KIA CARENS

Med det sportslige design, intelligente løsninger indvendig - såvel som udvendig, er KIA Carens idéel for børnefamilien, som ofte er på farten på både korte og lange ture. Kia Carens har den perfekte størrelse, som en familiebil til 7 personer skal have. Medfølgende udstyr tæller bl.a. vognbaneassistent, og xenon lygter. Ifølge EU normen kører modellen op til 23,8 km/l, og har desuden fået 5 stjerner i sikkerhedstesten fra Euro NCAP. Bilen fås i følgende stiliske farver; Black Cherry, Galaxy Brown og Newport Blue. KIA Carens Base med 5 sæder kan blive din til en attraktiv pris fra 263.979,-.

Den omsorgsfulde KIA Carens

Sikkerheden har altid første prioritet når du skal have familien med på tur. Ikke nok med at du får en bil hvor der kan være plads til hele familien og mere til, så er hele familien også sikret hvis uheldet er ude. KIA Carens er spækket med sikkerhedsudstyr og teknologier som kan forhindre ulykker før de opstår. Airbags er der ikke sparret på, der findes 6 stk. i en KIA Carens fordelt i hele bilen, de er alle med til at minimere risikoen for alvorlige kvæstelser i tilfælde af kollision. Noget andet som rigtig mange har gavn af er en Blind Spot Detector (BSD) (fås som ekstraudstyr), den overvåger siderne på bilen og bagenden og gør dig opmærksom på biler der kommer ind i den blinde vinkel. Med Blind Spot Detection er du på den sikre side.

 

KIA Carens – mere end bare en familiecontainer

Vi mener ikke at en familiebil bør være kedelig. Når bilen skiftes ud med en mere praktisk bil, tror de fleste at dagene med en lækker bil med fedt udstyr er talte, men det bliver det aldrig når du handler bil ved os. KIA Carens har fokus på køreglæde, komfort og rigtig mange hightech-funktioner som de fleste mennesker finder meget naturlige når de skal betjene den. Interiørmæssigt er KIA Carens meget praktisk men bestemt også elegant. Hele kabinen består af højkvalitetsmateriale og det gælder alt fra de flotte kromdetaljer til det stilfulde interiør. KIA Carens fås både med benzin og dieselmotor. Vælger du en dieselmotor med den banebrydende 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse (DCT)(kommer som ekstraudstyr) får du optimal udbytte af brændstofs økonomien. Start-stop-systemet standser automatisk motoren når man holder for rødt lys, dette reducerer brændstofforbruget betydeligt.

Ekstra udstyr til Kia Carens

Du kan tilkøbe ekstraudstyr til din KIA Carens, så kan du få den lige som du ønsker. I nedenstående kan du set lidt af det udstyr som du kan tilkøbe til KIA Carens, alt efter hvilken model du vælger (modellen som udstyrspakken er til er angivet i parentes), resten kan ses i prislisten nederst på siden.

Udstyrspakker Pris
Audioanlæg m. TFT skærm og bakkamaera (Style) 7.999,-
7" navigation, bakkamera, Apple CarPlay og Android Auto (Style) 14.999,-
8" navigation med DAB radio, JBL lydanlæg 8 højtalere (inkl. Subwoofer) + forstærker (Premium) 9.999,-
Smart parking system (Premium) 9.999,-
Panorama el glassoltag (alle) 16.999,-
Læderkabine med el førersæde (Premium) 17.999,-
Læderkabine med el førersæde & køling i forsæder (Premium) 26.999,-

360 KOMPLET med Kia Carens

I stedet for at lægge den fulde kontante pris på bilen kan du med fordel opdele udgifterne, så du hver måned får en regning. Med 360 Komplet er dine samlede udgifter samlet på én regning, som vi sender til dig. Vi samler service, afdrag, forsikring og vejhjælp til en samlet formidabel månedlig pris. En KIA Carens 1,6 GDi Base 5D koster fra 3.149,- hver måned. Har du oveni købet en gammel bil du gerne vil af med inden du køber en KIA Carens? Så tager vi gerne imod den, og giver dig minimum 15.000,- retur. De 15.000,- skal bruges, som et tilskud til den kontante udbetaling.

360 KOMPLET

SKROTPRÆMIE

Kia Carens som TAXA

Modellen kan nu også fås som taxa hyrevogn. Bilen er optimal til taxakørsel med sine mange sæder og lækre udstyr. Garantien på en hyrevogn er fra KIA's side blevet udvidet til 3 år/250.000km. Er du vognmand, og ønsker du en ny hyrevogn? Så synes vi du skal tage et kig på modellen som taxa.

CARENS SOM TAXA

Hvad mener befolkningen?

Vil du vide hvad vores testkører mener om KIA Carens?

TEST AF KIA CARENS

 

 

KIA Carens 2017 eller KIA Carens 2018

Hvad end du leder efter en fabriksny KIA Carens eller en brugt, så har vi altid helt nye KIA Carens på lager og vi kan ofte skaffe en brugt hvis du er mere interesseret i dette. Kontakt vores salgsafdeling på tlf.: 7475 2121 hvis du er interesseret i at høre mere om den sportslige familiebil, hvad end det er en helt ny eller en brugt.

 

Som altid når du køber en KIA, så får du også 7 års garanti/150.000 km. Garantien er gratis og kan overføres til den nye ejer hvis bilen har overholdt de services som er angivet i servicehæftet. Desuden får du også 5-års lakgaranti og 12-års garanti mod rustgennemtæring indefra.

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21