Ingen produkter fundet

Extra products

news
{{product.category}}

NY KIA PERSONBIL FRA JØRGEN HANSEN BILER A/S

Siden virksomheden blev oprettet, har flere bilmærker været repræsenteret, men bilmærke der hænger ved, er KIA. At købe en ny KIA personbil har sine fordele. KIA kan nemlig tilbyde en meget lang garanti på alle KIA personbiler, der er indregistreret efter 2010. Den garanti kan kun KIA stille! Den gode garanti vil vi selvfølgelig gerne fremhæve, da det kan have stor betydning for dig, som kunde. En ny KIA personbil skaber glæde i meget lang tid, og den glæde håber vi holder ved! Er du på udkig efter en ny KIA personbil, er vi derfor et godt bud på en seriøs KIA bilforhandler.

Danmarks bedste Kia forhandler 2013

Jørgen Hansen Biler A/S er Danmarks bedste KIA forhandler 2013, og certificeret Global Platinum Prestige Partner. Det betyder, at vi af KIA Motors er blandt de 26 bedste KIA forhandlere i verden, vurderet på baggrund af udvalg, salg, service og ikke mindst kundetilfredshed. Vi er desuden Danmarks bedst sælgende KIA forhandler 2016. Begge titler er et klart bevis på, at vi altid arbejder for at give den bedste service til vores kunder, om du handler brugt eller ny KIA personbil hos os. Denne certificering betyder, at vi lever op til specielle krav til service af biler og kundeservice. Vi har hos os valgt at kalde det "Ren kærlighed til din KIA" - med denne kærlighed menes der, at vi servicerer vore kunder og deres biler med den bedste kvalitet af uddannet personale. 

REN KÆRLIGHED TIL DIN KIA

FORSIKRING

Den ekstra gode service

Vi har altid et stort udvalg af en nye KIA personbiler, og vi får jævnligt sendinger af nyere brugte KIA i alle modeller. Samlet set har vi, som regel Danmarks største udvalg af brugte og ny KIA biler. Tag et kig på vores udvalg, enten her på siden eller besøg os i Skærbæk. Er du blevet interesseret, men er i tvivl om du skal lease eller købe en KIA personbil? Eller vil du måske bare gerne kende fordelene og ulemperne?

LEASE ELLER KØBE?

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21