.
 • Anhængertræk med fast eller aftagelig kugle.

 

LEASING ELLER KØB?

Vi har altid et stort udvalg af nye KIA-personbiler, og vi får jævnligt sendinger af nyere brugte biler i alle modeller. Samlet set har vi som regel Danmarks største udvalg af nye og brugte biler fra KIA. Tag et kig på vores udvalg, enten her på siden eller besøg os i vores butik i Skærbæk, Sønderjylland. Er du gået hen og blevet lun på en af vores KIA-personbiler, og er du i tvivl om, du skal lease eller købe? Eller vil du måske bare gerne kende fordelene og ulemperne ved køb og leasing? Du kan her se en kort oversigt over fordele og ulemper ved leasing og køb.

 

Fordele ved leasing:

 • Det er leasingselskabet, som står for garanti og service på bilen.
 • Engangsydelsen er ofte lavere på en leasingbil.
 • Du ved på forhånd, hvilke udgifter der vil være i hele leasingperioden.
 • Du får mulighed for at skifte bil ofte.

 

Ulemper ved leasing:

 • Skader på en leasingbil kan koste penge, og du kan risikere en efterregning, når du afleverer en leasingbil.
 • Engangsydelsen, du betaler for leasingbilen, får du ikke igen.
 • Kører du mere om året end det antal kilometer, der er opgivet, når du leaser, kan du risikere at skulle betale ekstra for de overkørte kilometer.
 • Det er ikke alle af KIA’s personbiler, der kan leases.

 

Fordele ved køb:

 • Du får garanti og 2 års reklamationsret ved køb af ny bil og 24 måneders reklamationsret på en brugt bil.
 • Du skal ikke bekymre dig om overkørte kilometer.
 • Det kan være billigere i det lange løb, da du kan sælge bilen igen.
 • Du kan forhandle om prisen, og sælgeren kan tage din brugte bil i bytte.

 

Ulemper ved køb:

 • Køber du en ny bil, mister den værdi de første 2-3 år – en brugt bil holder prisen bedre, men det afhænger af antal kørte kilometer.
 • Du skal selv betale for service og vedligeholdelse.
 • Højere udbetaling/engangsydelse end på en leasingbil.

 

Sidder du inde med spørgsmål, så kan du læse mere ved at gå til:

 

KØB OG LEASING

 

DEN EKSTRA GODE SERVICE

Et værkstedsbesøg er ikke bare et værkstedsbesøg, når du vælger Jørgen Hansen Biler A/S. Er du trofast kunde, så mener vi, at du skal have noget igen. Derfor kan du i vores populære app finde vores loyalitetsprogram, som giver dig mulighed for at optjene stempler, når du besøger værkstedet. Stemplerne, som du optjener, kan ombyttes til fine præmier. Du får naturligvis også et stempel, når du som ny kunde køber bil hos os. Appen har meget mere at byde på end loyalitetsprogrammet. Du kan også indtaste alle oplysninger på din bil i appen. På den måde har du al den information om din bil, du har brug for, lige ved hånden. I appen er der også en masse hjælp at hente i tilfælde af at uheldet er ude. Du finder blandt andet kontaktoplysninger til vejhjælp, hjælp til at udfylde skadesrapport og en førstehjælpsguide. Man ved aldrig, hvornår uheldet er ude, og skulle man være så uheldig, så kan du her finde de informationer, der kan gøre en forskel i øjeblikket. I appen finder du også praktiske ting som parkeringshjælp, benzinpriser og trafikinformation.

 

GRATIS LÅNEBIL

Da vi altid gerne vil gøre det så nemt for dig som muligt, når din egen bil skal på værksted, tilbyder vi altid en gratis lånebil. På den måde kan du passe dit job og dine daglige gøremål, mens vi fikser din bil og sørger for, at den bliver køreklar igen. Ønsker du en gratis lånebil, så skal du blot gøre opmærksom på dette, når du booker tid til, at din bil skal på værksted.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21