Ingen produkter fundet

Extra products

news
{{product.category}}

NY KIA PERSONBIL FRA JØRGEN HANSEN BILER A/S

Siden virksomheden blev oprettet, har flere bilmærker været repræsenteret, men bilmærke der hænger ved, er KIA. At købe en ny KIA personbil har sine fordele. KIA kan nemlig tilbyde en meget lang garanti på alle KIA personbiler, der er indregistreret efter 2010. Den garanti kan kun KIA stille! Den gode garanti vil vi selvfølgelig gerne fremhæve, da det kan have stor betydning for dig, som kunde. En ny KIA personbil skaber glæde i meget lang tid, og den glæde håber vi holder ved! Er du på udkig efter en ny KIA personbil, er vi derfor et godt bud på en seriøs KIA bilforhandler.

 

Danmarks største udvalg af nye kia person biler

Når du kommer til Skærbæk har vi sørget for at du kan blive introduceret for hele KIA’s modelprogram, vi har vel nok Danmarks største udvalg og vi har helt sikkert også en KIA model der passer til dit behov. Der er rig mulighed for at ose ved os og vi tilbyder altid en gratis prøvetur, så du er sikker i dit valg. Vi vejleder dig også så du får den rigtige bil i forhold til dit behov. En bil er ikke bare en bil, hvis du spørger os. Hvilken der er bedst for dig kan afhænge af mange ting som f.eks. hvor mange km du kører du årligt? Kører du meget på motorvej eller landevej? Er der en familie forøgelse på vej? Dette er blot nogle af de spørgsmål som vi stiller for at finde frem til den rigtige KIA model. Det skal også være en bil som du kan lide, både at se på men i høj grad også at kører i. Med en KIA får du utrolig høj kvalitet til en lavere pris end mange andre bilmærker. De fleste modeller har som standard en masse udstyr. Har man først kørt i en bil med en masse udstyr og komfort, så er det svært at skifte til en bil med mindre eller uden udstyr. Dette er blot nogle af grundene til at vi som forhandler er utrolig passioneret omkring KIA og mange af vores kunder vælger at købe KIA gang på gang når tiden og lysten er til en ny bil.

 

Bedst sælgende kia forhandler 2016 og 2017

I 2017 har vi endnu engang nået vores mål, som den bedst sælgende KIA forhandler i landet. Vi har bevist at selvom vores forretning ikke ligger midt i en storby, så kan man stadig få succes, det kræver dog at man har det rigtige udvalg af biler, vi har hele modelprogrammet så man aldrig går forgæves hvis man er interesseret i en bestemt model. Vi har altid rigeligt med biler på lager, da vi gerne vil kunne levere bilerne så hurtig som mulig til vores kunder. Når man har købt en bil, som er en stor ting for de fleste mennesker, så vil man gerne have den med hjem hurtigst muligt, og det har vi selvfølgelig fuld forståelse for, det burde vi også med så mange år i bilbranchen. Det kombineret med gode priser og produkter som kunderne efterspørger er en vigtig faktor. Derfor udvikler vi hele tiden på hvordan vi kan gøre kundernes hverdag nemmere, så de ikke skal spekulere på økonomi eller hvordan de kommer fra a til b. Men biler er ikke alt, kan man ikke levere en god service, så er det jo ligegyldig hvilket værksted de vælger. Derfor bestræber vi os altid på at give kunderne den bedste service, så de har lyst til at komme igen, uden vores fantastiske kunder var vi slet ikke der hvor vi er i dag.

Den ekstra gode service

Vi har altid et stort udvalg af en nye KIA personbiler, og vi får jævnligt sendinger af nyere brugte KIA i alle modeller. Samlet set har vi, som regel Danmarks største udvalg af brugte og ny KIA biler. Tag et kig på vores udvalg, enten her på siden eller besøg os i Skærbæk. Er du blevet interesseret, men er i tvivl om du skal lease eller købe en KIA personbil? Eller vil du måske bare gerne kende fordelene og ulemperne?

LEASE ELLER KØBE?

 

Et værkstedsbesøg er ikke bare et værkstedsbesøg når du vælger Jørgen Hansen Biler. Er du trofast kunde, så mener vi at du skal have noget igen, derfor har vi vores populære app hvori du finder loyalitetsprogrammet, som giver dig mulighed for at optjene stempler som du kan bytte til fine præmier. Du får naturligvis også et stempel når du som ny kunde køber bil her. Men appen har meget mere at byde på end loyalitetsprogrammet, du kan taste alle oplysningerne på din bil ind, på den måde har du alt den information om din bil som du har brug for. Der er også en masse hjælp at hente i tilfælde af at uheldet er ude, deriblandt kontaktoplysninger til vejhjælp, hjælp til at udfylde skadesrapport og en førstehjælpsguide. Man forventer ikke at uheld sker, men skulle uheldet være ude, så kan du her finde den hjælp der kan gøre en forskel.

Du finder også praktiske ting som parkeringshjælp, benzinpriser og trafikinformation.

 

GRATIS LÅNEBIL

Som en del af vores service, da vi jo altid gerne vil gøre det så nemt som muligt for dig, så tilbyder vi en gratis lånebil når din egen skal på værksted. På den måde kan du passe dit job og passe dine daglige gøremål i mens vi passer din bil og sørger for at den bliver køreklar igen. Ønsker du en gratis lånebil skal du blot gøre opmærksom på dette når du booker en tid til din bil på værkstedet.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21