KIA CEE'D SW

Med en KIA Cee'd SW får du alle fordelene fra den populære KIA Cee'd – kombineret med stationwagon formen. Du er stadig sikret super gode køreegenskaber, og stor sikkerheds- og komfortpakke. Med KIA Cee'd SW får du også en økonomisk stationcar, der ifølge EU normen kan køre op til 23,8 km/l. Du kan bl.a. få den i de pæne farver som Sand Track, Sirius Silver og Dark Gun Metal – og den kan blive din til en kontantpris fra kun 204.999,-.  

kia Cee'd SW - kampagnemodeller - spar 40.000,-!

Lige nu har vi et udvalg af forskellige kampagne modeller til en rigtig god pris, der er et begrænset antal af dem, så derfor skal du ikke vente for længe hvis du påtænker at købe en af dem.

 

KIA cee'd sw style plus clim limited - spar 40.000,-

Med den nye kampagnemodel fra KIA er der virkelig penge og spare, du får udstyr for 40.000,- og bilen fås for KUN 203.979,-! Da der er meget begrænset antal af netop denne kampagnemodel, gælder det om at være hurtig, da den kun tilbydes så længe lager haves. Af udstyr får du:

7" Navigationsanlæg med bakkamera
Parketingssensor bag
Apple CarPlay
16" Alufælge
Fartpilot med speedlimiter
2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg
LED kørelys
Tågelygter for
Aircondition
Cornering light

Dette er kun et udpluk af alt det udstyr du får med kampagnemodellen, du kan se alt udstyr i pris- og udstyrslisten nederst på siden.

KIA cee'd sw style limited

Du kan købe en KIA Cee'd SW Style Limited, som er en kampagnemodel. Modellen kan blive din fra kun 213.979,-.  Af udstyr får du bl.a.:

7" Navigationsanlæg med bakkamera
Parkeringssensor bag
LED Kørelys
Apple CarPlay
Tågelygter for
Cornering light
Aircondition
Bluetooth
Varme i rattet
Sædevarme i forsæder
Læderrat og lædergearknop

 

KIA Cee'd SW Limited

Du får endnu mere udstyr når du køber en KIA Cee'd SW Limited som jo også er en kampagnemodel. KIA Cee'd SW Limited kan fås fra 233.979,-.

Af udstyr får du bl.a.:

7" Navigationsanlæg med bakkamera
Parkeringssensor bag
16" Alufælge
Privacy glass
Premium sæder
Fartpilot
2-zoners fuldautomatisk klimaanlæg
High glossy detaljer indvendigt
Pianoblack frontgrill med krom ramme
LED baglygter

KIA cee'd sw GT-line limited

KIA Cee'd SW GT-Line Limited er den absolutte topmodel når det kommer til udstyr, og her snakker vi ikke kun alt det tekniske udstyr, udseendemæssigt får du et sporty look med rigtig mange lækre GT-Line detaljer. KIA Cee'd SW GT-Line Limited fra fra 253.979,-

Af udstyr får du bl.a.

17" Alufælge
Krom rudelister
Privacy glass
7" Navigationsanlæg med bakkamera
Apple CarPlay
Regnsensor
GT-Line Alupedaler
GT-Line udstødning
GT-Line for- & bagkofanger
GT-Line kabine

 

Det fulde model program samt udstyrsliste kan ses på prislisten nederst på siden.

360 Komplet med Kia Cee'd SW

Hvis du ønsker at dele betalingen op i månedlige rater, og få service, forsikring og vejhjælp med i prisen, så synes vi du skal kigge nærmere på vores 360 Komplet koncept. En KIA Cee'd SW kan blive din fra 2.679,- om måneden. Vi kan ydermere tilbyde en lavere udbetaling. Hvis du afleverer din gamle bil, uanset stand, så kvitterer vi med 15.000,- i skrotpræmie, som skal bruges til at nedsætte udbetalingen på KIA Cee'd SW.

360 KOMPLET

SKROTPrÆMIE

 

 

KIA ceed SW 2018

Den nye Ceed SW har ikke bare et opgraderet ydre med et mere moderne og nyt design, men også bagagerumskapaciteten er forbedret og vokset til hele 600 liter. Det er en del mere end hvad mange stationcars i D-segmentet har og byde på.

Motorerne findes i forskellige udgaver så der er noget for ethvert temperament. Der er 3 forskellige benzin motorer at vælge imellem en 1.0-liters T-GDi-motor med turbo, direkte indsprøjtning og 120 HK, en ny 1.4-liters T-GDi motor med 140 HK eller en 1.4-Liters MPI-motor med 100 HK. Er du mere til en dieselmotor, så er der godt nyt. Ceed SW kommer nu også med en ny "U3" 1.6-liters CRDi-motor er lavet til at opfylde den nyeste Euro 6d TEMP-emissionsstandard og har Selective Catalytic Reduction (SCR) som en en aktiv teknologi til emissionskontrol, der reducerer emissionerne markant. Den nye dieselmotor fås med 115 HK og 136 HK og har et drejningsmoment på 280 Nm.

Drive Mode Select-systemet giver ejerne mulighed for at tilpasse motoren på enten Normal eller Sportmode. Alle motorerne er kombineret med en 6-trins manuel gearkasse, derudover fås 1.4-liters T-GDi og 1.6-liters CRDi-motorerne i kombination med en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse.

Det nyeste avancerede førerassistentsystem (ADAS) er nu også inklusiv træthedsregistreringssystemet (DAW) som modvirker, at føreren af bilen ikke kører når vedkommende er distraheret eller trætte. Det meget avancerede systemovervågen forskellige input fra bilen og føreren. Udover det er der også fjernlysassistent, vognbaneassistent og Forward Collision Warning med frontassistent for at undgå kollisioner.

En ny generation af KIA Ceed ser dagens lys senere på året i 2018. Følg med her på siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og så information om den nye KIA Ceed SW.

 

Bliv kontaktet, hvis du vil vide mere

Eller ring på telefon +45 74 75 21 21