KIA CARENS

Med det sportslige design, intelligente løsninger indvendig - såvel som udvendig, er KIA Carens idéel for børnefamilien, som ofte er på farten på både korte og lange ture. Kia Carens har den perfekte størrelse, som en familiebil til 7 personer skal have. Medfølgende udstyr tæller bl.a. vognbaneassistent, og xenon lygter. Ifølge EU normen kører modellen op til 23,8 km/l, og har desuden fået 5 stjerner i sikkerhedstesten fra Euro NCAP. Bilen fås i følgende stiliske farver; Black Cherry, Galaxy Brown og Newport Blue. KIA Carens Base med 5 sæder kan blive din til en attraktiv pris fra 254.999,-.

Ekstra udstyr til Kia Carens

Du kan tilkøbe ekstraudstyr til din KIA Carens, så kan du få den lige som du ønsker. I nedenstående kan du set lidt af det udstyr som du kan tilkøbe til KIA Carens, alt efter hvilken model du vælger (modellen som udstyrspakken er til er angivet i parentes), resten kan ses i prislisten nederst på siden.

Udstyrspakker Pris
Audioanlæg m. TFT skærm og bakkamaera (Style) 7.999,-
7" navigation, bakkamera, Apple CarPlay og Android Auto (Style) 14.999,-
8" navigation med DAB radio, JBL lydanlæg 8 højtalere (inkl. Subwoofer) + forstærker (Premium) 9.999,-
Smart parking system (Premium) 9.999,-
Panorama el glassoltag (alle) 16.999,-
Læderkabine med el førersæde (Premium) 17.999,-
Læderkabine med el førersæde & køling i forsæder (Premium) 26.999,-

360 KOMPLET med Kia Carens

I stedet for at lægge den fulde kontante pris på bilen kan du med fordel opdele udgifterne, så du hver måned får en regning. Med 360 Komplet er dine samlede udgifter samlet på én regning, som vi sender til dig. Vi samler service, afdrag, forsikring og vejhjælp til en samlet formidabel månedlig pris. En KIA Carens 1,6 GDi Base 5D koster fra 3.089,- hver måned. Har du oveni købet en gammel bil du gerne vil af med inden du køber en KIA Carens? Så tager vi gerne imod den, og giver dig minimum 15.000,- retur. De 15.000,- skal bruges, som et tilskud til den kontante udbetaling.

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

Kia Carens som TAXA

Modellen kan nu også fås som taxa hyrevogn. Bilen er optimal til taxakørsel med sine mange sæder og lækre udstyr. Garantien på en hyrevogn er fra KIA's side blevet udvidet til 3 år/250.000km. Er du vognmand, og ønsker du en ny hyrevogn? Så synes vi du skal tage et kig på modellen som taxa.

CARENS SOM TAXA

Hvad mener befolkningen?

Vil du vide hvad vores testkører mener om KIA Carens?

TEST AF KIA CARENS

 

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21